oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Jestem Nówka Oobe Amator I Mam Pytanko ;)
Freelancer
post 01.02.2008 - 22:58
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Wiec tak, zacznijmy od tego ze nie chce mi sie pisac polskich znakow ale wierze ze kazdy jest na tyle kumaty ze zrozumie ;)
No wiec przejdzmy do sedna sprawy. Uwazam ze OOBE jest zajebista sprawa, zaczalem to praktykowac zaledwie pare dni temu i, ku mojemu zdziwieniu udalo mi sie jak narazie tylko za pierwsyzm razem... Znaczy wlasnie chcialem sie spytac czy mi sie udalo bo nie jestem do konca pewien, wiec moze na podstawie krotkiego opisu rownie krotkiej fazy ktorys z doswiadczonych majster oobowiczow bedzie mogl mnie wesprzec ;)
Zaczynamy... znalazlem wasza stronke, zaczalem sobie czytac troche o Darku, o samym OOBE az w koncu doszedlem do technik wychodzenia z c.f. Nie trudno chyba sie domyslic ze skorzystalem z techniki dla poczatkujacych t.j. 4+1. No wiec dobrze nakrecony (bez zadnych lekow, co sie nie zmienilo oczywiscie) stwierdzilem ze nic mnie nie boli, potrzeby mam zalatwione wiec moge sie polozyc spac(godz 23) i nastawilem budzik na 4:00. Rozbudzilem sie, napilem wody, po kilku minutach wrocilem zdeterminowany do wyrka i leze sobie na plecach... Ciezko bylo mi oczyscic umysl z naplywajacych ciagle mysli, ale bardzo sie staralem bo bylem zjaebiscie podjarany wyjsciem z ciala. Wiec przez nastepne (przynajmniej tak mi sie wydaje) 30min walczylem z wlasnymi myslami zabijajac je jedna, zajebista mysla: "wyjde z ciala!!!", po pewnym czasie lezenia zaczelo mi sie robic niewygodnie ale generalnie zadnych symptomow wyjscia nie zauwazylem, tylko momentami jak lezalem tak jakby zapadalem sie w siebie i mi piszczalo w uszach. wiec jak zaczelo mi sie robic konkretnie niewygodnie to uderzylem na boczek, no i leze sobie leze ciagle pozytywnie afirmujac ze "wyjde z ciala!!!", znowu zaczelo mi piszczec w uszach zapadlem sie troche i zaczalem usypiac. Prawdopodobnie usnalem bo nie pamietam momentu w ktorym nagle zaczalem sie obracac na drugi bok ale... little trouble, cos mnie mocno trzymalo za plecy, no wiec teraz nadchodzi swiadomosc: "kurwa, chyba mi sie udalo", no i pre na chama! Sturlalem sie z lozka na podloge, polezalem 'pare sekund' po czym jakos sie pozbieralem, potrzasnalem 'glowa', i znow nadeszla bloga mysl ze mi sie udalo... "Jaki ja jestem zajebisty, pierwszy raz i OOBE :D"... lecz... zrobilem krok w kierunku drzwi(lozko mam obok drzwi) i moje cialo ktore w miedzyczasie zaobserwowalem lezace sobie spokojnie na lozko bardzo mocno sciagnelo mnie do siebie i obudzilem sie rano. Wiec, czy to byl tylko taki jakby troszki dziwny sen czy rzeczywiscie mi sie udalo urwac na wolnosc?? a...dodaje jeszcze ze jak sie rozejrzalem jak bylem 'Poza' to widzialem jasniej i jakby przez zielonkawa poswiate. Prosze o pomoc... mam nadzieje ze kogos urzekla moja cudna opowiesc :P

P.S.
Co to jest MTJ??
Go to the top of the page

+Quote Post
chacken
post 01.02.2008 - 23:17
Post #2

Członek Rodziny

Notatnik

MTJ: http://www.oobe.pl/park/index.php?autocom=...rticle&id=9

Ja także po jakimś czasie praktykowania OOBE miałem takie sny i myślałem że to było OOBE ale jak sie puźniej okazało myliłem się ale teraz też mogę się mylic. To czy miałeś LD czy oobe zalerzy od ciebie i od tego jak ty to zinterpretujesz.

P.S.
Ja jak myślałem że mam OOBE to stanołem na łóżku i skoczyłem i sie nieźle poturbowałem bo myślałem że polece :D pozdro~~

+Quote Post
szczesio
post 02.02.2008 - 00:06
Post #3

Dusza Towarzystwa

hehe wiesz to jednak moglo byc oobe bo jest naprawde mala roznica pomiedzy oobe a ld. hipnagogi zaliczyles ale no wrociles do ciala i obudziles sie rano hmm dziwne ja po wyjsciu zawsze sie wybudzam ale wydaje mi sie ze poprostu sie mogles nie dostroic poprostu straciles swiadomosc co tez jest mozliwe. moglo to byc ld w ktorym miales poprostu falszywe przebudzenie ale to cialo to pamietaj ze to nie cialo tylko projekcja swiadomosci:) pamietaj po wyjsciu trzyj rekoma o dywan dotykaj jakis przedmiotow patrz sobie na rece a ta poswiata niewyrazna to oznaka zlego dostrojenia nawet w led musisz co jakis czas robic takie testy bo Ci sie swiadomosc urwie ;]

pozdrowionka gratuluje i fitamy na forum:D

+Quote Post
Plantator-Dziubas
post 02.02.2008 - 01:00
Post #4

Guests

---

+Quote Post
Freelancer
post 02.02.2008 - 12:09
Post #5

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Dzieki bardzo wszystkim oobemajstrom, ja tam gleboko wierze w to ze mialem OOBE wiec nie zamierzam sie poddawac :)
Licze na dalsza pomoc i zagrzewanie do boju doswiadczonych podroznikow :D
Pozdro dla wszystkich!

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park