Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty

Closed TopicStart new topic
> Po Co Była Modernizacja Forum?, Skoro i tak nic nie wniosła.
MetaPsyche
post 16.03.2008 - 02:23
Post #1

Niepoprawny racjonalista
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 703

Stworzono dział o świadomym snieniu. Moim zdaniem bardzo dobrze, że tak się stało. Świadomem śnienie powinno być oddzielone od ezoteryki. Wszystko było jak ma być, aż tu dzisiaj wchodzę w eksperymenty w dziale świadome śnienie i czytam wypociny na temat ciałek. Na litość boską skoro powstał podział na świadome śnienie i OBE oraz pochodne to kto umieścił w eksperymentach w dziale świadome śnienie temat o grupie cyklofrenicznej czy czymś takim? Pomijając już sam fakt, że w tym temacie jest więcej "informacji" o ciałkach i innych takich ezo niż samych zdań, to jaki to ma właściwie związek z świadomym śnieniem.

Po coś powstał dział świadome śnienie. Zapewniam, że nie jest to po prostu kopia działów o OBE, ani miejsce na ezośmieci i opowieści fiction :/ .
Profile CardPM
+Quote Post
starr
post 16.03.2008 - 05:43
Post #2

Guests

Zamiast pisac nowy temat wystarczy,ze uzyjesz przycisku "raport" i napiszesz, że dany temat jest w zlym dziale. Przeciez nic takiego sie nie stało- ktos umieścil temat gdzie umiescil za stosowne. Ten temat to wyższa szkoła jazdy i sadze, ze lepiej pasowalby w drugim dziale "eksperymentow".
Modernizacja nie jest jeszcze skonczona wg mnie, potrzebne sa jeszcze zmiany ktore sprawia ,ze wsystko bedzie bardziej przejrzyste.Jezeli wszystko bedzie dobrze , zglosza sie chetni do pomocy to do konca nastepnego tygodnia wszystko bedzie skonczone
+Quote Post
Silverka
post 16.03.2008 - 08:25
Post #3

Guests

a ja bym zorbila dzial specjalnie dla mentalek. Bo dzial eksperymenty sa rozne, a teraz uzytkownicy forum sa zainteresowani mentlakami mozna by tam pisac o technikach mentalek itp niz zasmiecac forum.
+Quote Post
starr
post 16.03.2008 - 12:25
Post #4

Guests

Narazie jest jeszcze malo materialow o tym ale tez jestem za. Sadze ,ze mozna by bylo zrobic nowy dział dla mentalek w momencie powstania kursu.Wtedy w tej zakladce bylyby nowe notatki, eksperymenty itd
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic