Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty

Reply to this topicStart new topic
> Ni Emogę Zaskoczyć.
123
post 31.01.2008 - 13:13
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 3377

Witam już którąś z koleii noc kładę się i leżę mam to odrętwienie ciała, czasem jakieś szarpanie i wibracje, czasem jakby dreszcze. Czasem wydaje mi się że tak mną przechyla w różne strony że spadnę z łóżka.

Ale za nic nie mogę wpaść w stan OOBE. Czasem jak coś zaczyna zaskakiwać i wpadam w taki przyjemny półsen to za chwile jakaś zbyt świadoma myśl mnie z niego zbudza.

Pomóżcie osiągnąć OOBE.
Profile CardPM
+Quote Post
kamglow
post 31.01.2008 - 13:22
Post #2

Guests

rob dalej to co robisz, cwicz nie myslenie, wybacz sobie wszystkie błędy bo jesli tego nie zrobisz to nie wybaczysz ich nikomu. NIe rozgrzeboj przeszlości bo będa wracac do Ciebie te twoej trzeźwe myśli. Nastawiaj sie pozytywnie, nie smuć sie, jedz godzine przed snem, nie zagłądzaj sie, nie wpierdzielac niczego węglowodanowego przed snem. Rwij na hama do puki nie wyjdziesz.

wejdź na obemaniak.pl,
skorzystaj z forum oobe.pl
przeczytaj porady Sugiera, Moeana i Monroa
+Quote Post
Shavalass
post 31.01.2008 - 14:33
Post #3

Przyjaciel Rodziny
Nr użytkownika: 3383

Mnie dziś też w nocy "rwało" i czułem że to już nie daleko, ale mój pies zaszczekał i się rozproszyłem ;/
A było tak blisko :(
Profile CardPM
+Quote Post
JohnnyWR
post 31.01.2008 - 15:26
Post #4

Znajomy Rodziny
Nr użytkownika: 3335

Ja od jakiegość czasu mam wibracje niemal na zawołanie... tylko dziś nowa sytuacja...głos blisko mnie wołający mnie po imieniu... ktoś wie co to mogło być?Hipnagog? Może to coś znaczyło?
Profile CardPM
+Quote Post
Mano
post 31.01.2008 - 15:46
Post #5

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2921

To samo co ci pisal Kamglow. Rob to co robisz, az w pewnej fazie zaczniesz wychodzic w kontrolowane, badz niekontrolowane oobe. Ja czekalem ponad 2 lata na oobe.
W tym tygodniu mialem 2 pierwsze niekontrolowane. Nie denerwowalem sie, ze mi nie wychodzi i zawsze bylem pelen optymizmu ze kiedys sie uda.
Z toba bedzie podobnie, lub zaczniesz po prostu swiadomie i sam wychodzic z ciala.

Jedynie z czym sie nie zgadzam z Kamglow, to te puste przeszkody w drodze do OOBE.
Chodzi mi tutaj o jedzenie, i inne dziwne teorie (mozna rzecz ze spiskowe:D zart)
Czasem jem 20 minut przed polozeniem sie do lozka, i dochodze do wniosku, ze czesciej gdy sie tak obzeram lapie mnie paraliz. Jesli jestem swiezo po jedzeniu, paraliz mam szybciej, i odwrotnie.
Pale papierosa i w momencie ide do lozka. Pije pepsi i w momencie ide do lozka.
Nie odzywiam sie zdrowo, ani nie prowadze zdrowego trybu zycia.

NIE ROBMY SOBIE PRZESZKOD, pamietajmy ze kazdy ma inny organizm.

Jesli robisz cos co robisz dawno, np. jesz 20 minut przed snem, to rob to dalej.
Przestawianie organizmu ci bardziej zaszkodzi w drodze do oobe, niz mozesz to sobie wyobrazic. Nie zmieniaj sie, zostan soba :)

JohnyWR, byc moze to byla zwykla hipnagogia. Mialem kiedys podobnie.
Ale jest mozliwosc, ze to byl ktos ze swiata astralnego, np,. twoj przewodnik.
Jedynie co mi sie skojarzylo z "moze to cos znaczylo?" to to, ze opiekun/badz to cos innego, chcialo ci przekazac, ze udaje ci sie wkraczac w swiat astralny.
No ale, mogl to byc tylko zwykly, nic nie znaczacy hipnagog.

Ps. To tylko moje zdanie, prosze po mnie nie jechac jak sie z czyms nie zgadzacie, ale wszystko opisuje na swojej wiedzy i swoich dosiwadczenieach

Pozdro
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic