Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty

Reply to this topicStart new topic
> Przekaz Pomocników W Czasie Snu
nefrethete
post 12.04.2008 - 17:30
Post #1

Przyjaciel Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 3708

Proszę nie kasujcie od razu mojego tematu a odpowiedzcie na moje pytania - to dla mnie ważne.
Ja włanie też od jakiegoś czasu nie mogę osiągnąć oobe i codziennie zadaję sobie pytanie: dlaczego? (z nadzieję że odpowie mi pomocnik).
No i dzisiaj poczułam ogromne zmęczenie co sprawiło że położyłam się i zrelakoswałam jak do oobe (lub najgorszyp przyp. snu).
Śniło mi się bardzo wiele ale ostatnio mam problem z pamiętaniem snów choć wcześniej tego nie było. A więc wiem na pewno że byłam w tym śnie ze swoim mężem i coś złego robiliśmy, piliśmy i chyba byliśmy pod wpływem lekkich narkotyków (nigdy tego nie robimy!!!tj. nie ćpamy i nie pijemy - tylko okazjonalnie) i on zaproponował żebyśmy jeszce bardziej zaszaleli a ja nie chciałam. Wiem że latałam, wzbijałam się w nieb i obniżałam lot ale miałam problem bo nie miałam pełnej kontroli nad lotami. To latanie odbywało się na osiedlu moich rodziców, gdzie się wychowałam.
Jeden taki lot miałam naprawde dziwny; wzbiłam sie i leciałm aż zaczęło mnie wznosić nad takie nieciekawe, ciemne tereny (takie podmokłe trawy). Zrozumiałam że coś jest nie tak i mnie wznosi nie tam gdfzie chce.
Inne ujęcie sn było takie że jadę nowym, ładnym czerwonym samochodem i na zakręcie otarłam sobie bok. Byłam zdziwiona jak to sie stało bo zwykle jestem dobrym kierowcą.

Odnośnie tego smu myślę że pomocnicy dali mi odpowiedz co do moich nieudanych "wyjść". Nie wiem czy dobrze rozszyfrowałam ale chcieli mi przekazać żę muszę bardziej się wyciszyć, uspokoić umysł i w ogóle zgromadzić więcej dobrych a pozbyć się więcej złych energii bo może stać mi się "krzywda". Abym mogła wynieść z podróży poza ciałaem to co chcę to powinnam bardziej duchowo się przygotować a nie tym że przemawia m.in. ciekawość (choć realnie do tego tak nie podchodzę).
To miało oznaczać że pomocnicy są gotowi do pomocy mi ale dają mi wpierw kilka rad jeśli nie chcę się od razu zrazić do podróży...
Nie wiem czy tak to miało zabrzmieć ale tak zrozumiałam ten sen.
Poradźcie czy coś w tym jest...
Profile CardPM
+Quote Post
nefrethete
post 15.04.2008 - 08:18
Post #2

Przyjaciel Rodziny
Nr użytkownika: 3708

Czy moje doświadczenia są aż tak zdziwaczałe bądź bezsensowne że nienadają się na jakikolwiek komentarz. Może osoby bardziej wtajemniczone (jest was baaaaardzo wiele;-)naprowadzą mnie chociaż na jakiś link (historia forum) bo ja nie znalazłam nic podobnego do tego o czym piszę.
Profile CardPM
+Quote Post
Misia
post 16.04.2008 - 08:34
Post #3

Gość Rodziny
*
Nr użytkownika: 3881

Myślę, że to Twoja podświadomość udzieliła Ci odpowiedzi. Nieciekawe ciemne brzydkie tereny odzwierciedlają energię, która Cię otacza - jeśli masz wokół siebie dużo ciemnej energii złych myśli, gniewu, negatywnych emocji - to odgradza Cię od światła, od świadomości, także od NP... Na pewno wpływa na OBe także...
Czerwony samochód - symbol energii witalnej - na zakręcie życia zrobiłaś coś, co ją naruszyło (psychiczne zranienie, jakaś niezagojona rana z przeszłości) - przez to ucieka Twoja energia i nie ma jej na OOBE, bo ciało musi się regenerować zamiast latać na nadwyżkach...
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic