|
|
![]() ![]() |
17.08.2013 - 10:53
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
11.08.2013 W radio paranormalium o 20:30 odbedzie sie spotkanie z Almosem. Opowiada on o burzliwych przezyciach w dziecinstwie. Walczylem 2 lata ze zlym duchem, ktory pozbawil mnie sil witalnych. Bylem wrecz trupem, ale poradzilem sobie. Po wielu bolesnych przezyciach uporal sie z trudnosciami spowodowanymi spontaniczynymi obe.. Znajdowal sie w wielu miejscach, nie wiedzac jak sie tam dostal. Czym z Hary Pottera wychodzi diabel? Dla milosnikow przejscia w 4 wymiar!!! Czym jest przejscie w to przedziwne miejsce? Na taaaaakie pytania odpowiada wlasnie Almos. Kawał dobrego materiału. Zresztą ostatnie audycje w uczestnictwie i Wojtasa, i Jarka, i Almosa zasługują na pochwały. Jeszcze nie przerobiłem wszystkiego, co może mnie interesować, ale Zbyszku muszę Ci podziękować. :) |
|
|
|
24.08.2013 - 09:03
|
|
|
cialka.net Grupa: OOBE VIP Notatnik |
W tą niedziele 25.08. o 20:30 prawdziwa gratka. Po raz kolejny gościmy na radiu Paranormalium, Marka Wysockiego, opowiadającego o przyczynach wszelakich chorób. Az ciarki przechodzą ileż to oczekuje nas na starość schorzeń, których symptomów nie potrafimy rozpoznać. Wszystkim zatroskanym o własne zdrowie polecam gorąco ten wykład. Rewelacja!!!
|
|
|
|
24.08.2013 - 09:08
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Stres i związane z nim problemy to podstawowa przyczyna wielu chorób, ale z chęcią posłucham jak nie zapomnę bo zawsze mi wylatują z głowy te audycje:)
|
|
|
|
24.08.2013 - 09:42
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Zbyszek proponował, ale ja się wstydzę. Poważnie. Ponadto jestem trolem i jak by to było jakby na pytanie o zioła na opryszczkę odpowiadałbym, że ziemia w środku jest pusta?
|
|
|
|
25.08.2013 - 09:20
|
|
|
Zielarz , Daro, Seth, - hm najlepsi odmowili, wymiekaja. Kto nosi w sobie moc, wolna od rozpaczy i mek diabelskich.
Ostatnio wysyp zreinkarnowanych kahunow walczycych z diablami, z tej no, 4 gestosci. Az strach puszczac ich w radiu |
|
|
|
26.08.2013 - 14:32
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Ja bym twistoida posłuchał.
|
|
|
|
26.08.2013 - 15:28
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
26.08.2013 - 16:53
|
|
|
Smuteria?? Nie kojarzę.
Kafeteria? |
|
|
|
27.08.2013 - 14:34
|
|
|
sorry, spikeria
|
|
|
|
31.08.2013 - 08:28
|
|
|
W ta niedziele 01.09.2013 Marek Wysocki opowiada o przyczynach powstawania raka, podając również.. sprawdzone metody walki z ta nieznośną choroba. W 2 częściowym wykładzie opisuje następstwa stosowania diety, prowadzącej często do wyleczenia. Jesteśmy tym co zjemy. Rak sam się nie robi, zbieramy cale życie toksyny, opowiada Marek.........Jak się z tych trucizn uwolnić, by nie przytrafiło nam się kiedyś nieszczęście?
|
|
|
|
08.09.2013 - 18:42
|
|
|
Dzisiaj o 20:30 na Radiu Paranormalium, Marek Wysocki podaje rodzaje antyrakowych diet, którymi czyścimy nasz organizm z toksyn. Omawiany będzie również eksperyment. Należy przeczytać napis na kartce i na ścianach,- mówi Marek, który rozmazuje mentalnie w moim mieszkaniu. Nagroda za zgadniecie będzie gruba książka o 1000-cu stron.
http://radio.paranormalium.pl/# |
|
|
|
08.09.2013 - 19:08
|
|
|
haereticus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Hej Zbyszku dało by rade zaprosic na radio Krzysztofa mrkriss.net, ciekawie by było posłuchać obszerniej, bo dawno temu był na 10minutowej audycji jednej z pierwszych. A wydaje mi się że mógłby co do oobe mądrze powiedziec kilka zdań, i przedstawić to na czym sie skupia teraz, bardzo ciekawe zagadnienia.
|
|
|
|
08.09.2013 - 19:51
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Np. Rak jelita grubego tworzy sie z klejonych jelit. Askat tam klej ano stąt że jemy pieczoną skrobie np w chlebie frytkach. To można sprawdzić weście łyżke mąki ziemniaczanej i podgrzejcie na paniki do ok 180. Zmieni sie w żółty proszek jeśli nie spalicie to jest dekstryna bardzo silny klej teraz wystarczy trochę wody i można kleic
|
|
|
|
16.09.2013 - 03:20
|
|
|
W tą niedzielę nie było audycji?
Dlaczego??? |
|
|
|
16.09.2013 - 09:51
|
|
|
A zaganiany teraz jestem, nie dalem rade poskladac. Za tydzien bedzie kolejna audycja z MArkiem. Szykuje za porada audycje z mr-Krzyskiem o medytacji. On bedzie mowil co robic a ja bede to tobil, zobaczymy co wyjdzie. Cos jak medztacja na zywo:>)))
Byle nie mowil , ze jestem drzewem, bo jestem podatny... |
|
|
|
06.10.2013 - 11:32
|
|
|
W niedziele, 06.10.2013 dzisiaj o 20:30 gościem audycji Radia Paranormalium jest Dzejson. </strong>Przez 50 minut opowiadamy o obe, naszych przygodach poza ciałem. Opisujemy najwyższe fazy, znaczy lot do światła. O gubieniu woli i własnej tożsamości, tez będzie sporo. Trochę o niefizycznych ciałach i górnych stanach świadomości. Milczy się , jakby ze wstydem milknie, gdy mowa o pobycie w Bogu, o przebywaniu w świetle. Czym są wyższe stany świadomości?
NA dodatek Dzejson opowiada o swojej książce, w której podaje sposoby komunikacji z nieogarniętymi bytami. Ksiazka bedzie wkrotce do sciagniecia za frajer. Link do radia http://radio.paranormalium.pl |
|
|
|
06.10.2013 - 18:29
|
|
|
Odnawiam watek i podaje zmiane dzisiejszej godziny emisji audycji.
Odc. 67 Zbyszek i Dżejson dyskutują o OOBE 21:05 - 21:55 Tutaj audycja do sciagniecia http://radio.paranormalium.pl/archiwum/aud...%20o%20OOBE.mp3 A tutaj pierwsza audycja rozmow poza cialem:))- Jak to sie zaczelo? http://radio.paranormalium.pl/archiwum/aud...%20odc.%201.mp3 |
|
|
|
09.10.2013 - 20:13
|
|
|
Wlasnie dostalem ksiazke Dzejsona o obe, o ktorej mowilismy na ostatniej audycji.....
wklejam fragment na zachete. Ksiazka jest do sciagniecia na chomiku. Milej zabawy:))) Ksiazka Dzejsona Wstęp Piszę tę książkę dla wszystkich tych, którzy pragną uprawiać ezoterykę, brać psychodeliczne substancje czy też jeździć w różne ciekawe miejsca w poszukiwaniu przygody. Jest to bezkompromisowy zapis w formie dziennika, który przedstawia najróżniejsze historię związane zarówno z moją osobą jak również z całym ?magicznym? środowiskiem w Polsce. Wielu ta lektura może się nie spodobać. Zawiera bowiem ona wiele krytycznych słów do szerokiej gammy zachowań cechujących wiele tzw. ?uduchowionych? jednostek. Ja jednak pragnę przestawić wam prawdziwy obraz naszej rodzimej mistyki. Po przeczytaniu lektury każdy z was indywidualnie będzie miał okazję ocenić czy wybór tego rodzaju alternatywnej drogi jest dla niego prawidłowy. Wydarzenia, które opisuję mieszczą się w przedziale 2007-2013. Przez ten czas zdarzyło się w moim życiu naprawdę wiele. W niniejszym tekście znajdziecie między innymi opisy moich własnych podróży astralnych, narkotyczne trip raporty, opisy różnego rodzaju szalonych spotkań z ciekawymi ludźmi, a także to jaki wpływ na moją osobę miały te wszystkie dziwne, nietypowe zainteresowania. Całość podzieliłem na rozdziały związane z daną, konkretną tematyką. Każdy rozdział kończy się krótkim podsumowaniem, będącym zwieńczeniem danego wątku. Zapraszam do lektury wszystkich pokręconych ludzi! Ponizej Ksiazka Dzejsona do sciagniecia http://chomikuj.pl/dzeyson669/Dokumenty |
|
|
|
19.10.2013 - 20:45
|
|
|
W ta niedziele 20.10.2013, jakos 0 20:30 na Radiu Paranormalium, wystąpi 5 osób w programie ?Rozmowy poza ciałem?. Ewa z Elli opisują swoje latanie duchem w oobe po Wiedniu, Leon walczy nadal dzielnie z larwami astralnymi, miażdżąc je swoimi magnesami. Aleksander poszukuje cudownego rozwiązania na problemy a Włodek doradza jak pozbyć się złych reinkarnacji i zamęczających duchów.
Nawet reptylianie dostana stracha. http://radio.paranormalium.pl/ Przez ostatnie lata przestałem obserwować poziomy świata z poza ciała, gdyż ciężko było potem o parterów do dyskusji. Zacząłem podglądać za to świadomość dzienna, wychwytując w niej wpływy z tamtej strony. Obserwując normalne sytuacje szukałem śladów pozostałych dymensji , jakichś impulsów docierających do mnie, informacji czy śladów ingerencji we mnie świadomości kosmicznej. Miałem trochę łatwiej, dysponując rozbudzona świadomością ciał subtelnych. Odczuwając ich ruch w sobie, obserwowałem zachodzące w nich zmiany,( znaczy w mnie) jakie towarzysza normalnym zdarzeniom psychicznym,- umysłowym. W sumie to nic innego jak obserwowanie delikatnych emocji i uczuć, wniosków, ruchu myśli i drążenie wyobrażeń w czasie normalnych zajęć. Czym są nasze normalne zajęcia i co się dzieje , gdy realizujemy nasze marzenia, lub wykonujemy normalna prace, oddając codziennym zajęciom. Oczywiście okazało się dla mnie niezbicie iż jestem ja i ktoś poza mną , ale w niezwykle subtelnej korelacji, związku wielu jaźni, przeplatających swoja wole w działaniu, Realizujących wspólny cel wieloma rękoma na wielu budowach. By utracić poetycki charakter tego tekstu i nadać mu konkrety, musiałbym opisać jak sam szukałem i czym się zajmowałem. Jednym słowem co było przedmiotem mojej analizy. Co i jak można obserwować, by doszukując się w nas wielu, by uświadczyć paranormalne i moc je wiarygodnie szacować? |
|
|
|
27.10.2013 - 19:01
|
|
|
Rozmowy poza ciałem – LD, OOBE i inne zjawiska parapsychiczne
Odc. 69 Grażka Dzisiejszego wieczoru o 21:40 – 22:10 Grazka Kopias opowiada o swoich spotkaniach z duchami. http://radio.paranormalium.pl/ |
|
|
|
28.10.2013 - 12:32
|
|
|
Leon mi na skype mówił, że chciałby opowiedzieć o swojej najnowszej przemianie dzięki medytacji i o tym co go skłoniło do zmiany wiary na czokczen. Podał mi też swój adres korespondencyjny oraz adresy do swoich guru:
SKYPE: staszek20313 http://magnetoterapia.blog.onet.pl/ http://www.youtube.com/watch?v=p-oXWyxSSNM&hd=1 |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |