|
|
![]() ![]() |
28.09.2008 - 20:51
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Witam. Ostatniej nocy miałem problemy ze snem tzn, co jakieś 40-50min non stop się budziłem i tak chyba 7-8 razy (nie była to sprawka żadnych hałasów bo miałem zatyczki) zawsze pamietałem dany sen. Gdy ostatnio raz obudziłem się byłem naprawdę zdenerwowany bo nigdy wcześniej nie miałem tak że co chwile się budziłem całą noc. W końcu udało mi się zasnąć. Wylądowałem w lesie goniony przez dresa, identyczny sen miałem pare miesięcy temu wiec skojarzyłem go i zorientowałem się ze to musi być sen, obróciłem się dres nadal na mnie biegł a ja zacząłem tracić obraz powoli znikał tak jakby cyfry w matriksie i na pare sekund widok miałem taki że widziałem sen i jawe (albo tak tylko mi się wydawało)Krzyczałem z przejęciem wręcz "Ostrość!Ostrość!" ale było to na nic i się obudziłem obrociłem się na drugi bok i zasnąłem. I Tutaj moje pytanko czy mogło to być fałszywe przebudzenie? Oraz jakie są inne sposoby na podtrzymanie LD?
|
|
|
|
| SORROW |
29.09.2008 - 09:17
|
|
Guests |
Adepcie szanowny , korzystaj czasami z opcji ''szukaj'' .Wszystko już było napisane na tym Forum - także odpowiedzi na Twoje pytania.
Możesz też looknąć tu : http://www.oobe.pl/park/index.php?showtopic=3253&hl= z a m y k a m . |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |