|
|
![]() ![]() |
22.11.2007 - 19:14
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Cześć, dzisiaj miałem nietypowe zajscie - byłem u mojej chorej babci w szpitalu, siedziałem koło niej rozmawiałem i przez całą tą rozmowę moja czakra czołowa strasznie pulsowała, jak myślicie o co dokładnie tu chodziło? Odkąd zacząłem cwiczyć oobe to bardzo często tą czakre odczuwam i w szpitalu było to takie samo uczucie jak np podczas prób wychodzenia z ciała czy medytacji.
Pozdrawiam |
|
|
|
22.11.2007 - 19:46
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Może to być spowodowane w skutek silnych emocji, miłości, więzi do babci. Podobnie jest z OBE silne emocje, miłość, więź z tamtą stroną.
|
|
|
|
22.11.2007 - 19:55
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Jeżeli była to czakra czołowa to zapewne uruchamia ci sie 3 oko. Miewam podobne uczucie wtedy nastepuje min wyostrzenie obrazu i jego powiekszenie i widywanie aur jak sie dobrze skupi. No chyba ze cie po prostu głowa bolała :p
|
|
|
|
22.11.2007 - 20:11
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Gdy bardziej pracuje dana czakra, to tez wychowam ją jak pulsuje, moze babcia chciala Ci cos przekazać, ale tego nie zrobila?
|
|
|
|
| SORROW |
22.11.2007 - 20:15
|
|
Guests |
Jeżeli dopiero zaczynasz zabawę z ezoteryką ,to dostrzeżesz więcej podobnych zachowań ciała . To w miarę normalne . Później będzie już tylko lepiej :)
|
|
|
|
22.11.2007 - 20:26
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Nie nie to nie ból głowy czy jakaś żyłka to uczucie które już dobrze znam :) A mnie się wydaje że chodzi tu o energię, babcia, chora miała jej mniej a ja od kilku tygodni w świetnej formie psychicznej mam jej dużo i może ta energia chciała przepłynąc jakoś wyrównać poziomy, coś w stylu uleczenia. co o tym myślicie? Możliwe jest taka teoria?
|
|
|
|
22.11.2007 - 20:38
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP Notatnik |
NIe wiem, mozeliwe że podświadomie babcia ciągla od ciebie energie. nie jestem wstanie powiedzieć, bo nie czułem tego samego co ty :). W momencie gdy kos pobiera odemnie energie, to oprocz pulsowania czuje mocne mrowienie. Musisz znaleśc zależności.
|
|
|
|
26.11.2007 - 10:58
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
dokładnie... jakis czynnik zewnetrzny po prostu zaczal oddzialowywac na twoja czakre 3 oka. Ktos mogl probowac cie zlinkowac (np. babcia) lub inna istota z zewnatrz (np. nie zyjaca osoba) opcji jest wiele i to ty powinienes wiedziec z kim masz do czynienia w takich sytuacjach
|
|
|
|
| SORROW |
26.11.2007 - 11:32
|
|
Guests |
dokładnie... jakis czynnik zewnetrzny po prostu zaczal oddzialowywac na twoja czakre 3 oka. Ktos mogl probowac cie zlinkowac (np. babcia) lub inna istota z zewnatrz (np. nie zyjaca osoba) opcji jest wiele i to ty powinienes wiedziec z kim masz do czynienia w takich sytuacjach Co to ku*wa jest ? """zlinkować """"??? . Uważaj na babcię ,bo Cię zlinkuje :) Pulsowanie czakry najczęściej oznacza jej uaktywnienie. Może to było pulsowanie np jakiegoś nerwu podobne w odbiorze . |
|
|
|
26.11.2007 - 11:49
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Validating Notatnik |
Zlinkować czyli podłączyć się energetycznie do jakiejś osoby, by mieć z nią stały kontakt, można dla pobierania od niej energii lub dla ustanowienia przekazu telepatycznego
|
|
|
|
26.11.2007 - 12:59
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
babcia moze to zrobic nieswiadomie :P sorrow masz racje.. ale czakra zazwyczaj nie aktywuje sie bez powodu. Ja obstawiam bardziej taka wersje ze robiles wtedy za łacznika jakiejs istoty ktora chciala miec blizszy kontakt z twoja babcia badz dzialac przez ciebie energetycznie wzgledem niej samej.
Sam mialem bardzo podobne doswiadczenie gdy umieral moj dziadek jednak byla to dosc odmienna sytuacja. pozdro. |
|
|
|
| SORROW |
26.11.2007 - 13:11
|
|
Guests |
Faktycznie , ciekawe to, co piszesz. Czyli przebywanie z osobami starszymi , lub bliskimi śmierci może mieć na osoby z nimi przebywające jakiś określony wpływ .Stają się czymś w rodzaju medium .
|
|
|
|
07.12.2007 - 18:06
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Wiele razy moja czakra 3 oka zaczynala sie budzic w roznych okolicznosciach. Mysle, ze bardziej zalezy to od reakcji psycho-emocjonalnej na dana sytuacje, niz jakichs linkow (chociaz nie wykluczam tego).
|
|
|
|
31.12.2007 - 13:52
|
|
|
I kto tu forum zasyfia!? dobra niewazne nielubie sie klucic :) niewiem ale ja mysle ze to moglo byc spowodowane miloscia do niej (ale tylko mi sie wydaje) a propo oco biego z tymi czakrami i ile ich jest? bo wiem narazie o 2-och
|
|
|
|
01.01.2008 - 12:04
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
jest 7 głównych umieszczonych wzdłuż kręgosłupa ... od góry :
czakra korony czakra czola (trzecie oko) czakra gardła czakra serca czakra splotu słonecznego czakra krzyżowa lub pępkowa czakra korzenia lub podstawy ... i wiele wiele więcej mniejszych umieszczonych praktycznie wszędzie :) |
|
|
|
| WhiteLove |
12.02.2008 - 21:50
|
|
Guests |
Ja zawsze gdy próbuje otworzyc czakry to najbardziej mnie ,,grzeje" czakra krzyżowa. :D A to pulsowanie 3 oka tez nie raz mam, np gdy próbuje wyjsc.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |