Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty

Reply to this topicStart new topic
> Znaki Natury
Drag0n
post 06.02.2008 - 18:41
Post #1

Świadomie Śniący
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 1691

Czy natura może dawać dyskretne znaki ludziom? Czy niezwykłe twarze tworzone przez dym czy ogień to... dowód, że wierzenia prymitywnych plemion są prawdziwe?

Naprawdę trzeba przyznać, że zdjęcie jest zadziwiające. Warto spojrzeć, jak wygląda w oryginale.

(IMG:http://www.nautilus.org.pl/images/Image3_799.jpg) Widać twarz demona z ogromnymi uszami, nosem, ustami itp. Oczywiście najprostrze wyjaśnienie, że działa nasza wyobraźnia i niepotrzebnie dopisujemy do zwykłego zjawiska "jakąś historię". Nawet jeśli to jest prawda, to i tak będziemy prezentować takie niezwykłe zdjęcia. I jeszcze słowo o wierze prymitywnych plemion, które powtarzają od tysięcy lat, że w każdy "żywioł" posiada własnego ducha, posiadającego własną osobowość i życie. Stąd ich szacunek do ognia, wody, ziemi itp. Czasami owe istoty chcą przekazać ludziom jakieś ostrzeżenie, na przykład o tym, że sprawy na Ziemi idą w złym kierunku i to nie może się dobrze skończyć... Tak się składa, że od naszych przyjaciół z Chicago dostaliśmy przerażającego linka, po kliknięciu na który można obejrzeć film o tym, jak topnieje lód na biegunach... Kto wie, czy ten film nie jest bardziej przerażający niż owa "twarz demona z ognia". Moi drodzy, zaczęło się "wielkie odliczanie" do godziny zero. Spodziewajcie się w najbliższym czasie ważnych informacji w sprawie wydarzeń, które niedługo będą miały miejsce na Ziemi. Szykowany jest na pokładzie niezwykły tekst, jakiego jeszcze w sieci www nie było...

A wracając na koniec do twarzy formowanych przez naturę, prezentujemy zdjęcie z... "wulkanem" w roli głównej. Ciekawostka, że można się tam dopatrzeć jeszcze jednej twarzy, jeśli spojrzy się na ten dym w sposób taki, że "mała twarz" to oko...

(IMG:http://www.nautilus.org.pl/images/Image4_799.jpg)
Profile CardPM
+Quote Post
Szopen
post 07.02.2008 - 15:41
Post #2

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2905

Dobra powiem wprost: jest to dla mnie zwykła sugestia. Ja nie mogę się, np. w tym pierwszym zdjęciu dopatrzyć tej gęby demona... Po prostu jej nie widzę >.<. Dla mnie jest to zwykły ogień, dym, drzewa, niebo,... A co do drugiej fotki również można dopatrzyć się tam jakiejś gęby, lecz nie mogę zobaczyć tej drugiej, mniejszej... Oświećcie mnie: Gdzie to jest?
Profile CardPM
+Quote Post
mind trainee
post 07.02.2008 - 16:36
Post #3

Guests

Ja jestem w stanie zobaczyc lub bardziej ściśle ujmując tak patrzec na dowolną chmurę aby zobaczyc jakąś twarz. Sami spróbujcie. Nie koncentrujcie się na jednym punkcie, ale starajcie się objąc wzrokiem całą chmurę i pamiętajcie o intencji zobaczenia jakiejś twarzy. Po chwili zobaczycie. Nie jest to jakieś nadnaturalne zjawisko ale zwykłe szukanie odpowiedniej nakładki w mózgu aby jakoś sklasyfikowac niezidentyfikowany kształt
+Quote Post
grzee
post 07.02.2008 - 16:48
Post #4

break the rules.
Nr użytkownika: 2963

bla bla bla.. nie wiem. nie rusza mnie to jakoś i nie za specjalnie uważam, że są to jakieś znaki czy coś ogólnie nadzwyczajnego..
to także uważacie za jakieś niewyjaśnione zjawiska czy też znaki?
(IMG:http://www.obscurious.co.uk/images/WTC_SMOKE_DEVILS/slides/5.jpg)
(IMG:http://www.antichristconspiracy.com/WTC%20Smoke%20Devil%203.jpg)
(IMG:http://thebiggestsecretpict.online.fr/nwo/wtc_smokeface.jpg)
Profile CardPM
+Quote Post
Szopen
post 07.02.2008 - 22:40
Post #5

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2905

Siła sugesti... to wszystko. Ktoś mówi, ze to twarz i wszyscy widzą tą twarz...
Profile CardPM
+Quote Post
Conchita
post 07.02.2008 - 22:53
Post #6

OBE Maniak 36
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 1221

hehehe - ja na drugim zdjęciu grzee widzę postać z dymiacą się głową trzymającą bukiet z liści, a w środku tego bukietu wystaje głowa małej żyrafy....

A tak w ogóle chyba bardziej fascynujące są ewenementy kultu Maryi na szybie i w zaciekach budynku. Czytałam też chyba na Onecie, że czczono twarz Maryi, która ukazała się na pizzy!
Profile CardPM
+Quote Post
grzee
post 08.02.2008 - 06:23
Post #7

break the rules.
Nr użytkownika: 2963

CYTAT
czczono twarz Maryi, która ukazała się na pizzy!

nie wiem czy śmiać się czy płakać...
Profile CardPM
+Quote Post
Yybcia
post 08.02.2008 - 10:08
Post #8

OBE Maniak 96
Nr użytkownika: 1535

Oj i znowu to samo -.- A nie lepiej w jednym temacie z tymi wszystkimi zjawiskami wystąpić a nie że kilka tematów trzeba napisać....
Kurcze takie zjawiska to i ja moge zobaczyć jak z zapałki dym poleci....Po prostu tak sie dymek ułożył i tyle.
Żaden demon(szczególnie na tym pożarze bo ogień to normalny żywioł) , szatan, ani diabeł. Opanujcie się!

PS. nie jestem realistką.....
Profile CardPM
+Quote Post
Roth
post 08.02.2008 - 11:54
Post #9

Znajomy Rodziny
Nr użytkownika: 2812

Eee... Ja tam na pierwszy rzut oka nic nie widzę na tych fotach xD Nie wierzę w żadne demony, to jakieś pierdoły. Nie doszukujcie się takich rzeczy ludzie, bo potem możecie podczas oobe jakieś chochliki sobie wykreować. Ja do dziś męczę się z tą czarnowłosą smarkulą z Ringa xD
Profile CardPM
+Quote Post
Majster
post 08.02.2008 - 12:06
Post #10

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2298

CYTAT(Roth @ 08.02.2008 - 11:54) *
Eee... Ja tam na pierwszy rzut oka nic nie widzę na tych fotach xD Nie wierzę w żadne demony, to jakieś pierdoły. Nie doszukujcie się takich rzeczy ludzie, bo potem możecie podczas oobe jakieś chochliki sobie wykreować. Ja do dziś męczę się z tą czarnowłosą smarkulą z Ringa xD

Haha miałem z nią problem przez dłuuuuuugi czas :)

Ja widzę jakieś mordy na tych zdjęciach ale co z tego? To niczego nie dowodzni.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic