|
|
![]() ![]() |
02.02.2008 - 11:39
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy |
Witam wszystkich !
Jestem nowy na tym forum. Wiele czytałem o Waszych doświadczeniach i chciałbym podzielić się moim. Wydaje mi się ,że gdy byłem młodszy (miałem wtedy może ok. 8 lat) doświadczyłem wyjścia z ciała fizycznego. W nocy otworzyłem oczy. Było bardzo ciemno i przypuszczam ,że mogła być godzina 2-4. Czułem się lekko i bardzo się bałem. Odruchowo zamknąłem oczy ,lecz nic to nie dało. Widziałem przez zamknięte powieki. Zauważyłem ,że "wisiałem" ok 2,5 metra nad ziemią. Chciałbym dodać ,że miałem swoje łóżko za meblościanką i na górze miałem sporą lukę między sufitem ,a górą mebli. Widziałem przez nią moich rodziców jak śpią. Chwilę po tym jakby "wciągnęło" mnie do ciała. Nie przywiązywałem wagi do tego wydarzenia ,aż do momentu kiedy zacząłem się interesować OOBE. Co o tym sądzicie ? Czy mogło być to doświadczenie związane z OOBE ? Liczę na szybką odpowiedź. Z poważaniem Sirius. |
|
|
|
02.02.2008 - 11:55
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Z tego co wyżej napisałeś wynika, że opuściłeś na moment ciało.. Tak, wg mnie miałeś OOBE :)
Czy odpowiedź była wystarczająco szybka? ;) |
|
|
|
02.02.2008 - 11:57
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Moim skromnym zdaniem, to było oobe :)
Z własnego doświadczenia wiem, że w dzieciństwie dość często się to zdarza - gdy teraz spojrzę na to, co mnie spotykało te dziesięć lat temu, to mogę powiedzieć, że dość często 'niechcący' opuszczałam ciało ;) Szkoda, że teraz już idzie mi nieco gorzej... :/ |
|
|
|
| Angello |
02.02.2008 - 12:02
|
|
Guests |
Szacuje się, że około 10% ludzkości ma podobne doświadczenie do Twojego chociaż raz w życiu. Bez wątpienia było to OBE. Nie ma się co zastanawiać tylko zacząć wychodzić, skoro wiesz już jak to jest. :)
Witam na forum. |
|
|
|
02.02.2008 - 12:38
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy |
Dziękuję bardzo za odpowiedź. Próbuje od rana dzisiaj wejść. Wiem ,że dam rade. Czuję wibracje ,widzę coś białego przed oczami ,lecz strach nie pozwala mi dokończyć tego co zacząłem. Nie wiem czy dobrze to obieram ,ale puściłem sobie relaksującą muzykę ,zamknąłem oczy wyobrażam sobie siebie ,jakbym wisiał nad sobą i patrzał na siebie. Gdy czuje te wibracje ,widzę coś białego przed oczami i czuję się jakoś nieswojo zaczynam panikować i przerywam to. Boje się tego co mnie tam czeka i ,że nie będę potrafił wrócić do ciała. Czy będę widział swoje ciało ?
Pozdrawiam. |
|
|
|
02.02.2008 - 13:12
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Co do problemów z powrotem, to jeszcze nie słyszałem o jakimkolwiek zdazeniu że ktos nie wrócił.
Nie ma się chyba czego bać, choć ja tez nie potrafie wyjść, kiedys mi się zdażyło tak jak tobie nie kontrolowane OOBE a od kąd próbuje wyjsć swiadomie to nie daje rady. Sory za literówki, ale mam kaca dość silnego i zmeczony jestem ;p |
|
|
|
02.02.2008 - 17:06
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Co do powrotu... Czy są jakieś specjalne techniki,które pozwalają wrócić w dowolnym momencie ,czy po prostu czekamy aż nas wywali?Jakoś mi to umknęło bo na razie miałem dość krótkie wyjścia i nie myślałem o tym co zrobić ,żeby wrócić;)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |