|
|
![]() ![]() |
| SORROW |
26.09.2009 - 12:27
|
|
Guests |
To może ktoś sprecyzuje - kto będzie wysyłał, kto przesyłał dalej itd ...?
PS Wiem jedno- info posyłamy do Twista (a on dalej ... :) |
|
|
|
| starr |
26.09.2009 - 12:36
|
|
Guests |
Ja i Zbyszek wysyłamy. Oprócz tego spróbuję zobaczyć dodatkowo co Zbyszek namalował. Jeżeli on będzie chciał to sprawdzi również mój obraz.
Wy tylko odczytujecie wszystko co wam się ukaże. Wszyscy opisy i zdjęcia wysyłamy do Twista. |
|
|
|
26.09.2009 - 20:20
|
|
|
cialka.net Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Głównie skoncentrujcie się na Starze. Otwieram już dziś wystawę astralna. Pokazywał będę moje ostatnie obrazki, malowane przez cały tydzień a wiec bez stresu. Potem wkleję stertę zdjęć. Obrazki sa fajne i wielgaśne, sporo się działo na budowie, chętnie opowiem jeśli ktoś doleci.
Za tydzień potwierdzę trafność odwiedzaczy, gdyż chce sprawdzić czy działają długoterminowo astralne wernisaże. Zbieram wszystkich chętnych, można się łączyć ze mną codziennie o każdej porze, od dzisiaj do przeszyj niedzieli, poczęstunek będzie oficjalnie za tydzień w niedziele o 22 godz. Proszę sie wpisać wcześniej, bym wiedział za kim patrzeć i ile przygotować kieliszków:) Relacje ślemy do Twistoida. |
|
|
|
27.09.2009 - 08:53
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Temat mnie interesi, jestem za, ale zdradź mi miejscowość, gdzie mieszkasz, będzie mi łatwiej trafić. Podczas spotkania w Muchowie musiałem najpierw zlokalizować na mapie gdzie to jest, żeby nie krążyć i szukać. To mi pomaga się dostroić. |
|
|
|
| starr |
27.09.2009 - 11:57
|
|
Guests |
Pływak, nie porzebna Ci informacja gdzie kto mieszka, skup się na samej osobie.
Co do wyprawy to zrobimy tak: gdy wstawimy opisy na forum to srawdź czy przy okazji coś się zgadza z Twoimi obrazami. Zweryfikujemy mój obraz i zobaczymy czy ktoś odczytał również coś od Ciebie. Skoro w następną niedzielę skupiamy się wyłącznie na Zbyszku to mój dzisiejszy opis wyślę ale będzie wstawiony dopiero za tydzień razem z nowym raportem by w międzyczasie niechcący nikomu nic zasugerować. Podsumowując: dzisiaj o 22:00 skupiacie się na mnie gdy będę wysyłał obraz i przy okazji pomyślcie również o Zbyszku. Spiszcie cokolwiek się wam nawinie i wyślijcie do Twistoida, który wstawi na forum w ciągu doby opisy i mój obraz. Za tydzień o tej samej porze lecimy do Zbyszka. |
|
|
|
28.09.2009 - 00:33
|
|
|
Jak by odwrócić obrazek Herbiny do góry nogami, to z kresek i kregow wyjdzie parasolka i grzybek
Moja relacja http://cialka.net/telepatia-2_1157.html Galeria astralna: Conchita wykryła w czasie ostatnich snów nocnych 4 segmenty z mojej siedmioczęściowej łamigłówki. Trochę kluczy bokami, ale trafienia są rewelacyjne. |
|
|
|
| starr |
28.09.2009 - 21:37
|
|
Guests |
Minęła doba, można chyba już sprawdzić opisy.
|
|
|
|
28.09.2009 - 22:02
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
No więc:
Starr: Zdjęcie, które dzisiaj wysyłałem: http://img340.imageshack.us/i/xsiacjiw2n8jdx10ha0n4n4.jpg/ Gdy skupiłem się na Zbyszku to mignęła mi przed oczami piramida. Oprócz tego widziałem dziewczynkę bawiącą się kokardą zaczepioną na kijku i kota z dużą głową patrzącego się na mnie. Zobaczyłem również gwieździste niebo i chyba las. Herbina: Obraz Starra: Mala dziewczynka, piasek plazowy, chlopiec na rowerze, przewrocony parasol i wedka, to jak czarno biala fotografia z wakacji , a jak nie to lipa i juz, pozdrawiam! I druga wersja Herbiny: Otwarte drzwi, korytarz , przed drzwiami ciemny zarys meskiej postaci- fotografia czarno-biala. |
|
|
|
| starr |
28.09.2009 - 22:06
|
|
Guests |
Zgadza się jeden motyw: czarno białe zdjęcie. Świetnie, pozdrawiam.
|
|
|
|
28.09.2009 - 23:02
|
|
|
nie pisz rozwiązania, będziemy szukać jeszcze parę dni. Nie miałem czasu, raz się z taba połączyłem na kilkanaście sekund, coś mocno znajomego, tyle ze zapomniałem po ocknięciu. Za dnia mialem coś starego , coś co skojarzyłem ze stara płytą muzyczna, Lipa w tym ze w tygodniu malowałem płyty wielkie jak opony od wozu. Moze motocykl?
W nocy, w śnie robiłem z jakaś grupa muzyczno teatralna. Moze jutro poszukam , nadawaj dalej w wolnych chwilach. |
|
|
|
29.09.2009 - 08:59
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
I'm back.
Wielki powrót duszpasterza moralnego! Kochani... Przepraszam, że mnie nie było, ale sama w podróże latać nie będę. Ten eksperyment miał na celu nasze wspólne zabawy. Umarło śmiercią naturalną, a ja już nie miałam czasu zmuszać innych do latania, bo niby jak? Wyrzucić z samolotu ze spadochronem? hehehe... tłumaczę się że nie miałam czasu, bo od września ruszył mi rok akademicki w szkole aktorskiej w olsztynie i zapiernicz na maxa... teraz trochę lżej, bo fuksówka minęła :D Zzawsze to kilka godzin snu więcej. No to co do wypraw... Zarzuce ogłoszenia dziś wieczór... POZDRAWIAM! R A C H A B |
|
|
|
29.09.2009 - 09:31
|
|
|
Hej Rachab Hej,- co chcesz wyrzucać z samolotu? Ja tez coś dzisiaj wyrzuciłem. Tyle ze nie z samolotu a na samolot Miałem lecieć do Ameryk.
O 16godz w snie oczywiście obudził mnie Np-k, przypomniało mi się, ze mam odlot za pól godziny. Jakaś dziewczyna w bramie wręczyła mi, długi czerwony paszporto-bilet. 16 godz. przy twoim wpisie o 10 godz., to jak by nie patrzył, dokładnie druga strona zegarka, jak druga półkola ziemska. Gdy spadnie meteoryt na ziemie to na przeciwnej stronie globu wybuchną strasznie wulkany. Niby z jednej strony zrobi dziurę a z drugiej poleje gorącą lawą. Milo się czytało te ogłoszenia:) |
|
|
|
29.09.2009 - 11:47
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
E tam - swietnie, to porazka :))
Tak naprawde nie moglam o 22 wziac uczialu w eksperymencie bo niespodziewanie mialam wazna rozmwe, postanowilam wiec dowiedziec sie we snie, co to za obraz. Mialam Ld-ka w ktorym bylo kilka waznych dla mnie spraw, pod koniec widzialam krecaca sie, tanczaca mala dziewczynke( wiem, ze szlam ulica ktora po tym, jak potem zamienila sie w piasek plazowy), wszystko jak na czarnobialej fotografii, przypomnialam sobie o eksperymencie ale to, co wczesniej bylo w ld-ku bardziej mnie zainteresowalo i skupilam sie na tym, co bylo aby tego nie zapomniec a sam eksperyment zlekecewazylam nieco, jak zobaczylam te dziewczynke w przykrotkiej spodniczce i za duzych majtkach to pomyslalam, ze nie lubie jak tak sie ubiera dzieci- dziewczynki w przykrotkie spodniczki a chlopczykow w rajstopki, wtedy moj umysl wytworzyl chlopczyka i w ten sposob powstala kiszka kaszana. Ale to nie wazne, wiem, jak podzialal moj umysl i to jest wazniejsze niz to czy zgadzaja sie elementy, wiem, ze gdybym sie skupila wtedy na ekseperymencie i dziewczynce to wyszloby o.k. Sek w tym, ze w ld-kach zupelnie inne rzeczy sa czasem dla mnie wazne niz to, co planuje zbadac, tak na przyklad czasem chce uzyskac odpowiedz na jakies pytanie dosc przyziemne a jak mam Ld-ka to nagle stwierdzam, ze to nie istotne a wazniejsze jest na przyklad czym jest rzeczywistosc albo co jest najwazniejsze, tym razem tez sie to potwierdzilo, ze zupelnie inne sprawy sa wtedy dla mnie wazne. Dlatego mimo, ze nie udzielilam prawidlowej odpowiedzi to dla mnie osobiscie eksperyment spelnia swoje zadanie- ucze sie rozpoznawac swoje reakcje umyslu i nie pzwalac sobie na nacisk, ze musze dobrze zbadac, bo co ktos sobie o tym pomysli,tak wiec ciesze sie, ze biore w tym udzial, chce jak najmniej kombinowac logicznie ,sprobuje zobaczyc obrazy Zbyszka, zachecam tez innych do brania w tym udzialu. |
|
|
|
29.09.2009 - 11:59
|
|
|
Znajoma biorąca udział w moim eksp. wyśniła sobie w nocy wizytę z córeczką na mojej budowie. Córunia tańczyła w kołeczku z nami jak stara. Gdzie ty nas zabrałeś, spytała gdy opisałem to miejsce!!!
Mała tańczyła dokładnie w tym miejscu o które mnie posadziłaś w rozmowie telefonicznej, ze maluje tam obraz. A ja przecież odmówiłem tego zlecenia, ba nawet ci o nim nic nie mówiłem ze tam bylem, a ty w rozmowie jednak spytałaś, haha. A wiec działa ta telepatia i to jak. Tyle, ze jak pokręcona !!! |
|
|
|
01.10.2009 - 13:05
|
|
|
OGŁOSZENIA PARAFIALNE!!!
Moi mili Parafianie... odpier..le wam kazanie! GDzie wy latacie s.koty jedne :D kochamy was za latanie, ale latajcie z nami super lotami, kosmolotami... W tym tygodniu wybieramy się na Venus kochani... Pogadajmy z ufolami. Kochani są i podobno pokojowi aż strach! maJĄ PODOBNO ŚLICZNĄ CYWILIZACJĘ której nic nie brakuje i wysoki poziom rozwoju, więc może się czegoś nauczymy. Sprawa jest taka. Z domu... wstajemy a następnie podskakujemy jak piłka coraz wyżej aż do 10 metrów, a potem jak SUPERMAn/woman w górę przez atmosfere... pomachajmy pokojowej flocie strzegącej naszej planety i na wenus odbijamy. Pamiętając o kulturze, by nie zadzierać z nieznajomymi. Potem kręcimy się po Venus i wracamy... opiszcie mi prosze miejsca, dzielnice, kawiarnie... zależy co zobaczycie :D Słowo na Niedziele: Latamy do 11 włącznie. 11 o północy ogłoszę wyniki, czyli macie cxzas do przyszłej niedzieli! Błogosławieństwa Anielskiego! ( : R A C H A B : ) |
|
|
|
01.10.2009 - 19:18
|
|
|
OBE Maniak 36 Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Ach, znalazłam wreszcie właściwy wątek.
Zbyszek odwiedził mnie we śnie i pokazywał mi elementy obrazów, mimo, że nawet nie wiedziałam, że zaczął się eksperyment... :) pierwszy sen: przylatuje Zbychu z córką w brązowym wozie. Strasznie dziwny wydaje mi się ten wóz - z jednej strony wygląda jak dawny wóz zaprzęgany do konia (kryty materiałem, wysoki, brązowy) z drugiej jest to wóz campingowy, ale dziwnie malarski, bo nie ma linii prostych (powinien być prostokątny lub półokrągły, a cały jest stylizowany, łuki zamiast linii prostych, ewidentnie ozdobny...)... W ogóle całe miejsce jest jak z obrazu - idę w górę drogą do jakiegoś domu, Zbychu pojechał z córką wozem (jakąś piaszczystą drogą). Córka ma jasne gęste włosy związane w kucyka, wygląda młodo jak nastolatka (jakoś wyobrażałam sobie ją jako starszą). Następny sen: Zbyszek wyraźny jak żywy. Jesteśmy w lokalu wysoko (nie wiem, co to znaczy, że wysoko, ale wiedziałam, że jesteśmy gdzieś wysoko nad ziemią). Z jednej strony przy ścianie stoliczki, ludzie piją winko, piwko, rozmawiają, dalej miejsce do tańca. Jednocześnie przez ten lokal przebiega wyraźna granica. Nie wiem, co to ta granica, jedna strona wydała mi się polska, a druga niemiecka. Zaczynamy sobie tańczyć. Pojawia się moja młodsza córcia (hehe ale bez żadnych krótkich spódniczek i widocznych majteczek... jakoś nie zwróciłam uwagi na jej ubiór, ale nic niezwykłego nie zauważyłam). Córcia trochę przestraszona jak to ma czasami w nocy. Zbyszek bierze ją za jedną rękę a ja za drugą i tańczymy w kółeczko po dziecinnemu :).... |
|
|
|
03.10.2009 - 09:16
|
|
|
Halo Star. raz gdy chciałem dolecieć do twojego zdjęcia pojawił się ktoś przy mnie, i zaczął mi rozciągać dłoń igłą jak zbzikowany. Az wyskoczyłem , z wrażenia z siebie. Innym razem pojawiłem się przy jakimś rozzłoszczonym, dzieciaku blondynie a potem przy ryżawej dziewczynce. Szliśmy w grupie trzymając się za ręce.
Jest ktoś chętny na ta niedziele na wernisaż, mała popijawa i oglądanie obrazków? O 22godz w ta niedzele nadaje. Będę odwiedzał znajomych. Spotkanie w Lustenau na mojej budowie, granica Austrii, Niemiec i Szwajcarii. Opowiadam o malowaniu na ścianach wielkich obrazów. Kto tam nie trafi, to będą czekać na niego taxy w Muchowie i dowiozą na imprezkę. Za taksiarza robi Wolfgang z małym busem. |
|
|
|
03.10.2009 - 17:33
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Będę na tym wernisażu :)
|
|
|
|
03.10.2009 - 17:58
|
|
|
22? Jeśli nic nie stanie na przeszkodzie to spróbuję. :)
|
|
|
|
04.10.2009 - 00:08
|
|
|
Cos do oglądania przed wyprawa, z zaprzyjaźnionej stronki, o RETY!!!
http://www.youtube.com/watch?v=GUANewh4arU...layer_embedded# |
|
|
|
04.10.2009 - 15:01
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
No to do zobaczenia! :)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |