CYTAT
Serce ci drgało ponieważ była akcja z czakrą serca. I tak też miałem. Niestety tylko za pomocą BrainWave'a. Dziś miałem i tak dziwnie. Nie mogłem się na czymś skupić. Na niczym. Myślałem o czymś przez 5 sek. a później przeskakiwała mi myśl i zapomniałem o czym myślałem. Może się denerwowałem że będę słyszał głosy. To podczas próby 4+1
Myślałem, że to z sercem to zwykła reakcja na strach. Co powinienem wiedzieć o tych czakrach i gdzie czytać?
A przeskakiwanie między myślami i zapominanie i czym się przed chwilą myślało to normalny objaw niewsypania.
CYTAT
A co z tymi wibracjami?? Ustały czy odrywałeś się w wibracjach?? Właśnie to nnie zastanawia.Bo u mnie wibracje zawsze ustają i potem pojawia się stan wyciszenia totalnego i lekkości niestety dalej jestem w ciele fizycznym :|
Wibracje ustały, ale nie wiem kiedy. Wtedy, w nocy byłem pewien, że to sen. Poprostu leżę w łóżku, zaczynam wibrować i nagle leżę w poprzek, ale już nie wibruję.
Ten stan wyciszenia i lekkości zarazem miałem przy poprzednich próbach (nieduanych). A raz miałem ciekawszą rzecz. Wibracje zamieniły się w inne uczucie. Jakby mózg nie wiedział, jakiego rozmiaru są moje kończyny. az zdawało mi się, że grubości zapałki, a za chwilę jakbym był słoniem....
Teraz, jak to przemyślałem, dochodzę do wniosku, że to mało prawdopodobne, by to był sen. W śnie otoczenie jakby odbieram tylko i wyłącznie wzrokiem. A tu odbierałem czuciem (albo, jak to w jakimś artykule ktos określił, szóstym zmysłem - znaczy wiedziałem w jakiej pozycji się znajduję, mimo, że nic nie widziałem).