Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty

Reply to this topicStart new topic
> Czy Obe Można Wykorzystać Do Komunikacji Z "szarakami" ? :)
aidie
post 27.01.2008 - 01:54
Post #1

Przyjaciel Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 3036

Ostatnio przeglądając pewien film dokumentalny na video.google, który traktował o UFO a także ich istnieniu, które potwierdzali ludzie z rządu USA (zasłużeni dowódcy wojsk powietrznych, NASA, itp.), zastanawiałem się czy wyższe istoty z poza ziemi (wierze że takie są - tutaj link do filmu: UFO) mogą komunikować się z nami przez astralne rozmowy ? Co o tym sądzicie ?
Profile CardPM
+Quote Post
Artur_flyer
post 27.01.2008 - 02:30
Post #2

Guests

CYTAT(aidie @ 27.01.2008 - 01:54) *
Ostatnio przeglądając pewien film dokumentalny na video.google, który traktował o UFO a także ich istnieniu, które potwierdzali ludzie z rządu USA (zasłużeni dowódcy wojsk powietrznych, NASA, itp.), zastanawiałem się czy wyższe istoty z poza ziemi (wierze że takie są - tutaj link do filmu: UFO) mogą komunikować się z nami przez astralne rozmowy ? Co o tym sądzicie ?

Mogą, mogą.
I kontaktują się (przedstawiciele racjonalnej części tego forum zaraz sobie poużywają po mnie hehe)

Jest wiele książek na ten temat.

Podobno kontaktuje się z nami wiele ras istot pozaziemskich(że wspomnę chociażby o Plejadianach).

Dobra, więcej jutro napiszę bo śpiący jestem.

Z resztą na forum znajdą się osoby, które znają się na tym lepiej :)

PS.> A tak naprawdę to chodzi tu o to, ich główne przesłanie jest takie.
Nie patrzcie w niebo szukając latających spodków.
Skierujcie się do siebie, do środka .
Odkryjcie na nowo swoją boskość i fakt, ze wszyscy jesteśmy jednym, ze nie ma oddzielenia.
Wtedy nas zobaczycie

<<<<<<<<<<<<<<Peace>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
+Quote Post
Sc0pe
post 27.01.2008 - 09:16
Post #3

Dusza Towarzystwa
Grupa: Banned
Nr użytkownika: 3258

Plejadianie sa wrogo nastawienie czy jak ? gdzie oni mieszkają ?
Profile CardPM
+Quote Post
aidie
post 27.01.2008 - 12:43
Post #4

Przyjaciel Rodziny
Nr użytkownika: 3036

Na plejadach :D Co do gęstości - mówili oni, że jest ich siedem (liczba często występuje w biblii - 7 dni stworzenia świata itp.) - a my jesteśmy 3 istotą, zwierzęta 2, rośliny i kamienie 1, to myślę że te wszystkie NP z którymi komunikujecie się w POZA, są w wyższym stopniu hierarchii, a szaraki w tym samym - bo mają ciała fizyczne. Komentujcie.
Profile CardPM
+Quote Post
MadLuki
post 27.01.2008 - 13:06
Post #5

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2503

abstrahując od wszystkich teorii spiskowych ufo i rzekomych przekazów...

Wierze ze taki kontakt jest możliwy... dobrze jest wiedzieć ze nie jestesmy sami ?

Polecam wszystkim drzemki pod rozgwieżdżonym niebem, połączone z obserwacją...
Balsam dla duszy... a niespodzianki jakie przynosi noc, przechodzi czasem najśmielsze oczekiwania

Z własnego doświadczenia i z opisu innych maniaków, widać ze moty ufo bardzo często pojawia sie w oobe /ld. Nie wiem czy to jakaś podświadoma potrzeba tak nas nastraja, czy może faktycznie nasi "kuzynowie " ucinają sobie z nami astralne "pogawędki"
PS

http://www.msnbc.msn.com/id/22656172/
http://www.foxnews.com/story/0,2933,322751,00.html
Stephenville Texas UFO Sighting
Cos sie stało na początku stycznia 2008 U nas rozeszło sie po kościach ale za oceanem niezła afera sie zrobiła. Skoro w sprawę zaangażowały sie tamtejsze największe dzienniki cos faktycznie musiało sie wydarzyć ..

a dla ciekawskich

dokument z misji NASA: wahadłowiec sts 75 :-o
Ciężko przebić coś takiego!!!

Jedni nazwą to co widać na filmie, kosmicznym planktonem..inni zakłóceniami optyki a Zbychu powie ze to ciałka kilometrowej średnicy:-)
http://www.youtube.com/watch?v=As-wYmFYb3I...feature=related
Profile CardPM
+Quote Post
Herbina
post 27.01.2008 - 13:56
Post #6

Guests

Jakos nie zywie sympatii do szarakow, kiedys mialam kontakt z kims, kto sie z nimi kontaktowal , powiem ylko, ze nie polecam nikomu.
Jezeli juz sie z jakimis kontaktowac to lepiej sie nastawic na kontakt z istotami , ktore sa na wyzszym poziomie rozwoju duchowego a ich glowna zasada jest milosc. Dla mnie w kazdym razie kontakt z Mtj jest na razie wystarczajacym. Na implanta sie nie pale. :)
+Quote Post
Forgotten
post 27.01.2008 - 16:16
Post #7

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2499

CYTAT(Artur_flyer @ 27.01.2008 - 02:30) *
Mogą, mogą.
I kontaktują się (przedstawiciele racjonalnej części tego forum zaraz sobie poużywają po mnie hehe)

Wydaje mi się że należę do racjonalnej części tego forum, ale nie zamierzam negować tego co piszesz:)
Uważam że taka komunikacja jest możliwa. :)
Profile CardPM
+Quote Post
LightRevan
post 27.01.2008 - 20:24
Post #8

Członek Rodziny
Nr użytkownika: 227

Też uważam, że taka komunikacja jest możliwa. Ciekawi mnie tylko czemu nie chcą się ujawnić w ŚF. Mam na myśli to, żeby przybyli na naszą planetę :P
Profile CardPM
+Quote Post
Shavalass
post 30.01.2008 - 10:55
Post #9

Przyjaciel Rodziny
Nr użytkownika: 3383

Myśle że nie przybywaja na Ziemie ponieważ znaja agresywną nature rasy ludzkiej, bądź przybywają ale ich przybycie jest zatajane przez rządy, bądź nie mają wystarczającej techiki aby się tu zjawić.
Choć z drugiej strony są relacje ludzi którzy uważają że widzieli ufo bądź zostali przez nich porwani ( w porwanie osobiście nie wierze, uważam, że pozaziemskie formy życia są bardziej pokojowo nastawieni do świata niż ludzie uważają)
Profile CardPM
+Quote Post
Plantator-Dziubas
post 30.01.2008 - 23:44
Post #10

Guests

---
+Quote Post
Noobek
post 31.01.2008 - 04:05
Post #11

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 454

Kiedys gdzieś czytałem o tym. Dowiedziałem się, że Plejadanie i im podobni twierdzą, że pewne rasy w kosmosie dążą do rozwoju duchowego, inne do podboju galaktyki za pomocą techniki i racjonalnego myślenia - wniosek prosty - ci, którzy porywają nam ludzi i okaleczaja bydło to nie ci sami, co kontaktują się z nami "pozazmysłowo".

A co do mojej opinii... uważam, że kontakt jest możliwy JEŚLI rzeczywiście ktoś tam jest... (chociaż moje runy twierdzą, że jednak ktoś tam jest i niedługo do nas przyleci...)
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic