|
|
![]() ![]() |
02.02.2008 - 13:49
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Witam
Podczas rozluźniania przed transem, w jaki sposob radzicie sobie z zasychaniem w gardle, zbieraniem sie sliny w jamie ustnej czy uczuciu ruchu klatki piersiowej podczas oddychania? Ja nie moge sobie z tym poradzic i niezle mnie to rozprasza. Prosze o pomoc :) Podczas przelykania sliny przeciez mozna sie na dobre rozposzyc i nici z transu... POZDRO |
|
|
|
02.02.2008 - 13:55
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Zapomnij o tym.
|
|
|
|
02.02.2008 - 13:59
|
|
|
I udław własna śliną? :)
|
|
|
|
02.02.2008 - 14:04
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Jak zapomnisz to nie poleci ślina ;)
|
|
|
|
| Plantator-Dziubas |
02.02.2008 - 14:07
|
|
Guests |
---
|
|
|
|
02.02.2008 - 14:09
|
|
|
W sumie nie oczekiwalem idiotycznej odpowiedzi, ale nie mozna miec wszystkiego. Sam dojde do tego.
'Dzieki' POZDRO |
|
|
|
| SORROW |
02.02.2008 - 14:12
|
|
Guests |
To potrafi przeszkadzać,ale tylko w początkowych etapach ćwiczeń.Później samo przechodzi , zapominasz,nie zwracasz uwagi itd.
Jedna rzecz: przed położeniem się spać (przed podejmowaniem prób wyjścia/wejścia w trans) nie myjcie zębów pastą miętową -mięta powoduje ślinotok ... |
|
|
|
02.02.2008 - 16:29
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
zapominasz,nie zwracasz uwagi itd. CYTAT(Kuba32 @ '02.02.2008 - 14:04) Jak zapomnisz to nie poleci ślina ;) SORROW i Kuba 32 mają racje jak zapomnisz to nie będziesz musiał przełykac. Chociarz czasami niespodziewanie przypomni mi sie o przełykaniu i niestety trzeba przełknąc ale mnie to nie rozprasza bo to trzeba odebrac jak oddychanie czyli normalną rzecz i wtedy nic nie powinno cie rozproszyc. |
|
|
|
02.02.2008 - 17:10
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Dobrze,że mnie jakoś te problemy omijają.. jakoś tak po prostu usuwam to z myśli... no myślę,że było by ok gdyby nie ten czasem paniczny strach;|
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |