oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Czakra, Ciekawa sytuacja
Theorion
post 22.11.2007 - 19:14
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Cześć, dzisiaj miałem nietypowe zajscie - byłem u mojej chorej babci w szpitalu, siedziałem koło niej rozmawiałem i przez całą tą rozmowę moja czakra czołowa strasznie pulsowała, jak myślicie o co dokładnie tu chodziło? Odkąd zacząłem cwiczyć oobe to bardzo często tą czakre odczuwam i w szpitalu było to takie samo uczucie jak np podczas prób wychodzenia z ciała czy medytacji.
Pozdrawiam
Go to the top of the page

+Quote Post
Borys
post 22.11.2007 - 19:46
Post #2

Przyjaciel Rodziny

Może to być spowodowane w skutek silnych emocji, miłości, więzi do babci. Podobnie jest z OBE silne emocje, miłość, więź z tamtą stroną.

+Quote Post
ReCaLL
post 22.11.2007 - 19:55
Post #3

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Jeżeli była to czakra czołowa to zapewne uruchamia ci sie 3 oko. Miewam podobne uczucie wtedy nastepuje min wyostrzenie obrazu i jego powiekszenie i widywanie aur jak sie dobrze skupi. No chyba ze cie po prostu głowa bolała :p

+Quote Post
Draq
post 22.11.2007 - 20:11
Post #4

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

Gdy bardziej pracuje dana czakra, to tez wychowam ją jak pulsuje, moze babcia chciala Ci cos przekazać, ale tego nie zrobila?

+Quote Post
SORROW
post 22.11.2007 - 20:15
Post #5

Guests

Jeżeli dopiero zaczynasz zabawę z ezoteryką ,to dostrzeżesz więcej podobnych zachowań ciała . To w miarę normalne . Później będzie już tylko lepiej :)

+Quote Post
Theorion
post 22.11.2007 - 20:26
Post #6

Znajomy Rodziny

Nie nie to nie ból głowy czy jakaś żyłka to uczucie które już dobrze znam :) A mnie się wydaje że chodzi tu o energię, babcia, chora miała jej mniej a ja od kilku tygodni w świetnej formie psychicznej mam jej dużo i może ta energia chciała przepłynąc jakoś wyrównać poziomy, coś w stylu uleczenia. co o tym myślicie? Możliwe jest taka teoria?

+Quote Post
Draq
post 22.11.2007 - 20:38
Post #7

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

NIe wiem, mozeliwe że podświadomie babcia ciągla od ciebie energie. nie jestem wstanie powiedzieć, bo nie czułem tego samego co ty :). W momencie gdy kos pobiera odemnie energie, to oprocz pulsowania czuje mocne mrowienie. Musisz znaleśc zależności.

+Quote Post
Cibola
post 26.11.2007 - 10:58
Post #8

Dusza Towarzystwa

dokładnie... jakis czynnik zewnetrzny po prostu zaczal oddzialowywac na twoja czakre 3 oka. Ktos mogl probowac cie zlinkowac (np. babcia) lub inna istota z zewnatrz (np. nie zyjaca osoba) opcji jest wiele i to ty powinienes wiedziec z kim masz do czynienia w takich sytuacjach

+Quote Post
SORROW
post 26.11.2007 - 11:32
Post #9

Guests

CYTAT(Maph. @ 26.11.2007 - 10:58) *
dokładnie... jakis czynnik zewnetrzny po prostu zaczal oddzialowywac na twoja czakre 3 oka. Ktos mogl probowac cie zlinkowac (np. babcia) lub inna istota z zewnatrz (np. nie zyjaca osoba) opcji jest wiele i to ty powinienes wiedziec z kim masz do czynienia w takich sytuacjach

Co to ku*wa jest ? """zlinkować """"??? . Uważaj na babcię ,bo Cię zlinkuje :)
Pulsowanie czakry najczęściej oznacza jej uaktywnienie. Może to było pulsowanie np jakiegoś nerwu podobne w odbiorze .

+Quote Post
Aniołeczek
post 26.11.2007 - 11:49
Post #10

Członek Rodziny
Grupa: Validating

Notatnik

Zlinkować czyli podłączyć się energetycznie do jakiejś osoby, by mieć z nią stały kontakt, można dla pobierania od niej energii lub dla ustanowienia przekazu telepatycznego

+Quote Post
Cibola
post 26.11.2007 - 12:59
Post #11

Dusza Towarzystwa

babcia moze to zrobic nieswiadomie :P sorrow masz racje.. ale czakra zazwyczaj nie aktywuje sie bez powodu. Ja obstawiam bardziej taka wersje ze robiles wtedy za łacznika jakiejs istoty ktora chciala miec blizszy kontakt z twoja babcia badz dzialac przez ciebie energetycznie wzgledem niej samej.

Sam mialem bardzo podobne doswiadczenie gdy umieral moj dziadek jednak byla to dosc odmienna sytuacja. pozdro.

+Quote Post
SORROW
post 26.11.2007 - 13:11
Post #12

Guests

Faktycznie , ciekawe to, co piszesz. Czyli przebywanie z osobami starszymi , lub bliskimi śmierci może mieć na osoby z nimi przebywające jakiś określony wpływ .Stają się czymś w rodzaju medium .

+Quote Post
suwak
post 07.12.2007 - 18:06
Post #13

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Wiele razy moja czakra 3 oka zaczynala sie budzic w roznych okolicznosciach. Mysle, ze bardziej zalezy to od reakcji psycho-emocjonalnej na dana sytuacje, niz jakichs linkow (chociaz nie wykluczam tego).

+Quote Post
Kajetanmalyevil
post 31.12.2007 - 13:52
Post #14

Dusza Towarzystwa

Notatnik

I kto tu forum zasyfia!? dobra niewazne nielubie sie klucic :) niewiem ale ja mysle ze to moglo byc spowodowane miloscia do niej (ale tylko mi sie wydaje) a propo oco biego z tymi czakrami i ile ich jest? bo wiem narazie o 2-och

+Quote Post
Konkol
post 01.01.2008 - 12:04
Post #15

Częsty Gość Rodziny
**

jest 7 głównych umieszczonych wzdłuż kręgosłupa ... od góry :
czakra korony
czakra czola (trzecie oko)
czakra gardła
czakra serca
czakra splotu słonecznego
czakra krzyżowa lub pępkowa
czakra korzenia lub podstawy
... i wiele wiele więcej mniejszych umieszczonych praktycznie wszędzie :)

+Quote Post
WhiteLove
post 12.02.2008 - 21:50
Post #16

Guests

Ja zawsze gdy próbuje otworzyc czakry to najbardziej mnie ,,grzeje" czakra krzyżowa. :D A to pulsowanie 3 oka tez nie raz mam, np gdy próbuje wyjsc.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park