Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2212
Zdarzyło wam sie taka sytuacja, że straciliście kontrole nad oobe tzn mam na myśli taki stan który często przytrafia sie podczas LD ze wiemy ze śnimy ale potem jakimś cudem tracimy powoli tą świadomość i dajemy się wciągnąć w scenariusz snu czy takie coś ma miejsce podczas oobe? bo wydaje mi sie ze dzisiaj takiego czegoś doświadczyłem tzn w wydawało mi sie ze byłem bardzo długo w ,,poza" i w końcu działy sie wydarzenia na które nie miałem wpływu aż do momentu ocknięcia sie w cf ??
Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1735
Tak. Wiele razy mi się tak przytrafiało, w przypadku LD. Niby wiedziałem, że śnię, latałem sobie, itd. ale po pewnym czasie straciłem tę świadomość, że śnię, i dałem się, (jak to napisałeś) "wciągnąć w scenariusz snu"
Gość Rodziny
Nr użytkownika: 3441
Ja tak miałem podczas mojego pierwszego LD,że wogóle nie mogłem nic robić własna wola,ale wiedziałem ze snie.Przypuszczam,że się rozkojarzyółem,i świadomośc spadła,choć może to być cos innego niewiem :)
Znajomy Rodziny
Nr użytkownika: 3335
Jeśli to LD to są różne techniki które pozwalają się dłużej utrzymać... może to można też zastosować w OOBE?Nigdy nie spróbowałem bo jak mnie cofało to już na całego i nawet nie mogłem zareagować...natomiast w LD są bardzo pomocne:)
Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2212
Tzn mogło sie tak zdarzyć, ze cofnęło mnie ja sie nie ocknąłem tylko spałem i reszta była snem?
Albo zadam takie pytanie. Czy z oobe można przejść w sen?
Bo mam taki problem ze (dodam ze wyjście było cholernie długie) ze pod koniec oobe chyba straciłem jakoś świadomość, kontrole nad tym co robiłem tzn normalnie był sie nie zajmował takimi pierdołami jakie w końcówce robiłem. Końcówka bardziej przypomniała sen. Ale było to na pewno wyjście.