Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty

Reply to this topicStart new topic
> Niechciane Wibracje
szczesio
post 20.01.2008 - 04:18
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2999

ha nie nie ludzie ja toi musze sie poddac jakiejsc terapi po tym wszystkim .. oo juz mi oko lata:D
chodzi mi o to ze wczoraj po 36 godzinach spędzonych na nogach bo jakos w nocy nie spałem bo grałem w snookera na www.gryonline.wp.pl pozniej cały dzien oglądałem filmy jakies itd połozyłem sie spac i tu moje zdziwienie po 2 miuntach jak zamknołem oczy dostałem tak potęznych wibracji ze ja pierdziele. takich wibracji naet nie odczułem podczas zadnego z wyjsci czułem ze mnie cos poprostu wykopuje z ciała ale z przodu mnie cos trzymało.

ludzie nie raz mi sie zdazyło nie spac 36 godzin przed tym jak nie wiedziałem co to OOBe i nigdy nie miałem wibracji... czy to tak jak w matrixie ze jak połkne niebiezka pigułke to nigdy juz nie wróce do swiata fizycznego i cos bedzie mnie tam samo swiadomie wypychało?

wnioskuje ze tak czyli raz otwarte drzwi zostana otwarte na zawsze?
jak wy to widziecie?
(ps nie ze nazekam ja poprostu lubie wibracje:D ):P:P
Profile CardPM
+Quote Post
Angello
post 20.01.2008 - 10:39
Post #2

Guests

CYTAT(szczesio @ 20.01.2008 - 04:18) *
wnioskuje ze tak czyli raz otwarte drzwi zostana otwarte na zawsze?
jak wy to widziecie?

Sam odpowiedziałeś sobie na pytanie. Gdy już otworzymy się na inne światy mogą one nas nawiedzać co jakiś czas. Ja sam wyszedłem pierwszy raz właśnie w podobnej sytuacji do opisanej przez Ciebie. Nie od dziś wiadomo, że deficyt snu wpływa w jakiś "magiczny" sposób na łatwość osiągania OBE.
+Quote Post
luchessi
post 20.01.2008 - 12:07
Post #3

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1370

Wibracje to przesył energii więc jeśli ciało astralne niema energii to musi uzuełnić. Gdzieś po 20 razach bedą one słabe, albo odrazu możesz prubować zmieszać je z uczuciem miłości. Obe mozna jako tako kontrolować, więc jesli już masz dosyć to po prostu zapomnij o ty. Pozatym dużo ludzi widzi tylko ten bliższy świat fizyczny, nie otwierając się na inne. Powiem tyle, że poruszanie się po tym systemie kosztuje nas duzo energii, więcej niż w innych.
Profile CardPM
+Quote Post
szczesio
post 20.01.2008 - 14:17
Post #4

Dusza Towarzystwa

ha tylko ja uwielbiam wibracje:D i po takim dniu zeby usnac i złapac pozycje w której po zamknieciu oczu nie bede miał wibracji to nie mały qwyczyn:D ale własnie mnie to dziwi bo nigdy wczesniej tak nie miałem tylko po 1wszym wyjsciu. teraz jestem po 3 godzinach snu i odczówam potęzne wibracje w lewym przedramieniu i dłoni:D i to lubie wiem ze jak sie wieczorem połoze i nie bede męczył mózga to wyjde:D bo to ja jestem panem tej gry njestem takim adminem i ja dyktuje warunki:D
Profile CardPM
+Quote Post
Majster
post 20.01.2008 - 14:51
Post #5

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2298

Kiedyś, w sumie niedawno, specjalnie nie spałem okolo 48h po to by sprawdzić czy to pomoże mi w wychodzniu, niestety nie pomogło. Co gorsza nie mogłem zasnąć :/
Profile CardPM
+Quote Post
szczesio
post 20.01.2008 - 15:02
Post #6

Dusza Towarzystwa

PO 48 NIE MOGłES SPAC? to ładnie w klupola musiałem nawalac:D nie no ja po 36 godzinach jak zamkne oczy i o niczym nie mysle to usniecie mi nie zajmuje dłuzej niz 2 minuty
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic