|
|
![]() ![]() |
01.02.2008 - 18:42
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
O oobe zacząłem czytać gdy natknąłem się na taki temat na jakimś forum. Zafascynowało mnie to i chciałem wyjść, próbowałem i nie wychodziło. Mówię jakaś bujda i zapomniałem o tym. Pod koniec listopada. Noc. Nie mogę zasnąć o oobe nie pamiętałem w ogóle jakbym nigdy czegoś
takiego nie słyszał. Nagle czuje że zasypiam. Myślę o nareszcie! Ale to było tak, że widziałem przez zamknięte oczy i miałem kompletny paraliż ciała. Tak się przestraszyłem, że zacząłem krzyczeć i w ogóle. Serce mi waliło i całą noc nie spałem. 5 dni później to samo. Tylko inaczej. U mnie w pokoju grał telewizor, leżę i myśle sobię a tu nagle szepty w uszach jakieś piszczenie itp. Naglę znalazłem się w białym pokoju a na końcu stały drzwi. Pomyślałem żeby tam podejść ale jak tylko pomyślałem to już tam byłem. Nagle usłyszałem mój grający telewizor i leciał film, lektor coś mówił niewyraźnym głosem. Znowu paraliż i znowu nie spałem całą noc bo się bałem... Co noc gdy nie chcę wyjść mam takie jakby zapadanie się... Wtedy pomaga tylko otworzyć oczy... Może ktoś bardzo chcę żebym ja wyszedł? Albo ja sam tego chce tylko o tym nie wiem? W sensie chcenia to ja chce tylko jakoś jak zbliżam się do momentu tego pisku w uszach i tych całych hipnagogów to już mi się nie chce... Jak mam się tego nie bać? Już dużo osób mi pisało, że nie ma się czego bać itp. ale jakoś dziwnie tak się czuje... Chcę wyjść i zrobię wszystko żeby to zrobić (ale dopiero jak przyjadę do domu bo jestem na feriach i nie mogę się skupić tak jak w domowym zaciszu). Się rozpisałem. Czekam na odpowiedzi:P Aha. Gadałem jeszcze na gg z użytkownikiem tegoż forum "Drag0n'em. Gadaliśmy na gg poopowiadał mi trochę o jego przeżyciach. Dostałem padaczki :P tak jakby, w ogóle w głowie mi się kręciło itp. (sory dragon że tak długo nie pisałem) No już wróciłem. Musiałem odpocząć... No to jak już mówiłem "czekam na odpowiedzi" :D. |
|
|
|
01.02.2008 - 19:05
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Jest czego się bać, nie oszukujmy się. To jednak nie jest straszne, tylko ciekawe z tego względu, że dotyczy naszej osobowości. Pamiętaj że odkrywasz samego siebie nic tobie nie zagraża, to czy się przestraszysz zależy od Twojego nastawienia. Jesteś gotowy, to przeczekaj hipnagogi, wyjdź z ciała i badaj. Wiele razy spotkałem przerażające rzeczy w obe i nie zawsze byly one kolorowe, jednak było bardzo fascynujące i dużo wnosiły do mojego myślenia. Jesłi naprawde chcesz wyjśc z ciała, to wyjdz :).
|
|
|
|
01.02.2008 - 19:51
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy |
Drag a można wiedzieć.. JAKIE to były te straszne rzeczy??
|
|
|
|
01.02.2008 - 20:51
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Nie chce pisać szczegółowo, ale powiem że odnosiły się mojej osobowości. Czasami straszne były odbicia w lustrze, ale te wszystkie negatywne aspekty mojej osobowości byly wtedy gdy wychodziłem na siłe. Człowiek raczej sie boi że nie wróci, a nie tego ze coś może być straszne. Poza tym to czy jest strasznie, zależy do naszego nastawienia, wiec w gruncie rzeczy my manifestujemy to co ogladamy :).
|
|
|
|
01.02.2008 - 21:20
|
|
|
moje nastawienie... hm.. chcę, baaardzo chcę, ale nie moge opanować strachu..
|
|
|
|
01.02.2008 - 21:31
|
|
|
break the rules. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
neo0803, wiem, że nic nie da po prostu walnięcie tekstu w stylu: nie bój się, nie ma czego ;) ale gdy zaczniesz coś widzieć, zaczniesz się bać, pomyśl o tym, że dasz radę, inni dają a Ty nie dasz? pomyśl, że jest to tylko i wyłącznie wymysł Twojej wyobraźni, poproś NP o pomoc w wyjściu itp daj z siebie więcej niż 100% w końcu się uda ;) może nie od razu, może będziesz musiał czekać ohoho. ale się uda ;)
to samo tyczy się kluska1305:) powodzenia ;) |
|
|
|
01.02.2008 - 21:40
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
To był sam SENIOR MUERTE!:)
|
|
|
|
01.02.2008 - 23:00
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Tez mialem problemy z tym biciem serca ale dalo rade obeszlem to ;) Jezeli denerwuja cie te wibracje i sie bojisz sproboj je obejsc i lekko przysnac, wtedy beda mniej wyrazne a rownie dobrze skuteczne.
|
|
|
|
02.02.2008 - 00:03
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Mógłbym powiedzieć, It's all over again (W kólko to samo - uczyć się języków!) i odesłać Cię do miliarda podobnych tematów na tym forum ale już jestem za tym :). (tak czy siak kijurwa to forum jest tak obszerne, że nietrudząc się wiele znalazł byś conajmniej tuzin tematów z treścią podobną do Twojego!)
Ekhm nieważne. Standardowe odczucia podczas przechodzenia na tamtą stronę. I nie powiem tego czego grzee chciała niepowiedzieć a jednak powiedziała, ehh dziewczęta są tak urocze czyż nie ;). Z drugiej strony też będe nudny i powiem, że powinieneś cieszyć się z tego co masz, jeśli tak łatwo osiągasz paraliż to tak często jak go łąpiesz powinieneś osiągać OBE lub conajmniej dobre LD. Dlatego przestań wydziwaiać tylko wykożystuj każdą okazję na wyjście. Powodzenia ;) |
|
|
|
02.02.2008 - 01:17
|
|
|
Mógłbym powiedzieć, It's all over again (W kólko to samo - uczyć się języków!) i odesłać Cię do miliarda podobnych tematów na tym forum ale już jestem za tym :). (tak czy siak kijurwa to forum jest tak obszerne, że nietrudząc się wiele znalazł byś conajmniej tuzin tematów z treścią podobną do Twojego!) Ekhm nieważne. Standardowe odczucia podczas przechodzenia na tamtą stronę. I nie powiem tego czego grzee chciała niepowiedzieć a jednak powiedziała, ehh dziewczęta są tak urocze czyż nie ;). Z drugiej strony też będe nudny i powiem, że powinieneś cieszyć się z tego co masz, jeśli tak łatwo osiągasz paraliż to tak często jak go łąpiesz powinieneś osiągać OBE lub conajmniej dobre LD. Dlatego przestań wydziwaiać tylko wykożystuj każdą okazję na wyjście. Powodzenia ;) A moje odczucia były właśnie inne... Mianowicie gdy sie już skoncentrowałem (byłem w takiej pozycji że jedną reką mimowolnie trzymałem sie lóżka no takiej drewnianej tej ;p) i nagle poprostu począłem sie z 2x większy a reka którą trzymałem lóżko no ;p przyrosła do niego jakby lóżko było cześcia mojego ciała, pamietam że głwoe mialem dziewnie wielką i nogi i w sumie nic takiego tutaj nie znalazłem :P ale wyjść sie jeszcze nie udało :/ |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |