|
|
![]() ![]() |
22.03.2008 - 12:50
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Miałem dziś OOBE. Pierwszy raz mi się udało. Miałem LD a potem się obudziłem i czułem jak siadam na łóżku, gdy odzyskałem wzrok zauwżyłem żę siedze. Skumałem, żę wyszedłem z ciała. Chciałem wstać ale nagle czułem jakąś gumę na plecach która wciągała mnie spowrotem. Z całej siły się wyrywałem ale nie dałem rady...
Co zrobić żeby odczepić się od gumowego ciacha ? |
|
|
|
22.03.2008 - 15:41
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
taaak, ja również mam ostatnio z tym problem :/
Darek pisze o tym, że trzeba się nie poddawać i przeć z całej siły. Można też poprosić NP czy MTJ, ale jeśli ktoś zna jakieś bardzo skuteczne metody to jestem(śmy) na nie otwarty(ci). :) |
|
|
|
| Silverka |
22.03.2008 - 18:12
|
|
Guests |
zjesc ; ]
sorka nie moglam sie powstrzymać :D ja po prosut sie cofam do ciala i przewaznie sa jeszcze wibracje i wychodze przy kolejnym wyjsciu juz nie ma tego ciacha ;] |
|
|
|
22.03.2008 - 21:25
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: Moderator Notatnik |
Też to miałem xD przez pare wyjśc mnie wk**wiało ale potem znikło ;-) a zazwyczaj albo rwałem ile sił (efekty uboczne typu kruszenie zębów xD -w astralu of cours) albo prosiłem niefizycznych, i ngc jak ręką odjął ;)
PAX |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |