oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

13 Stron V  « < 3 4 5 6 7 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Oobe Radio
Noble
post 04.11.2012 - 19:18
Post #85

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

Bardzo fajnie Zbyszek, że masz zacięcie do tych audycji :) Jestem ciekawy co następnie Cie tak mocno zaabsorbuje. Wierzę, że będzie to coś fajnego i OBEMANIAKOWEGO...

Pozdrawiam
Go to the top of the page

+Quote Post
Zbyszek
post 10.11.2012 - 15:32
Post #86

cialka.net
Ikona Grupy

Notatnik

Dla przypomnienia w NIEDZIELE o 20:30 Ewa opowiada i swoim pobycie na obcej planecie, urlop 2 tygodniowy u ufoli, A tutaj rysunek Ewy jednego z kolegow w pracy
http://cialka.net/wp-content/uploads/2012/11/UFO-EWY.jpg

i cos mojej produkcji - wydrapany bogater antyczny:)

http://youtu.be/6Q8i2r4lTJQ

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 10.11.2012 - 15:38
Post #87

Dupa Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Fajne Zbyszek. Chodziłem na ASP z kumplem, którego rzeźba Chrystusa stoi na Ostrowie Tumskim we Wrocławiu. Rzeźbił i pił konkretnie.

Ten ufok to jakby się wybrać w mongolskie rejony to pewnie podobne rysy twarzy by się spotkało. Jakby go na zielono podrasować to byłby bardziej wiarygodny a tak to taki za normalny. Uszy skali nie trzymają.

+Quote Post
Zbyszek
post 10.11.2012 - 16:42
Post #88

cialka.net
Ikona Grupy

Notatnik

ha, dobrze trafiles, Ewa opowiada jak jej ufole grzebaly w genach , stad takie podobienstwo

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 10.11.2012 - 16:51
Post #89

Dupa Towarzystwa

No tak. My grzebiemy w genach roślin i zwierząt (ludzkich chyba jeszcze nie?) to oni grzebią w naszych. Trochę to przerażające, ale i fascynujące. Pogadał bym z jakąś miłą ufoludką:)

+Quote Post
Zbyszek
post 10.11.2012 - 18:54
Post #90

cialka.net
Ikona Grupy

Notatnik

Ha grzebac to nic, podobno nas zrobili, znaczy przyspieszyli, dzielac sie ziemia na obszary wplywow. .))
Co jest niezwykle zabawno-ciekawe, Ewa niby w jednym obe przebywala 2 tygodnie na obcej planecie i potrfila potem opisac rozne typy czaszek ufoli , ktore niby tam spotkala, porownujac do tych w necie , o ktorych sie mowi ze ufolskie. Wyglada ze czaszka jest rodzajem filtra blokujacego percepcje duchowa, ta niefiz.. Im wieksza glowa , jak u ufoli tym maja istoty wiecej w fizyku z wieloswiata, to co my w poza, to oni maja za frajer juz w ciele.
Ale sza nie wygadma przed czasem wszystkiego, a wiec do jutra ludziska na antenie!!!

+Quote Post
Zielarz Gajowy
post 10.11.2012 - 21:44
Post #91

Dupa Towarzystwa

Niezły ufol (ten co Tobie dał punkta wyżej - ufoszpieg?) pojawił się na forum i napastuje takimi smaczkami:)

Witaj.

Twoja działalność na tym forum jest jednoznaczna. Wiedz o tym, że są (tu) osoby, które rozpoznają takich jak Ty. Siejesz dezinformacje, sprowadzasz na siebie uwagę wypisując bezwartościowe bełkoty, odwracające uwagę od tego co istotne.

Bez odzewu.

Pozdrawiam...

Bielik jak mógłbyś mu wysłać porcję miłości to byłbym wdzięczny bo ja nerwów opanować nie mogę.

+Quote Post
Zbyszek
post 11.11.2012 - 20:13
Post #92

cialka.net
Ikona Grupy

Notatnik

Odnawiam temat. za 20 minut, o 20:30 Ewa opowida o swoich odlotach kosmiczynch w obe ,

nalezy kliknac na strzalke

http://radio.paranormalium.pl/

+Quote Post
sunstone
post 11.11.2012 - 20:15
Post #93

Członek Rodziny

Notatnik

CYTAT(Zbyszek @ 11.11.2012 - 20:13) *
Odnawiam temat. za 20 minut, o 20:30 Ewa opowida o swoich odlotach kosmiczynch w obe ,

nalezy kliknac na strzalke

uwielbiam te audycje ,słucham co tydzień :-)

+Quote Post
Zbyszek
post 17.11.2012 - 18:45
Post #94

cialka.net
Ikona Grupy

Notatnik

W ta niedziele Ewa opowiada o ufolach i relacje jak była iskierką, tańcząc samej pośród wielu iskierek na niebie.. Jaka zwykle audycja o 20:30 na radiu paranormalnym.
pozdro zainteresowanym

+Quote Post
Zbyszek
post 18.11.2012 - 19:51
Post #95

cialka.net
Ikona Grupy

Notatnik

odnawiam temat, wlasnie leci radio , mowia ogolnie o ufolach, a o 20:30 leci nasza audycja o oobe, wklejam linka dla przypomnienia. Nalezy wcisnac jakas strzalke np. AAC , prawy gorny rog witryny
jeje niech zyje obe

+Quote Post
Bezimienny Wiatr
post 18.11.2012 - 22:25
Post #96

Dusza Towarzystwa

Wspaniale się słuchało tej audycji...

Dzięki Ewo.

Dzięki Zbyszku.

:)

+Quote Post
Zbyszek
post 22.11.2012 - 09:06
Post #97

cialka.net
Ikona Grupy

Notatnik

Przez kolejne 2 niedziele Jarek Bzoma opowiada o swojej technice opuszczania ciała i metodzie penetracji tajemnic świata w czasie zwykłych snów . Pełen dowcipu, ujawnia swoja metodę , opisując tajemnice wlasnego umysłu. Autor 6 książek, do ściągnięcia z chomika

http://chomikuj.pl/ibnbaya

+Quote Post
Bezimienny Wiatr
post 28.11.2012 - 15:10
Post #98

Dusza Towarzystwa

Ostatnia audycja z Jarkiem, również bardzo dobra.

''Amerykański lukier'' :)

Pam pam...

+Quote Post
Zbyszek
post 29.11.2012 - 21:35
Post #99

cialka.net
Ikona Grupy

Notatnik

W ta niedziele o 20:30 kolejna audycja z Jarkiem . Tym razem daje gazu jeszcze bardziej, pedzac jak gwiazdor w przestworzach, dobrze wyszlo, pozdro dzialacze

+Quote Post
Ivellios1988
post 29.11.2012 - 21:38
Post #100

Częsty Gość Rodziny
**

Ja tylko dodam, że znalazłem w sieci utwór o krainie, o jakiej opowie Jarek, więc ta nuta poleci jako dodatek do audycji ;) Utwór wpadł mi w ucho, słucham codziennie, piękna piosenka!

+Quote Post
Zbyszek
post 02.12.2012 - 18:53
Post #101

cialka.net
Ikona Grupy

Notatnik

Przypominam , wlasnien zaczelo sie radio paranormalne, audycja o obe zaczyna sie o 20:30. Mowi drugi raz Jarek Bzoma

+Quote Post
masa
post 02.12.2012 - 20:34
Post #102

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Odswierzam:P

+Quote Post
sunstone
post 02.12.2012 - 23:51
Post #103

Członek Rodziny

Notatnik

CYTAT(Ivellios1988 @ 29.11.2012 - 21:38) *
Ja tylko dodam, że znalazłem w sieci utwór o krainie, o jakiej opowie Jarek, więc ta nuta poleci jako dodatek do audycji ;) Utwór wpadł mi w ucho, słucham codziennie, piękna piosenka!

no to dawaj, jak nazywa sie to nagranie ?
i gdzie moge się zasłuchać

+Quote Post
RychuBaca
post 03.12.2012 - 00:07
Post #104

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Zbyszek @ 29.11.2012 - 21:35) *
W ta niedziele o 20:30 kolejna audycja z Jarkiem . Tym razem daje gazu jeszcze bardziej, pedzac jak gwiazdor w przestworzach, dobrze wyszlo, pozdro dzialacze
Zbyszek czy będzie jeszcze jakaś audycja z Jarkiem? Gdyby czasem, to może zapytałbyś go o ten niebyt? :) Jak to jest z tą wolnością, na bazie jego doświadczeń: czy wolność tylko w granicy istnienia, czy też w szerszym wymiarze tzn. z możliwością wyboru, pomiędzy być i nie być (nie istnieć)? "Być albo nie być, oto jest pytanie." :)

PS
Fajnie, że robisz to, co robisz...

+Quote Post
Zbyszek
post 09.12.2012 - 15:50
Post #105

cialka.net
Ikona Grupy

Notatnik

Zapytam, jasne ze bedzie. Jarek szykuje cos ekstra, wspominal iz widzial jak powstaja jaznie:))

Dzisiejsza audycja: Ewa opowiada po raz 3 swoje przygody na innej planecie, wnioski i spostrzezenia

+Quote Post

13 Stron V  « < 3 4 5 6 7 > » 
Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park