|
|
![]() ![]() |
18.11.2009 - 20:08
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Przyznaje się, że nie byłam całymi swoimi myślami na tym pokazie mody. Co jakiś czas tylko wysyłałam mentalny sygnał w tamtą stronę. Mniej-więcej w czasie, gdy odbywał się pokaz mody, zajadaliśmy się z Draqiem deserem o wdzięcznej nazwie: bananowy pociąg :D Więc jeśli ktoś zobaczył banana lub pociąg, to właśnie byliśmy my:D
|
|
|
|
18.11.2009 - 22:03
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
qwerrty - ale nie musisz wychodzić z ciała, to wyprawy mentalne. Wystarczy odrobina skupienia, spokoju w pomieszczeniu i wyobraźnia. Ja zawsze wyobrażam sobie, że wychodzę z ciała albo, że już jestem tam gdzie mam być. A że zawsze bardzo jestem spóźniona to już inna sprawa. Aaa... ok :P to postaram się ;] |
|
|
|
20.11.2009 - 02:57
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Oj, Aloha, Aloha, Aloha! Zobaczyles mnie? Zobaczyles te grecka kobiete z pieknymi grubymi, czarnymi wlosami i taka lekka , biala , dluga suknia? no to ja juz musze spadac, bo k.. koszule musze prasowac. No to ja klepne was po rekach, usciskam dziewczyny, i spadowa, czesc! Ubranie kota w butach:; dlugie buty z cholewami, zawiniete z rpzodu podezswy itd... I wielkimi krokami siedmiomilowymi podazam, podazam, podazam do tutaj do prasowania koszul, dziekuje!Jeszcze oddalajac sie slyszalam cos o winie, ze moze sie razem wina napijemy, ale juz bylam pare mil dalej . W pracy jak zwykle o tej porze bylem wiec nie bralem udzialu w spotkaniu. Zadnych nadzywczajnych odwiedzin tez nie odnotowalem ale sobowtór gania gdzie chce wiéc kto wie... |
|
|
|
20.11.2009 - 10:49
|
|
|
cialka.net Grupa: OOBE VIP Notatnik |
|
|
|
|
20.11.2009 - 12:30
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Niezła ta stronka, o tym Sfinksie, ale jakoś element zagłady nie wydaję mi się realny w moim mniemaniu, jakoś tego nie czuję ;)
Jestem z Gdańska, jeśli będę w Polsce, to może ktoś chciałby się tego 10.10.2009 wybrać na tą hipnozę, i posłuchać na żywo. Ktoś, kiedyś poszedł na hipno? Ja, wiem że bym się bał, musiałbym iść z kimś :D |
|
|
|
20.11.2009 - 12:50
|
|
|
Filmik załączyłem jako ciekawostkę. Nie pchamy się do Egiptu pod kose a do bezpiecznego centrum planowania. Kto czuje się bezpiecznie w takich lotach, poleci z nami bez zachęcania.
Leci juz Conchi, Kronopio, Daltar na pewno Herbina, pewnie Paul tez się dołączy no i ja. Dołączy więcej. Celem jest penetracja przyszłości naszej cywilizacji. |
|
|
|
20.11.2009 - 21:17
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Ja mam zaangażowanie i chęci, mentalki ciężko mi wychodzą bo ciągle błądze, no i nie znam nikogo osobiście, ani w Muchowie nie byłem, więc może być cięzko. Ale spróbować mogę, więc mnie wpisuj. Aha i odpisz mi na PW brodaczu ;p
|
|
|
|
23.11.2009 - 13:00
|
|
|
przenoszę do Kronopia:)
|
|
|
|
20.04.2019 - 12:23
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Validating Notatnik |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |