Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty

Reply to this topicStart new topic
> Duzo Pytan; ), Szukalem na forum i szukalem ale nic: ) Pomozecie?
Sanex
post 11.02.2008 - 16:25
Post #1

Przechodzień
Grupa: Podróżnicy

Nr użytkownika: 3513

Witam, o OOBE dowiedzialem sie przypadkiem (podczas szukania rytualu zwiazanego z nekromancją), zainteresowalo mnei to, wiec potem zaczolem czytac i czytac. Zapisalem sie na ten kurs mailowy, jednak zadnego maila nei dostalem narazie:P oprocz jakiegos z regulaminem.
Mianowicie z kolegami zastanawiamy sie nad kilkoma pytaniami. Czytalem o tym na forum, ale niektore wasze wypowiedzi dla "poczatkujacego' sa jakby pisane hieroglifami:P
Ok pytania:
1-Swiat Astralny jest to rownolegly swiat do naszego, w ktoreym znajduja sie osoby niefizyczne, rozne istoty itp, wszystko co sie dzieje w astralu dzieje sie rowniez w normalnym swiecie i odwrotnie?
2. Zakladajac ze Astral istnieje i ze to nie jest wytwor mojej wyobrazni: to co mozna w nim spotkac?Jakie istoty? kogos znajomego? jak odroznic wyobraznie od prawdziwego OBE?
3. Jak juz jestem w stanie OBE zalozmy o 19;00, to czy moge nawiazac kontakt z kolega ktory tez w OBE jest w tym czasie co ja? Czyli mozemy sie porozumiewac ze soba? Cos "ala telepatia?"
4. Kiedy dostane maila z pierwszymi lekcjami kursu?:D
5. Jak odroznic OBE od LD?
6. Czy podczas OBE (tego glebokiego w ktore wnosimy swoja energie) jest mozliwosc przesowania czegos? ale tak aby w realnym swiecie tez to sie stalo?
7. Da ktos "zaawansowany mi swoje gg" chcialembym o tym wszystkim porozmawiac na gg, a nei spamowac forum wam; )

Dziekuje ze pomoc wrazie czego, i przepraszam za spama. Prosze nei usuwajcie tematu, a wrazie ja kchcecie odpisac piszcie zrozumiale dla poczatkujacego:D

P.S Moglby ktos opisac jak wyglada calkowite OBE? Od zasniecia do pobudki:P
Profile CardPM
+Quote Post
Artur_flyer
post 11.02.2008 - 16:42
Post #2

Guests

Tu jest wszystko :) 96 pytań i odpowiedzi

http://obemaniak.pl/index2.php?id=faq

Napisane prostym, zrozumiałym językiem, miłej lektury życzę:)

Pozdrawiam
+Quote Post
Sanex
post 11.02.2008 - 16:48
Post #3

Przechodzień

thx juz zaczynam czytac! xD

super ale mam jeszcze pytanie. Czy moze ktos m ipodac linka do jakiejs metody aby OBE praktykowac? bo tam sa tylko odpowiedzi na pytania ja kjzu jestes w OBE : P
Profile CardPM
+Quote Post
Misterius
post 11.02.2008 - 18:03
Post #4

Gość Rodziny
*
Nr użytkownika: 3441

Chopie tkz. Google nie gryzie :PJa jak zaczynałem OOBE itp.(no, wsumie nie tak dawno temu) to jak tlyko sie dowiedzsiałem co to wpsiałem w google Ćwiczenia OOBE i poprostu na KAŻDEJ stornie jaką znalazłem było bynajmniej kilka sposobów na OOBE.A jeślio chodzio pozostałe pytania,to nie wierze że "szukałeś i ic no chyba ze hieroglifami" bo były tysiące takich tematów które nawet ja zakapowałem po pierwszym razie,dlatego wex przestać,bo Bozia opcje "szukaj" na tym forum dała xDale jak wywyżej na tym dla wszystkich.
Profile CardPM
+Quote Post
Sanex
post 11.02.2008 - 18:16
Post #5

Przechodzień

temat jutro rano usune; )
wiesz ja kto jest byc "w gorace jwodzie kapanym" miliony pytan i odpowiedzi chce sie naraz: P
a czasem takie cos racionalne myslenie przyslania (szukanie w google) :P
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic