|
|
![]() ![]() |
| Dexarz |
05.04.2008 - 12:54
|
|
Guests |
Tytuł artykułu: Avc
Opis artykułu: Affirmation Visualization Count Kategoria: Eksterioryzacja (OOBE lub OBE) Data dodania: 05.04.2008 - 13:54 Data utworzenia: Dexarz |
|
|
|
05.04.2008 - 15:35
|
|
|
Dziadek do ożehuf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Nie komentuję samej metody, ale obepedia, to nie zbiór intymnych przeżyć i metod, tylko zbiór haseł i definicji posiadających źródła i znanych globalnie. Własną metodę zamieść na forum w odpowiednim dziale albo pochwal się w notatniku, do obepedii wówczas trafić może, jeśli kilkanaście, kilkadziesiąc osób potwierdzi skuteczność metody, w przeciwnym wypadku - psu na dupę to?
|
|
|
|
05.04.2008 - 16:18
|
|
|
Niepoprawny racjonalista ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Niech ktoś go zbanuje, zanim zniszczy obepedię :/
Dexarz na takie posty jest miejsce na forum a nie w obepedii. |
|
|
|
| Silverka |
05.04.2008 - 17:10
|
|
Guests |
dexarz wybacz mimo ze znamy sie z przebudzenia uważam że powinieneś na forum publiczne dawać hasla ktore znaja wszyscy. Tu chodiz o ogolna zgode a nie hasla ktore sobie wymyslisz. Pomysl zanim napiszesz pleas.
|
|
|
|
| Dexarz |
06.04.2008 - 13:31
|
|
Guests |
A to skasujcie ??Nie to nie
EDIT Zmieniłem treść.Nie ma już metody.Wolałem skasować ale sie nie da ... |
|
|
|
06.04.2008 - 15:23
|
|
|
Dziadek do ożehuf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Dexarz -- nikt się nie czepia, jeżeli nie robisz tego specjalnie - po prostu metody i doświadczenia własne spisujemy w swoich notatnikach albo w odpowiednim dziale forum, obepedia, to encyklopedia - a więc musi zawierać hasła występujące powszechnie.
|
|
|
|
29.12.2008 - 13:24
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
usuńcie ten temat i to w obepedii ,bo to toche głupota ...Ze mnie by idiota ,us€ncie to jeśli sie da ...
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |