Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty

Reply to this topicStart new topic
> Wibracje, Czy to mają być tak potężne wstrząsy?
Kaskader Mike
post 10.02.2008 - 15:10
Post #1

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 3499

Krótkie streszczenie - zawsze gdzieś tam obijało mi się o uszy zjawisko LD, w środę przypadkowo trafiłem na to forum i się porządnie zaczytałem. Napakowany wiedzą nawet nie planowałem niczego robić środowej nocy, a tu moje własne ciało mnie zaskoczyło.
Podczas wieczornej modlitwy tradycyjnie odleciałem na chwilkę i poczułem, że coś trzęsie moim ciałem. Zacząłem zastanawiać się, co się dzieje - "czy to naprawdę może być OOBE?". Nie było to jednak zwykłe wibracje, a nieprzyjemne wstrząsy prawie jak podczas wysokiej gorączki. Postanowiłem mimo wszystko zrobić z tego użytek. Raz, czy dwa poczułem wewnętrznie, że to już teraz, że mogę wyjść, jednak tak mocno mną trzepało, że oczy co chwila otwierały się same - nawet, gdy miałem mocno zaciśnięte powieki.
Po chwili - może za szybko - postanowiłem dać sobie z tym spokój. Sam nie wiem czemu - mogłem próbować do oporu, ale zmieniłem pozycję w nadziei, że będzie mi łatwiej utrzymać oczy w spokoju, jednak to nic nie dało, a wstrząsy po jakimś czasie ustały. Jak do tej pory (z dwie noce prób) wstrząsy nie powtórzyły się.
Czy tak właśnie wyglądają wibracje? Przypominam, że nie stosowałem jakiejkolwiek metody na wywołanie OOBE, po prostu położyłem się do łóżka około godziny 23.

Od pamiętnej środy (notabene 3 dni :P) dużo się naczytałem, może nawet za dużo, gdyż złapałem się na tym, iż ślepo odwołuję się do technik, zamiast wlać w nie uczucia, o co przecież tutaj chodzi.
Profile CardPM
+Quote Post
mrdream
post 10.02.2008 - 19:34
Post #2

Przyjaciel Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 3459

Mówi się że podczas wibracji twoje "mentalne ja" próbuje się uwolnić z CF. A same wibracje to energia przechodząca przez ciało, czasami są ledwo wyczuwalne (ja ostatnio wogule ich nie czułem przy wychodzeniu) a czasami aż potrząsają twoim ciałem. Napisałeś że te wibracje były nieprzyjemne, to troche dziwne bo zazwyczaj jest na odwrót. Niepotrzebnie dałeś sobie spokój. A to że nie stosowałeś żadnej metody - mhm - czytałem kiedyś że jeżeli będziesz chciał wejść w oobe lub myślałeś o tym troche to twój umysł się do tego "zaprogramuje" ale nie wiem ile w tym prawdy.
Pozdrawiam
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic