|
|
![]() ![]() |
08.03.2007 - 01:56
|
|
|
OBE maniak 15 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
To i ja coś od siebie dopisze:) teSZ jestem dysgrafikiem, dysortografem i dyslektykiem i rzeczywiście jest to wada wrodzona, a raczej nabyta ale nie przez nieczytanie książek, tylko jeszcze wcześniej tj. podczas okresu niemowlęcego. Gdy dzidziuś raczkuje przez dłuższy czas pisze pięknie, a jeśli od razu wstał z siadu na nogi i zaczął chodzić (np. jak ja (miałem 8 miesięcy:))) to pisze "bzytko" Na szczęście istnieje coś takiego jam Mozilla z abc czyli przeglądarka poprawiająca błędy i wszystkim źle piszącym polecam ściągnąć. Co do początku tematu środek ten mnie zainteresował i proszę autora postu o pw do mnie z dokładną nazwą leku oraz dokładniejszym opisem działania, ale nie takim jak podają gdzieś tylko co się Tobie działo, po jakim czasie zazwyczaj (też mam 60 kg) ile trzyma, po jakim czasie człowiek jest zupełnie normalny i zdolny do swobodnej konwersacji z np. członkiem rodziny... Ze swojej strony gorąco polecam Salvie Divinorum _ poczytajcie na necie o tym mnie się nie chce pisać bo za długo by _ po niej rzeczywiście wychodzi się z ciała, nie uzależnia, brak środków ubocznych, nie da się przedawkować :P
PS. co do określenia z innego tematu odnośnie osoby uprawiającej LD to mi przyszło do głowy "Eldek" "Eldziara" "Eldoman" "Eldman" "LDowiec" "Eldeman" "Elderon" ... mógłbym tak w nieskończoność. Jestem pomysłodawcą wynalazcą :D Serdeczności goodnight :) |
|
|
|
08.03.2007 - 20:04
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Ok napisałem jusz na pw ci a tu na forum nazwa leku to Acodin muwisz aptekarce Akodin to jest na kaszel ;p
|
|
|
|
08.03.2007 - 23:43
|
|
|
OBE maniak 15 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
kurcze nie mam pw od Ciebie, może na maila, skopiuj to co napisałeś na pw do mnie i wklej na maila [email protected]
|
|
|
|
09.03.2007 - 16:41
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
ok wysłałem jusz na e maila ci :p
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |