|
|
![]() ![]() |
19.04.2007 - 19:48
|
|
|
cialka.net Grupa: OOBE VIP Notatnik |
W czasie moich wypraw (chyba eterycznych i pies wie jeszcze jakich) wspaniale odczuwam kontakt z osobami.Ruch energi i wychylanie cial niefiz. jest wspanialym doznaniem.Takie na pol eteryczne i pol nijakie wychylania w ciele fiz.,moga byc celem dla wielu lapczywych podroznikow.Nie zdziwil bym sie gdyby Darek buszowal teraz w eterycznym zagajniku, scigajac emitera.
Kochac sie z matka ziemia.!!!!!! Niepokoi mnie ta jazn zwierzeca. Skad on ja wytrzasnal. |
|
|
|
22.04.2007 - 12:36
|
|
|
Wspominalem kiedys o galopie na rumaku eterycznym.
Zapomnijmy na chwilke wszystkie metody wyjscia z ciala.Stancie w najbardziej ulubionym miejscu na ziemi.w lesie ,parku,czy sklepie. W ulubionych butach i ulubionej muzyce,Dmuchajcie na przeplyw energi,ziemia kosmos.Zacznijcie gimnastyke w wyobrazni.Cialo niech bedzie jak kamien a wy fikajcie najbardziej zmyslne cwiczenia ,zobaczone w telewizji.Sklony ,wygibusy na wszystkie strony.az do znudzenia.Nastepnego dnia zrobcie to samo. Jak sie wam zle zobi, to przycupnijcie i obserwowujcie co sie dziej.Wypchajcie sie na prace z punktem w ciele a pracujcie w jak najwiekszej plaszczyznie.Wpadnijcie w wyobrazni w szal i skaczcie po drzewach. Wyrywajcie je,to nic ze sa 10metrowe.Jak sie umocnicie w ruchach ,ciele mentalnym, wskoczycie samoczynnie w cialo astr.Ruchy beda juz wyraznie wyczowalne.Ale to wam jeszcze nie starcza. Pedzicie dalej. Zadawala was tylko eteryczny rumak.Tego sie nie przeoczy bo ruchy sa wtedy juz jak na prawde. N zdziwcie sie jak zobaczycie wnetrze przedmiotow bez zewnetrznych kontorow i bedziecie gdzies indziej niz cialo fiz. Dobrze bylo by przy tym sie rozjuszyc jak zraniny niedzwiedz i wykrzyczec wszystkie przezyte krzywdy bez ukierunkowania ich do konkretnych osob. Wazne by gimnastikowac sie, na stojaco i zdala od przedmiotow. Nastepstwa? Potem przy wstrzasach emocjonalnych moze wybic z ciala samoczynnie. |
|
|
|
22.04.2007 - 14:23
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
ciekawe pomysly ale.. qrde jak ty dziwnie piszesz i skladasz zdania zbyszek.. normalnie czasami musze przeczytac zdanie pare razy zeby zrozumiec o co ci chodzi.. pozdro
|
|
|
|
23.04.2007 - 12:11
|
|
|
Pare uzupelnien do cwiczenia opisanego we wczesniejszym poscie.
Po opanowaniu tego cwiczenia mozna z latwoscia rozpoznawac wtargniecie intruzow w nasze cialo fiz, .Mam na mysli czyjes ciala niefiz. Rozroznianie ruchu swoich od cudzych cial niefiz, w nas samych jest podstawa postrzegania nadzmyslowego,kluczem w ich zrozumieniu .Punktem zwrotnym w rozmowie ze wszystkimi. ego-ami swiata.Bzdura jest ,ze nie da sie rozmawiac w swiecie fiz, z przyjaciolmi astr. To sie da i to wspaniale.!!!To bedzie praca dla przyszlego pokolenia, otwierajaca gwiezdne wrota. A wiec do roboty badacze. |
|
|
|
27.04.2007 - 08:14
|
|
|
2 cwiczenie.
Jesli komus udalo sie postrzec ruch cial niefiz. w sobie i rozpoznaje odwiedzajace go czyjes ciala neifiz. to moze sie zajac wypieraniem swoich cialek niefiz. Dobrym przyklady jak to zrobic podaje Bruce. Odwiedziny w wyobrazni znajomych czy umarlakow.Cos z nas wyskakuje i odwiedza.Innym wspanialym przykladem byla by przygoda z moim kolega. Siedzac przy kawie zagapil sie na barek. Cos z niego wyskoczylo i przywarlo do barku pare metrow nad podloga.Na ten czas stracil kontakt z otoczeniem i wyobrazal sobie jak przebudowuje czesci barku.Z zewnatrz wygladalo to na wandalujacego ducha,oczywiscie gdy by to ktos mogl zobaczyc.Zamysleni ludzie sa czesto w ciele nieobecni.Rozwiazujac zadanie z matematyki wychylamy ciala niefiz. z gornej parti ciala ,w kierunku klatki piersiowej. Daje to nam latwosc w koncentracji.Z przeroznych przykladow mozna rozpoznac ,ze ciala niefiz. robia nam cos na 2 sposoby..Poza srodkiem transportu w oobe sa zrodlem ruchu w nas, sa zrodlem psychiki.Te oddzialywania na cialo fiz. i pozostalego w nim ducha tworza swiadomosc.W cwiczeniu tym zajal bym sie poszukiwaniem wlasciwosci ducha.Szukal bym stanu (swiadomosci),jaki powstaje po wyparciu wszystkich cial niefiz.To cos co by zostalo, okreslil bym soba bez naczepy. Analiza jest szczegolnie trodna bo ciala niefiz., po opuszczeniu cial fiz, oddzialywuja na nas nadal i to troche inaczej.. Na tym zakonczemoje moje rady.Szczegoly podam za pare lat gdy bede gotowy. Odwiedzilem ostatnio znajomego, majacego latwosc w wypieraniu cial niefiz.Nie daje on sobie rady z interpretacja tego wszystkiego .Ubiera sie na czarno ,widzi cienie i odczynia uroki w bialych rekawiczkach..Musi sie meczyc chlopisko . Inny znajomy wraz z grupa ludzi, chce stworzyc nowa super jazn. W maju spotkam Brucea na warsztatach.. Jesli ma ktos jakies pytania do niego to piszcie .... Zapytam! Powodzenia badacze. |
|
|
|
30.04.2007 - 01:20
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP |
2 cwiczenie. Jesli komus udalo sie postrzec ruch cial niefiz. w sobie i rozpoznaje odwiedzajace go czyjes ciala neifiz. to moze sie zajac wypieraniem swoich cialek niefiz. Dobrym przyklady jak to zrobic podaje Bruce. Odwiedziny w wyobrazni znajomych czy umarlakow.Cos z nas wyskakuje i odwiedza.Innym wspanialym przykladem byla by przygoda z moim kolega. Siedzac przy kawie zagapil sie na barek. Cos z niego wyskoczylo i przywarlo do barku pare metrow nad podloga.Na ten czas stracil kontakt z otoczeniem i wyobrazal sobie jak przebudowuje czesci barku.Z zewnatrz wygladalo to na wandalujacego ducha,oczywiscie gdy by to ktos mogl zobaczyc.Zamysleni ludzie sa czesto w ciele nieobecni.Rozwiazujac zadanie z matematyki wychylamy ciala niefiz. z gornej parti ciala ,w kierunku klatki piersiowej. Daje to nam latwosc w koncentracji.Z przeroznych przykladow mozna rozpoznac ,ze ciala niefiz. robia nam cos na 2 sposoby..Poza srodkiem transportu w oobe sa zrodlem ruchu w nas, sa zrodlem psychiki.Te oddzialywania na cialo fiz. i pozostalego w nim ducha tworza swiadomosc.W cwiczeniu tym zajal bym sie poszukiwaniem wlasciwosci ducha.Szukal bym stanu (swiadomosci),jaki powstaje po wyparciu wszystkich cial niefiz.To cos co by zostalo, okreslil bym soba bez naczepy. Analiza jest szczegolnie trodna bo ciala niefiz., po opuszczeniu cial fiz, oddzialywuja na nas nadal i to troche inaczej.. Na tym zakonczemoje moje rady.Szczegoly podam za pare lat gdy bede gotowy. Odwiedzilem ostatnio znajomego, majacego latwosc w wypieraniu cial niefiz.Nie daje on sobie rady z interpretacja tego wszystkiego .Ubiera sie na czarno ,widzi cienie i odczynia uroki w bialych rekawiczkach..Musi sie meczyc chlopisko . Inny znajomy wraz z grupa ludzi, chce stworzyc nowa super jazn. W maju spotkam Brucea na warsztatach.. Jesli ma ktos jakies pytania do niego to piszcie .... Zapytam! Powodzenia badacze. Moge tylko powiedziec ze z checia bede czekal na szczegoly twoich prac, bo jednak zostajemy w temacie eksterioryzacji, tylko ze ty jak by przenosisz to troche w inny wymiar :). Co nie ukrywam jest ciekawe. Mysle ze czeka cie naprawde intensywna konwersacja z Bruce'em, ktory powinien sie toba zainteresowac. W tym momencie sam nie wiem oco moglbym go zapytac, jego ksiazki daly mi wystarczajaco duzo odpowiedzi, wiec zdaje sie na ciebie:). Pozdrawiam. |
|
|
|
| SORROW |
30.04.2007 - 20:20
|
|
Guests |
Heh , człowieku masz zdrowe podejście , podoba mi się Twoja postawa .
Raz ,że faktycznie w obe-sprawach jesteś wymiataczem .Dwa ,że potrafisz pięknie ubierać myśli w słowa (to akurat nie dziwi ,bo zaliczasz się do gatunku "nad-ludzi " PISARZY ; zawsze marzyłem,żeby coś wysmażyć ,ale czasu jakby brakuje :) .Trzy ,że masz dobre podejście do ludzi -w pewnym sensie pedagogiczne .Potrafisz przekazywać informacje w fajny mega ciekawy sposób nazywając rzeczy po imieniu ,a zarazem zawierając w przekazie masę treści pozostawiających wiele do myślenia (np zinterpretuj to sobie -tak to odbieram ) .Mało powiedzieć, że Twoją książkę łyknąłem w trzy wieczory i w pewnym momencie pozostałem sam na sam z burzą mózgu ,który mi się zagotował . Super ,że ktoś założył ten temat , a jeszcze lepiej ,że sam "tytułowy bohater" się w nim udziela . My - szara masa możemy teraz łyknąć wiedzy bezpośrednio od najodpowiedniejszej osoby .Nie każdy nie(stety) jest z Lublina i nie każdy może bezpośrednio z Tobą pogadać (co nie jednemu dało by solidnego kopa do działania ) ,poza tym niektórzy -np JA mają kur*wsko mało czasu -wolny czas w znakomitej większości poświęcam moim kochanym dzieciakom , a nocne eksperymenty np 4+1 staram się ukrywać przed żoną (hehe) -powiedzmy ,żeby nie zostać źle zrozumianym w najlepszym wypadku . Dzięki za to ,że jesteś (z nami) . Pozdrawiam serdecznie. |
|
|
|
09.05.2007 - 07:16
|
|
|
W knajpie przy piwie Bruce robil wodniste oczy kierujac je do gory i czytal gdzies zapisane w niebie odpowiedzi.Miedzy zadawanymi pytaniami walczylem z urocza tlumaczka o uznanie mojej tabeli.Jak na nieszczescie ,po calym dniu warsztatow, zaczelo mnie znowu wyrzucac z ciala .Na koncu spotkania ,bedac w oobe ale nie wychodzac z ciala fiz.zmajstrowalem swoim cialem astralnym lucznika.. Jutro zapytam czy ktos przy stole cos postrzegl.
Ciekawe bylo to ,ze lucznika stworzylem moim cialem astralnym nad stolem a ja bylem w ciele mentalnym. Zaistnialo bycie w 2 miejscach jednoczesnie. Tak jak bym patrzyl przez lornetke. Pierwsza soczewka byla przy moim oku mentalnym a druga w moim ciele astralnym.,.Bycie w dwoje jest latwe do wykopnania , z dalszymi rozdzielaniami jest juz klopot.. Stare triki magiczne. POwodzenia badacze. Z PORADNIKA DIABLIKA Jesli ktos siedzi na krzesle oczekujac oobe i nie moze zrozpaczony wysiedziec ,bo go du... boli -.powinien wiedziec ze wlasnie wtedy rozpoczyna sie oobe .A wiec wytrzyyyyyyyymac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1! |
|
|
|
09.05.2007 - 09:44
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Myslę, że to Was zainteresuje
II Sympozjum UKRYTA RZECZYWISTOŚĆ 12 maja 2007 (sobota) 11.11 - 21.00. Sala widowiskowa Miejskiego Ośrodka Kultury w Policach. Wstęp wolny, jednak wymagana jest rezerwacja miejsc. e-mail: ukryta@ukryta.eu lub telefon: 693/41.21.21 Szczegółowe informacje i plan dnia: UKRYTA RZECZYWISTOŚĆ - www.ukryta.eu Tytuł tegorocznej imprezy to GRANICE ŻYCIA. Dominującym tematem akcji będą przeżycia związane ze śmiercią kliniczną. W Sympozjum zapowiedzieli swój udział: - ks. prof. Wiesław Dyk - filozof z US, który opowie o roli śmierci w życiu człowieka; - Małgorzata i Edward Gardasiewiczowie - szczecińscy astrologowie, którzy zaprezentują wykład pt. "Człowiek i jego życie w ujęciu astrofilozofii"; - Darek Sugier - podróżnik astralny (ponad 1000 wyjść z ciała!) opowie dlaczego opuszczanie ciała należy traktować jako realne przeżycia. O swoich doświadczeniach napisał niezwykłą książkę (Miłość i Wolność poza ciałem), którą będzie można kupić podczas imprezy; - Grzegorz Halkiew - Prezes Instytutu Transgresji i trener NLP omówi m.in. temat obecnoSci mentalnego JA podczas hipnozy. Wyświetlone zostaną takze dwa filmy dokumentalne traktujące o doświadczeniach NDE: - Życie po życiu - na podstawie bestsellera dr Raymonda Moody (film z jego udziałem); - Odejścia, powroty - polski film Andrzeja Titkowa poruszający temat doznań pozacielesnych. Gościem specjalnym będzie Marek Rymuszko - redaktor naczelny Nieznanego Świata. Jest on autorem kilku książek, m.in. słynnej publikacji "Polskie życie po życiu". W trakcie swego wystąpienia przedstawi polskie relacje z pogranicza śmierci oraz podda je próbie weryfikacji. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |