|
|
![]() ![]() |
09.12.2008 - 17:16
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Czesc
Mam pytanie, otóż co to jest za system/technika 4+1? Caly czas jak czytam fora o oobe to wszedzie prawie o tym pisza ale nie moge znalezc co to jest czy moglby ktos odpowiedziec na moje pytanie :) Dziekuje i pozdrawiam :) |
|
|
|
09.12.2008 - 18:40
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: Moderator Notatnik |
jest to takie oczywiste że nikt o tym chyba nie pisze xD w googlach byś poszukał to jest tego dużo ;-)
http://www.google.pl/search?q=obe+metoda+4...lient=firefox-a A Darek Sugier na swojej stronce pisze tak : "Na początek zrób tak: wstań nad ranem. Najlepiej byś przebudził się samoczynnie, ale nic się nie stanie gdy obudzi Cię budzik, który nastaw na weszli wypadek, tak by Cię obudził po 4...5, a jeżeli jesteś śpiochem i potrzebujesz więcej snu do regeneracji to nawet po 6...7 godzinach snu. Zrób rozbudzanie. Odpowiednio do liści przespanego snu. Zasada jest prosta: im dłużej spałeś tym mniej czasu na rozbudzenie potrzebujesz. W cyfrach będzie to mniej więcej tak, gdzie pierwsza cyfra oznacza ilość snu spożytkowanego na regenerację, zaś druga czas rozbudzania: 4+1h 5+45min 6+30min 7+20min Tyle chyba. Wszystko wydaj mi się jasne. Są tylko dwie metody na wyjście z ciała: prosta i niewłaściwa. DS" aloha |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |