|
|
![]() ![]() |
19.02.2007 - 20:55
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Właściwie od jakiegoś miesiąca nie ma nocy w którą bym normalnie zasypiał.Zawsze próbuję uzyskać LD lub OOBE. Leżę sobie i wizualizuję jakieś tam pierdółki no i gdy już kompletnie jestem sparaliżowany czuję lekkie wibracje, które jednak bardzo szybko przechodzą.Staram się je jakoś wzmocnic ale nie narastają a po czasie mijaja zupełnie.Po tym jak ustąpią zaczynam się zapadać w łóżko i po chwili juz nie wiem w jakiej pozycji leżę.Jednak wciąz jestem w ciele fizycznym :/ Czuję i słysze jak oddycham, przełykam ślinę i słysze odgłosy dobiegające z otoczenia.W każdej chwili moge otworzyć oczy mimo iż reszta ciała poprostu nieistnieje.Nie wiem jak się wyrwać z tego stanu i przejść w oobe. Jeśli ktoś miał podobny przypadek i to przezwycięzył prosze o wskazówki.Pozatym każda inna uwaga jest mile widziana.
|
|
|
|
19.02.2007 - 21:08
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Ja mam podobny problem jak Kazarossi ,przychodzą wibracje trwają około 10-15 minut nie czuje swojego ciała ,mam wrażenie unoszenia ,próbuje technike liny lecz po tym spowrotem zaczynam czuć konczyny i już pod koniec swoich prób czuje starszny dyskomfort kordła naciska mi na palce u nóg przez co czuje mocny ból,na tym przeważnie kończą się moje próby,czasami mam bardzo wyrażne hipnagogi przed wibracajmi.
|
|
|
|
20.02.2007 - 15:27
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
U mnie te wibracje trwają ok 1 minuty!!! Pozatym tak samo jak u Ketraba po wibracjach czesto zaczynam odczuwac ciało fizyczne - paraliż ustępuje,czasami też odczuwam że mięśnie były napięte do granic możliwości.
|
|
|
|
20.02.2007 - 16:22
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
CYTAT czasami też odczuwam że mięśnie były napięte do granic możliwości i to jest przyczyna musisz sie rozluznic. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |