|
Witam, o OOBE dowiedzialem sie przypadkiem (podczas szukania rytualu zwiazanego z nekromancją), zainteresowalo mnei to, wiec potem zaczolem czytac i czytac. Zapisalem sie na ten kurs mailowy, jednak zadnego maila nei dostalem narazie:P oprocz jakiegos z regulaminem. Mianowicie z kolegami zastanawiamy sie nad kilkoma pytaniami. Czytalem o tym na forum, ale niektore wasze wypowiedzi dla "poczatkujacego' sa jakby pisane hieroglifami:P Ok pytania: 1-Swiat Astralny jest to rownolegly swiat do naszego, w ktoreym znajduja sie osoby niefizyczne, rozne istoty itp, wszystko co sie dzieje w astralu dzieje sie rowniez w normalnym swiecie i odwrotnie? 2. Zakladajac ze Astral istnieje i ze to nie jest wytwor mojej wyobrazni: to co mozna w nim spotkac?Jakie istoty? kogos znajomego? jak odroznic wyobraznie od prawdziwego OBE? 3. Jak juz jestem w stanie OBE zalozmy o 19;00, to czy moge nawiazac kontakt z kolega ktory tez w OBE jest w tym czasie co ja? Czyli mozemy sie porozumiewac ze soba? Cos "ala telepatia?" 4. Kiedy dostane maila z pierwszymi lekcjami kursu?:D 5. Jak odroznic OBE od LD? 6. Czy podczas OBE (tego glebokiego w ktore wnosimy swoja energie) jest mozliwosc przesowania czegos? ale tak aby w realnym swiecie tez to sie stalo? 7. Da ktos "zaawansowany mi swoje gg" chcialembym o tym wszystkim porozmawiac na gg, a nei spamowac forum wam; )
Dziekuje ze pomoc wrazie czego, i przepraszam za spama. Prosze nei usuwajcie tematu, a wrazie ja kchcecie odpisac piszcie zrozumiale dla poczatkujacego:D
P.S Moglby ktos opisac jak wyglada calkowite OBE? Od zasniecia do pobudki:P
|