oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Problem Z Oobe, Pomocy!!
dora0102
post 11.03.2008 - 17:27
Post #1

Przechodzień

Grupa: Podróżnicy

Wiem ze ten temat byl juz poruszany wile razy...ale moja sytuacja przynajmniej mi sie tak wydaje jest troszke inna...Jestem teraz u kolezanki wczoraj czytalam troche o OOBE i wszystko jej opowiedzialam postanowilismy sprobowac razem wlaczylismy muzyke relaksacyjna polozylismy sie i probowalismy sie rozluznic.. mi sie wydawalo ze robie sie ciezka powieki same mi sie otwieraly ale zamiast widziec tak normlnie widzilam jakby przez mgle... mgla robila sie coraz gestrza...Probowalam chustawki,tornado takie cos ze wyobrazam sobie jakbym sie widziala..itp.Ale wszystko przynosilo takie same rezultaty.Moja kolezanka probowala sobie wyobrazic piramide ale nie umiala ciagle wyobrazala sobie wyjscie gdy juz do niego biegla i wychodzila OOBE nie udawalo sie....Za drugim razem wyobrazila sobie chustawke ktora sie mocno chustala nagle spadla z chustawki w tyl i walnela sie w glowe i czula jakby odlatywala.Widzila jakby wychodzila z siebie zaczela watpic...otworzyla oczy.I znow nic.Zwatpilismy ale po przeczytaniu paru tematow na tym forum znowu zaczelismy miec wiare...

Czy to bylo OOBE???
Go to the top of the page

+Quote Post
Silverka
post 11.03.2008 - 18:41
Post #2

Guests

to nie bylo oobe. oobe jestes pelna swiaodmoscisa poza. to byl lekki wstepik jeszcze troche przed Toba

+Quote Post
fallenka
post 11.03.2008 - 21:27
Post #3

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Początkowo kiedy zaczynałam moją przygodę z oobe tez otwierały mi się oczy lecz aby móc wyjść "raczej" musisz mieć je zamknięte.Z tego co widzę to próbowałyście wyjść razem a to już wyższa szkoła jazdy.
Powodzenia życzę:)

+Quote Post
kondi
post 11.03.2008 - 21:46
Post #4

Guests

AAAAAAAAAA, nie da sie byc w OBE zeby cialo mialo jednoczesnie otwarte oczy, never ever!! tak mozesz miec tylko paraliz senny

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park