|
|
![]() ![]() |
17.08.2011 - 02:10
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Taki przypadkiem wymyślony sposób, działa średnio, ale się podzielę :D. W momencie porannego przebudzenia rozbudzamy się tylko leciutko, w sumie zostajemy dalej w łóżku. W tym momencie jeszcze jedną nogą jesteśmy w śnie, dlatego wszystko łatwiej wychodzi. Po prostu wyobrażamy sobie jakąś scenkę, tak jakbyśmy dalej śnili, powinno nas "wciągnąć" do snu i mamy LD :). Ważne jest tutaj zachowanie odpowiedniego stopnie świadomości - jeżeli rozbudzimy się za bardzo, już nie zaśpimy, natomiast jeżeli pozwolimy sobie odpłynąć, to wiadomo xD. Zalecam przy tym trochę dłuższy sen, ponieważ wtedy ciało fizyczne wolniej się rozbudza i mamy więcej czasu.
|
|
|
|
17.08.2011 - 15:21
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
WOW! Nieźle! Czemu sam na nią nie wpadłem!! a nie czekaj...
Czytasz czasem forum czy nie bardzo? |
|
|
|
17.08.2011 - 18:05
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Oj no chłopak się stara.
Zresztą możliwe iż uznał że nie było wcześniej takiego tematu, dlatego napisał własny. |
|
|
|
17.08.2011 - 18:17
|
|
|
Proszę bardzo nie krzyczeć - wczoraj założyłem konto i jakoś nie ogarniałem całego forum xD
|
|
|
|
17.08.2011 - 18:22
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
warto odswieżyc sobie i ponownie przedyskutowac różne wazne kwestie i tematy
|
|
|
|
17.08.2011 - 18:24
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
XD URZYJ OPCJI SZUKAJ ZANIM ZAŁOŻYSZ TEMAT XD
|
|
|
|
17.08.2011 - 18:27
|
|
|
Po pierwsze przyznam, że nie chciało mi sie, po drugie uważałem to za własny pomysł, po trzecie nie wiedziałem co wpisać, ale ok - następnym razem będę bardziej uważał przy zakładaniu tematu :D
|
|
|
|
17.08.2011 - 18:41
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
TO NIECH CI SIE ZECHCE XD
|
|
|
|
17.08.2011 - 20:23
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
wpisz w wyszukiwarce po prostu 6+0.1
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |