oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

5 Stron V  « < 2 3 4 5 >  
Reply to this topicStart new topic
> widzenie aury
'proste' widzenie aury
Nie możesz zobaczyć wyniku ankiety zanim nie zagłosujesz. Zaloguj się i zagłosuj, aby zobaczyć wynik.
Suma głosów: 88
Goście nie mogą głosować 
Sebastian - RAKI...
post 09.07.2007 - 17:43
Post #51

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Zobaczyłem aurę na tym obrazku dzięki programikowi Aura teacher. Fajny sofcik, dostępny na serwerze luzaka. Pozdrawiam!
Go to the top of the page

+Quote Post
Militar
post 09.07.2007 - 18:52
Post #52

Dusza Towarzystwa

Notatnik

CYTAT(Sebastian - RAKIM @ 09.07.2007 - 18:43) *
Zobaczyłem aurę na tym obrazku dzięki programikowi Aura teacher. Fajny sofcik, dostępny na serwerze luzaka. Pozdrawiam!

następna reklama proszku do prania? 'cześć jestem Heniek i moge Ci powiedziec jak szybko zarobic duże pieniadze'

+Quote Post
Sebastian - RAKI...
post 09.07.2007 - 19:15
Post #53

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Sorry. Chciałem tylko powiedzieć, że pomógł mi program i polecić innym, nie reklamować... może to tak zabrzmiało ale nie miałem takich zamiarów. Nie chciałem trzymać dla siebie i się sępić, może komuś by też pomogło. No ale nic.

+Quote Post
Gabrielka
post 09.07.2007 - 20:06
Post #54

Przechodzień

Notatnik

A na mój gust to ta cała aura jest już na obrazku i widzi ja każdy nie zależnie od tego czy ma ten dar czy nie bo ja nie mam a i tak widzę to rozmazanie i coś takiego robi się samo przy odpowiednich warunkach pogodowych. wiem bo mój tata jest fotografem.

+Quote Post
obe_jerry
post 09.07.2007 - 21:11
Post #55

Dusza Towarzystwa

Notatnik

maatko....przeciez to zwykłe złudzenie optyczne :/
Ludzie nie cofajcie sie do pradawnych czasów, gdzie we wszystkim widziało się zjawiska nadprzyrodzone itp.... przecież optyka może w bardzo łatwy sposób opisac to zjawisko.
Kolor jest bardzo wraźny i dosyć jaskrawy co daje efekt tzw. "naświetlenia" siatkówki oka. Oko cały czas mimo ze tego nie widac jest w ruchu, to powoduje że gdy oko przesunie sie o milimetr to naświetlenie zostaje w tym samym miejscu dlatego to wygląda jak poświata.... żal
Rozumiem aura ludzi, zwierząt, roślin jednym słowem natury ożywionej!
a aura jakiegoś obrazka?? zwykłe złudzenie optyczne...nie ma sie czym podniecać

ps. możliwe ze popełnilem tu jakies błędy bo przeciez nie jestem fachowcem w tej dziedzinie, ale czytalem o tym duzo...nie dajcie sie zwieść pozorom!! Nie wszytko złoto co sie świeci!! Aura istnieje ale aby ją ujżeć trzeba dlugiego treningu lub umiejętności wrodzonych, ale i tak to sie tyczy tylko przyrody.

+Quote Post
daywalker
post 10.07.2007 - 05:04
Post #56

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Aura... Nie musze jej widziec, i tak czuje bijace od ludzi emocje... Mam nadzieje ze nie wyjedziecie tu niedlugo z jakims PSI ballem etc..;) No offence ludziska! Ale jezeli mamy sie trzymac porzadku na forum, to ja bym proponowal przeniesienie tematu do dzialu Hide Park.

+Quote Post
cr4sher
post 16.08.2007 - 19:20
Post #57

Dusza Towarzystwa

Wypatrywanie aury na tym obrazku to głupota. Ja widzę w rl aury o wiele lepiej niż na tym obrazku. Nie wiem po co to komu. Jak ktoś chce się nauczyć widzieć aury to niech sobie w paincie zrobi czerwony kwadracik, oddali się od monitora i wypatruje widzeniem wewnętrznym aurę. Z początku możecie widzieć tylko powidoki, ale potem zaczniecie widzieć prawdziwą aurę, która zapewniam, że nie jest złudzeniem optycznym.

+Quote Post
cr4sher
post 16.08.2007 - 19:23
Post #58

Dusza Towarzystwa

Wcale nie potrzeba wrodzonych umiejętności...
Aury kolorów da się już zauważyć przy pierwszych próbach, a dobre widzenie aury ludzkiej wymaga paru miesięcy. To wcale nie jest taki ciężki trening, wystarczy przez 5-10 min dziennie popatrzeć na aury, żeby umiejętność się rozwijała...
http://www.astraldynamics.pl/upload/Trenin...dzenia_aury.pdf - polecam

+Quote Post
Drag0n
post 16.08.2007 - 19:44
Post #59

Świadomie Śniący

Notatnik

Ja dzisiaj po medytacji postanowiłem ze zobacze aure, więc patrze w palec i patrze i po chwili widze białą poswiate czy co to jest, potem nabiera koloru, i bagle jest niebieska, jasnonieniebeiska, błękitna... cos pieknego, teraz gdy skupie sie na palcu to odrazu widze aure....

P.S. Pierwszy raz dzisiaj zobaczyłem ją przy normalnym swietle, o 17 na białym tle wiec nie musi byc ciemno zeby widziec aure...

+Quote Post
cr4sher
post 16.08.2007 - 19:51
Post #60

Dusza Towarzystwa

CYTAT(dragon1 @ 16.08.2007 - 20:44) *
Ja dzisiaj po medytacji postanowiłem ze zobacze aure, więc patrze w palec i patrze i po chwili widze białą poswiate czy co to jest, potem nabiera koloru, i bagle jest niebieska, jasnonieniebeiska, błękitna... cos pieknego, teraz gdy skupie sie na palcu to odrazu widze aure....

P.S. Pierwszy raz dzisiaj zobaczyłem ją przy normalnym swietle, o 17 na białym tle wiec nie musi byc ciemno zeby widziec aure...

Dobre oświetlenie sprzyja widzieniu aury, a z tego co opisujesz to wygląda na to, że zobaczyłeś aurę;) Tyle, że jest to dopiero początek... Potem w widzieniu aur nabiera się wprawy i dostrzega się je o wiele większe niż na początku, ale i tak, gratz;)

+Quote Post
Zbyszek
post 17.08.2007 - 13:28
Post #61

cialka.net
Ikona Grupy

Notatnik

Aurą nazywaja ludzie wszystko co da sie zobaczyc.Mowia .ze jest tyle( aurów) ile ciał.A jak sie widzi co rusz inna to winien patrzący bo patrzy wielowymiarowo zamiast na jedną.

+Quote Post
twistoid
post 17.08.2007 - 15:22
Post #62

http://demotywatory.pl/762
Ikona Grupy

Mam pytanie a na co to komu? Żeby wywołać ego blask? ŁAŁ WIDZĘ AURĘ

+Quote Post
Lukasz
post 17.08.2007 - 15:31
Post #63

Dusza Towarzystwa
Grupa: Adept OOBE Kurs: 05-19.10.2006

Notatnik

Na co komu widzenie aury?

+Quote Post
Drag0n
post 17.08.2007 - 17:20
Post #64

Świadomie Śniący

Notatnik

CYTAT(cr4sher @ 16.08.2007 - 20:51) *
Dobre oświetlenie sprzyja widzieniu aury, a z tego co opisujesz to wygląda na to, że zobaczyłeś aurę;) Tyle, że jest to dopiero początek... Potem w widzieniu aur nabiera się wprawy i dostrzega się je o wiele większe niż na początku, ale i tak, gratz;)

Gdy sie rozluźnie i zaczne sie wpatrywac w jeden punkt np. na palec to po jakichs 5 minutach ją widze, nie wiem dlaczego, ale ona zawsze jest niebieska, jasno niebieska... próbowałem na ciemniejszym tle i tez jest niebieska... co to oznacza ??

P.S. Pytacie na co to komu, a ja wam odpowiem co ja mysle o aurze, aura jest to energie, fajnie jest ją zobaczyc, ja ją zobaczyłem i jestem pewnien ze człowiek nie ma tylko ciała ale cos więcej.

+Quote Post
cr4sher
post 17.08.2007 - 18:34
Post #65

Dusza Towarzystwa

Widzenie aur jest dowodem na istnienie innych energetycznych ciał człowieka, pozwala ujrzeć emocje człowieka, jeżeli potrafi się je interpretować, można ujrzeć specyficzne aury, kiedy człowiek jest bliski śmierci, jest chory itp. Aury używa się też do diagnozowania chorób... Jeżeli to nie brzmi zachęcająco dla was to trudno;) A czemu jest niebieska na początku, to nie wiem, miałem to samo na początku. Potem widzi się specyficzną poświatę różnokolorową- wystarczy "ćwiczyć" ;)

+Quote Post
Drag0n
post 17.08.2007 - 18:46
Post #66

Świadomie Śniący

Notatnik

CYTAT(cr4sher @ 17.08.2007 - 19:34) *
Widzenie aur jest dowodem na istnienie innych energetycznych ciał człowieka, pozwala ujrzeć emocje człowieka, jeżeli potrafi się je interpretować, można ujrzeć specyficzne aury, kiedy człowiek jest bliski śmierci, jest chory itp. Aury używa się też do diagnozowania chorób... Jeżeli to nie brzmi zachęcająco dla was to trudno;) A czemu jest niebieska na początku, to nie wiem, miałem to samo na początku. Potem widzi się specyficzną poświatę różnokolorową- wystarczy "ćwiczyć" ;)

Ale przeciez aura ma rózne kolory więc ja moze mam miec niebieski.... :)

+Quote Post
Lukasz
post 17.08.2007 - 19:08
Post #67

Dusza Towarzystwa
Grupa: Adept OOBE Kurs: 05-19.10.2006

Notatnik

Ta blada poświata "przyklejona" do skory, to aura eteryczna, ona otwiera sie gdy śpimy a zamyka sie w czasie dnia by przechowywać energie, zapewne to widziałeś.

Poza tym, aura to wprowadzenie do jasnowidzenia, bo czakra 3 oka podczas widzenia aury zaczyna pracować intensywniej niż w czasie normalnego dnia.

+Quote Post
Drag0n
post 17.08.2007 - 21:00
Post #68

Świadomie Śniący

Notatnik

CYTAT(Lukasz @ 17.08.2007 - 20:08) *
Ta blada poświata "przyklejona" do skory, to aura eteryczna, ona otwiera sie gdy śpimy a zamyka sie w czasie dnia by przechowywać energie, zapewne to widziałeś.

Ale blada poswiate widziałem na poczatku a potem ona nabrala koloru, miala jakies 2 cm grubosci i byla niebieska.

+Quote Post
cr4sher
post 18.08.2007 - 04:24
Post #69

Dusza Towarzystwa

To nie jest tak, że masz niebieska aurę. Aura każdego człowieka składa się z kolorów tęczy i różnych warstw. Aura eteryczna jest najbliżej skóry i jest najłatwiej widoczna. Dobrze jest przykładać sobie rękę do ekranu monitora, jak na pulpicie albo w paincie ustawimy białe tło. Potem zaczniesz dostrzegać aury bodajże energetyczną czy emocjonalną(jakoś tak) i ona właśnie składa się już z kolorów tęczy i odzwierciedla ludzkie emocje i stan zdrowia. Powinieneś zauważyć jak przyłożysz rękę do monitora, że aura na końcach palców wydaje się trochę jaśniejsza. Obserwuj ją i daj sobie czas ;)

+Quote Post
Michu
post 18.08.2007 - 11:37
Post #70

Częsty Gość Rodziny
**

Dzisiaj chciałem stworczyc Psi balla. Usiadłem na łózku po turecku oparty plecamy o sciane. Rece złozyłem w taka jakby kule stykajac opuszkami. Wpatrywałem sie w złaczenie ze soba małych palców i dzieki temu palce blizej oczu czyli serdeczne kciuki itd były rozmazane. W pewnym momencie zobaczyłem jakby zołty kontur dookoła moich dłoni i wszystkich palców i ten kontur tak jakby pulsował zmieniał miejsce. Potem moje rece zrobiły sie całe zielone z zołtym konturem grubym na kilka mm a cały obraz dookoła stał sie jakby w nocy, wszystko było takie ciemne. Jak skupilem wzrok na konkretnym punkcie to momentalnie wszystko wracało do normy - normalne kolory, normalna jasnosc, zadnych poswiat itd. Wie ktos co to moglo byc? Czy to była aura moich rak?

Pozdrawiam!

--Edit--

Postanowiłem zrobic szybki rysunek jak to wygladało

(IMG:http://img441.imageshack.us/img441/3361/recesg1.jpg)

Rece zielone, zołte kontury czasem pulsujace a cały swiat tak jakby w był w nocy. Nie widziałem nic oprocz rąk dookoła, kompletna ciemnosc..

+Quote Post
Drag0n
post 09.10.2007 - 18:39
Post #71

Świadomie Śniący

Notatnik

Ja kiedyś próbowałem zrobić PSI BALLA, nie widziałem go ale czułem cos między dłonmi i z trudem mogłem dłonie do siebie złączyc, tak jakby jakies pole czy magnez odpychał moje dłonie od siebie.
Co do Aury to widze aury przedmiotów ale juz z aurą ludzką są problemy, jedynie widze taką białą o grubosci około 5/10 cm wokoł człowieka, nie widze kolorów a z bliska to widze przeważnie ta niebieską aure
.

+Quote Post

5 Stron V  « < 2 3 4 5 >
Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park