|
|
![]() ![]() |
13.02.2011 - 00:31
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy |
witam panowie jestem nowy. możne i to głupie ale jakiś czas temu zagina mi piesek Maksiu i przez to chce osiągnąć oobe i go odnaleźć. jest to młody piesek i bardzo się do niego przywiązałem. dokładnie to wszyscy a szczególnie moi rodzice. zawsze kochaliśmy zwierzęta i bardzo nas to boli ze go już nie ma:( jeśli ktoś jest chętny pomoc to zdjęcia itp mogę przesłać na @ proszę piszcie.
Załączony plik
|
|
|
|
13.02.2011 - 08:10
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Słodki piesek , ale ortografią to chyba nie grzeszysz . Poproszę kolegę , która wychodzi świadomie z 5-6 razy w tygodniu . Jak będę miał jakieś informacje to edytuję ten wpis.
|
|
|
|
13.02.2011 - 10:52
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Nie łudź się,że znajdziesz psa przez obe.
Zamiast tego wybierz się na wycieczkę po schroniskach dla zwierząt w okolicy. Skontaktuj się z jakąś fundacją zajmującą się zwierzętami, może mają jakieś informacje.... I szukaj na allegro. Ja mojego psa ( rodowodowy amstaff) znalazłam po dwóch miesiącach. Została wystawiona na właśnie na aukcji. Odzyskałam ją dzięki jednej z fundacji pro Animals. |
|
|
|
13.02.2011 - 12:26
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy |
szczerze mówiąc to już wszędzie szukałem i robiłem dosłownie wszystko... Nawet próbuje sięgnąć po oobe
|
|
|
|
14.02.2011 - 14:53
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
szczerze mówiąc to już wszędzie szukałem i robiłem dosłownie wszystko... Nawet próbuje sięgnąć po oobe Sprobuj moze za pomoca widzenia na ogleglosc - remote viewing (jesli tego nie probowales). Niekoniecznie trzeba miec OBE. Moze zwykle techniki a'la Moen pomoga. Powodzenia pozdrawiam |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |