Natknąłem się dzisiaj na dość pokaźny zbiór ebooków. Większość z nich ma związek z ezoteryką (o ile nie wszystkie). Wiele jest na tematy oobe, ld, ciał subtelnych etc., czyli ne temat wszystkiego co nas interesuje. Znajdują się tam 324 książki. Podaję link i zachęcam do czytania :)
Nieee, już mam tyle pluginów analizujących strony, że jeszcze jeden plugin więcej do instalacacji i koniecz szybkością :) Ale już pobrałem stronkę programikiem HTTrack, więc luzik :)
Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP
Nr użytkownika: 214
CYTAT(Karakan @ 14.07.2007 - 18:35)
Natknąłem się dzisiaj na dość pokaźny zbiór ebooków. Większość z nich ma związek z ezoteryką (o ile nie wszystkie). Wiele jest na tematy oobe, ld, ciał subtelnych etc., czyli ne temat wszystkiego co nas interesuje. Znajdują się tam 324 książki. Podaję link i zachęcam do czytania :)
Jeśli był to przepraszam, albo go nie widziałem, albo nie pamiętam (muszę zacząć biovital brać...). Sasquall, uprzedziłeś mnie trochę, bo miałem chyba tego samego linka zamieszczać już wczoraj, ale dzięki, książek nigdy za wiele :D
Częsty Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 1455
CYTAT(Karakan @ 16.07.2007 - 13:41)
Jeśli był to przepraszam, albo go nie widziałem, albo nie pamiętam (muszę zacząć biovital brać...). Sasquall, uprzedziłeś mnie trochę, bo miałem chyba tego samego linka zamieszczać już wczoraj, ale dzięki, książek nigdy za wiele :D
:-) http://www.divshare.com/ login email [email protected] hasło ezoteryop potem u góry klikamy dashboard jest tu bardzo dobra wyszukiwarka - (po lewej stronie pod napisem My files) lupa i napis search, gdzie wystarczy wpisać szukane słowo z tytułu lub nazwisko autora
Do wszystkich serwisów można dodawać nowe pliki.
tak więc czytajcie czytajcie, kto czyta ten powinien sie liczyć z kosztami kupna nowej pary gałek ocznych xD