Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty

Reply to this topicStart new topic
> Pomoc Dal Nowego :p, Czy to mogło być oobe?
ozim
post 21.01.2008 - 22:51
Post #1

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 3285

Siema,jestem nowy na forum,więc elo wszystkim. Ostatnio probuje osiagnac oobe-bawilem sie z tym wczesniej i teraz powracam do tego :D . Czy,gdy otwieram oczy w trakcie proby, to moze byc oobe? Nie robilem zadnych RT ,bo wciaz bylme w niezlym transie,ale czy musi sie cos zmienic w otoczeniu w trakcie oobe(pora dnia),czy moze byc tak,jak w trakcie proby?? Z góry dzieki za odp. :D
Profile CardPM
+Quote Post
Dawidx
post 21.01.2008 - 23:08
Post #2

Członek Rodziny
Nr użytkownika: 3263

Najpierw to się musisz "oddzielić". :P
Profile CardPM
+Quote Post
Szopen
post 21.01.2008 - 23:16
Post #3

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2905

CYTAT(ozim @ 21.01.2008 - 22:51) *
Siema,jestem nowy na forum,więc elo wszystkim. Ostatnio probuje osiagnac oobe-bawilem sie z tym wczesniej i teraz powracam do tego :D . Czy,gdy otwieram oczy w trakcie proby, to moze byc oobe? Nie robilem zadnych RT ,bo wciaz bylme w niezlym transie,ale czy musi sie cos zmienic w otoczeniu w trakcie oobe(pora dnia),czy moze byc tak,jak w trakcie proby?? Z góry dzieki za odp. :D

Człowieku, OBE to nie zabawa. Jak chcesz się pobawić to polecam zaczać od LD, tam jest dużo zabawy. A jeśli chcesz się dobrze oddzielić, czy wyjść eterycznie, no starać się dostroić do FŚ to już nie jest zabawa. Pobaw się najpierw w OSPUO :), A potem dalekie obszary :)
Profile CardPM
+Quote Post
ozim
post 22.01.2008 - 16:30
Post #4

Gość Rodziny
*

no z ta zabawa to byla mala przenosnia :P A LD tez juz sie zajmowalem,ale po pierwszym LD nie mam zbyt dobrych wspomnien. Po prostu zorientowalem sie,ze to jest sen,polatalem sobie i zaraz zapomnialem,ze to jest tylko sen. I jakos tak nie bardzo mi sie to podobalo ogolnie. Dlatego chcialbym doswiadczyc OOBE i porownac te dwa "stany"
Profile CardPM
+Quote Post
ozim
post 27.01.2008 - 23:10
Post #5

Gość Rodziny
*

Mam jeszcze jedno pytanko,które mnie bardzo intryguje. Kto(lub co) to jest MTJ?? Czy to jakaś nadprzyrodzona istota wyróżniająca się w świecie oobe? Może jest to gdzieś na forum,ale nie mogę znaleźć, więc zadaję to pytanie tutaj.
Profile CardPM
+Quote Post
Szopen
post 27.01.2008 - 23:24
Post #6

Dusza Towarzystwa

Powstało coś takiego kolego od tego roku jak OBEpedia, jest w pasku na górze :), takim niebieskim. Już podam Ci lika masz. Taki będę kochający :)
TUTAJ
MTJ to po prostu TY, twoje wyższe JA. To takie coś z Ciebie co ejst owiele bardziej mądrzejsze i dośćwiadczone - najprosciej jak mogę ;p
Profile CardPM
+Quote Post
LinnVv
post 28.01.2008 - 18:39
Post #7

Przyjaciel Rodziny
Nr użytkownika: 2994

CYTAT
Człowieku, OBE to nie zabawa.

Dlaczego nie jest to zabawa. Jeszcze niedawno w LD,OBE,snach szukałem wielkich przerzyć mistycznych :D , oczywiście nic mi nie wyhodzilo. Ostatnio zmienilem podejscie do sprawy, wrzucilem na luz w tych kwestiach i o dziwo zaczely pojawiac mi sie pierwsze LDki.
Troche dystansu, 0 powagi - mi to pomoglo a wczesiej menczylem sie strasznie zeby np pamietac sny.
Profile CardPM
+Quote Post
Drag0n
post 28.01.2008 - 20:14
Post #8

Świadomie Śniący
Nr użytkownika: 1691

CYTAT(szopen93 @ 21.01.2008 - 23:16) *
Człowieku, OBE to nie zabawa. Jak chcesz się pobawić to polecam zaczać od LD

Woow co tak poważnie do tego podchodzisz xD
W OOBE można sie i bawić i rozwijać duchowo. :P
Profile CardPM
+Quote Post
Szopen
post 28.01.2008 - 22:21
Post #9

Dusza Towarzystwa

Dobra sorki, nie o to mi chodziło :). Chodzi o to, że trzeba z nać umiar, a nie tylko zabawa, zabawa, zabawa, ruchanie, zabawa, etc... Troszkę zabawy nie zaszkodzi, lecz dla mnie to nie ejst jedyny, najważniejszy powód do OBE. Tak zrozumiałem twojego pierwszego posta :). Nie bierzcie mnie za sztywniaka, ew. kasiędza xD
Profile CardPM
+Quote Post
Majster
post 28.01.2008 - 22:45
Post #10

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2298

Dobra tyle o tym czytam, że muszę o to spytać. Czy mam rozumieć, że wychodzicie tak często, że nie macie już pomysłu na to co tam robić więc z nudów się "bawicie"? Sory chłopaki trochę nie chce mi się w to wierzyć. Jest przecież tyle rzeczy do sprawdzenia, zbadania... a wy się po prostu bawicie... nie no śmiech chłopczęta i dziewczęta. Ja jak chcem się pobawić to robię to w LD gdzie każda zachcianka staję się rzeczywistością (i proszę bez kolejnej kłutni 'obe a ld' :P )
Profile CardPM
+Quote Post
ImmortalPL
post 29.01.2008 - 11:31
Post #11

Przyjaciel Rodziny
Nr użytkownika: 3191

zgadzam sie z majstrem. Przeciez polowa na tym forum ktorzy wyszli to nawet nie powychodzili poza terewn swojego domu/mieszkania. Popróbujcie czegos nowego z OOBE. Ja nawet nigdy ne wyszedlem a wiem co bym tam robil. Jakbym ja wyszedl to bym przynajmniej trenowal zebym przechodzil z miejsca na miejsce kiedy i gdzie chce.
Profile CardPM
+Quote Post
Freddy K
post 29.01.2008 - 15:04
Post #12

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2547

USUNIĘTO
Profile CardPM
+Quote Post
Szopen
post 29.01.2008 - 15:15
Post #13

Dusza Towarzystwa

Majster, jak już się niezwykle często wychodzi, czy ma się ld to jednak się troszkę nudzi, no bo wkońcu ile razy można (w ld) np. przelećieć wszystkie swoje koleżanki...

ImmortalPL - ok wyjdziesz, zrobisz to co chcesz zrobić, i co dalej? przypuśćmy że wyjdziesz ze 100 razy. Czy masz już cały plan na te kolejne wyjścia. Ja nie mam. Albo dzień przed albo w trakcie :P. Ja np. ostatnio bawiłem_się/badałem z lustrem i klonowaniem :]

Freddy K - bardzo fajnie (ciekawie) jest w 2d. Tak... inaczej :P

BTW:
Jetseśmy odkrywcami, badaczami astrala. Ktoś woli badać wpływ na ciągły astralny seks to nich sobie bada, a ktoś może sobie para rezy w tygodniu, tak dla przyjemności. A ktoś woli zwiedzać dalekie obszary.

Możliwy jest więc fakt: BADANIE=ZABAWA
(Troszkę zapszeczam poprzedniemu postowi xd)
Profile CardPM
+Quote Post
Majster
post 29.01.2008 - 23:29
Post #14

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2298

Aha, czyli szopen jesteś tak zajebisty w wychodzeniu jak w biciu postów? Sory stary ale w ludziach, którzy rzeczywiście tak często to robią widzę więcej mądrości i pokory.

I sry, że nawiąże do Twojego pytania do Immortala, przypóśćmy, że wyjdziesz 100 razy... po kij to gdybanie? O co chodzi z planem na kolejne wyjścia? Chodzi Ci o plan pięcioletni, przepraszam ale już po PRLu (mam nadzieję :P) Sam mówisz, że nie masz to skąd te głupie pomysły?
Profile CardPM
+Quote Post
AuroN
post 30.01.2008 - 10:20
Post #15

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1274

Nie radzę za często uprawiać "sexu" w LD i OOBE, bo z czasem nic innego się nie będzie robić, tylko zaspokajać ta potrzebę ;/
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic