oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

13 Stron V  « < 2 3 4 5 6 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Regularne Wyprawy, dla zabawy i wprawy
SORROW
post 06.08.2009 - 20:39
Post #58

Guests

Nooo, to koło 1 jestem !!
Go to the top of the page

+Quote Post
Korna
post 07.08.2009 - 09:00
Post #59

Przyjaciel Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Wczoraj jakoś nie dałam rady, moze przez to ze pierwsz w nocy to dla mnie za pózno i zasnęłam. próbuję dzisaj ale nastawiając sie na kontakt, zapomniałam ze przy mentalkach nie ma znaczenia czas lecz intencja :)

+Quote Post
Rachab
post 08.08.2009 - 15:54
Post #60

Dusza Towarzystwa

Notatnik

No tym razem frekwencja lepsza
mam nadzieje, że już tak zostanie :P

+Quote Post
Rachab
post 12.08.2009 - 13:29
Post #61

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Ogłoszenia Parafialne! Obwieszczenie Duszpasterskie!

To ja Duszpasterz! Typ niepokorny!
Ale bardzo zdolny!
dookoła wiernych mam!
Niczym Rydzyk furą gnam!
Jak Abdul czaję się za rogiem!
Z mym papierosowym nałogiem!
I prezentów mam bez liku!
Dla każdego po wągliku!

/\
|| kolejna poezja niskich lotów. Ale jakże charakterystyczna dla PAstorału XXI wieku!

Kolejna wyprawa zakończona sukcesem. Frekwencja corawi większa... więc kasa dla diecezji też płynie! Będzie nowsze BMW! Dla biednych znaczy się ;P

Wybraliśmy się w zesżłym tygodniu do jakże szanowanego elfickiego lasu. Niestety elfy płoche nie chciały się pokazać obenautom. Ale spoko... jeszcze ich zobaczymy! Trochę cierpliwości.

PIerwszemu wręczamy nagrodę Obenaucie TWistoidowi! I gratulujemy mu! Jednocześnie dziękujemy za trud ic zas włożony oraz wysiłek i zmarnowane chusteczki do wycierania potu z czoła podczas wysiłku!

"Hej wlasnie wrocilem z tego lasu intencją było znalezienie się w nim niestetyy nie spotkałem żandych elfów, no nic będę próbował cechą charakterystyczną byl przyjemny lekki wiaterek i nieomal białe niebo ale takie raczej mleczne nieprzejrzyste i atmosfera polmroku taka jak ma to miejsce przed burzą.yo.
...
Cześć :) Wlasnie znowu bylem w lesie,intencja taka sama klimat ten sam dostrojenie świetne.Co rzuca się w oczy to klimat raczej mało sielankowy, a mroczny jak z "labiryntu fauna" zakładam że parę osób widziało ten film.Elfów znowu brak niestety mimo moich szczerych chęci skomunikowania się z tymi istotami, ale raczej nic sobie z tego nie zrobiłem skoro nie to nie, widocznie nie maja ochoty się ujawniać.Postanowiłem poświęcić czas na zbadanie go w celu uzyskania specyficznych charakteryzujących go rzeczy.Ciekawa rzecz to ziemia zmina prawie jak lód wziąłem ja w garść i brr normalnie :) Inna ciekawa rzecz że głębiej idąc na cos ala polance byl stworzony obiekt coś w rodzaju ołtarza znowu wcale nie w sielankowym klimacie a mroczny zbudowany z kości naszkicuję mniejwięcej jak to wyglądało nie odczułem od niego nic zadnej energii był tylko obiektem przedmiotem nie bylo w nim duchów/dusz więc możliwe że ołtarzem nie był."

Gratulujemy jeszcze raz!

Kolejny obenauta chcący się poszczycić swoimi osiągnięciami to jest.... trrrrrrrrrrr(werble)
Doloreska i Rachab i Korna- trzy damy o wielkim zapale i chęciach, ale bez efektów
Dziękujemy za trud włożony w wysiłki, ale może następnym razem...
Gratulujemy i wspieramy! Nie rozklejać się. Uda się jeszcze!

Kolejny zawodnik z sukcesami godnymi podrapania za uchem jest... tra ta ta tam... ta tam! (to famfary)
SORROW!!!

"Nie wiem dlaczego, ale MOMENTALNIE łapę klimat .Chwila odprężenia, wyciszenie umysłu, wizualizacja przepływu energii i KLIK!! Wczoraj (to znaczy dzisiaj nad ranem ) nikogo co prawda nie spotkałem , ponieważ przełączałam się pomiędzy lasem , a osobą z mojej rodziny , która doznała krwiaka na mózgu i kontakt werbalny był z nią utrudniony . Dzisiaj znowu uderzę, już tylko w kierunku lasu .
WYpatrujcie rozświetlonej białym kolorem postaci ."

Dziękujemy panu za udział w programie "OdDajmy Księdzu naszą emeryturę na ofiarę". Gratulujemy jeszcze raz sukcesu... i życzymy dalszych udanych lotów!

Tomowi dziękujemy za dobre chęci i wsparcie mentalne. Mamy nadzieje, że jego wyjazd się udał.

No to tyle robaczki!!!
Do zobaczenia!

P O Z D R A W I A M
( : R A C H A B ; )

+Quote Post
Rachab
post 12.08.2009 - 13:33
Post #62

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Obwieszczenie Duszpasterskie!
Serdecznie zaprasza się Obenautów do wzięcia udziału w pielgrzymce w tym tygodniu na wyspy wielkanocne! Upraszamy o dużą frekwencję, bo duża frekwencja to więcej kasy u proboszcza i więcej lasek w konfesjonale! Do biuletynu środkowotygodniowego załączam zdjęcia oferty Wysp Wielkanocnych dokąd się udajemy!
http://www.interklasa.pl/meteo/wielkanocna/tyt.jpg
http://tierralatina.blox.pl/resource/Wyspa_Wielkanocna.jpg
http://j.luxlux.pl/l1781/88204e68001673b344f2378d/022341.jpg
http://www.egzotyka.tv/_pliki_/wiadomosci/12120596188855.jpg
http://i.wp.pl/a/f/jpeg/20702/wyspa_wielkanocna2.jpeg

Dziękujemy nowej gosposi proboszcza Doloresce za wsparcie i wykonywanie za niego wszystkich prac domowych.

Życzymy udanego wypooczynku i przyjaznych lotów!
P O Z D R A W I A M
( : R A C H A B : )

+Quote Post
doloreska
post 13.08.2009 - 20:06
Post #63

Dusza Towarzystwa

Notatnik

:)he więc ja się wybieram :) dziś

+Quote Post
Rachab
post 15.08.2009 - 20:50
Post #64

Dusza Towarzystwa

Notatnik

EKM EKM! Koteczki. Przypominam o wyprawce. Wyspy wielkanocne. Pogadajcie z moezinami. Dowiedzcie się czemu tam tak sterczą i czemu niektóre mają kapelusze, a niektóre nie. Dowiedzcie się też dlaczego mają takie duże nosy i są to tylko głowy. Czu czasem może mieli kiedyś ciało...

+Quote Post
Rachab
post 15.08.2009 - 20:50
Post #65

Dusza Towarzystwa

Notatnik

mam nadzieje, że tą przypominajke wszyscy zobaczą. Nikt chyba tego nie przegapi!

+Quote Post
Rachab
post 17.08.2009 - 18:18
Post #66

Dusza Towarzystwa

Notatnik

NO HALO!

LENIE!

+Quote Post
Zbyszek
post 17.08.2009 - 18:33
Post #67

cialka.net
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

Wracając z wysp zahaczcie do Józefa. Ze Starem lecimy o 21:30. Eee, nie powinienem już chyba dzisiaj jeść, bo znowu brzuchem obtłucze drzewa.

+Quote Post
Rachab
post 21.08.2009 - 21:42
Post #68

Dusza Towarzystwa

Notatnik

OGłoszenia Duszpasterskie.
Parafia bankrutuje, bo brak wiernych. Ostatnimi czasy wybraliśmy się na wyspy wielkanosne w składzie:
Doloreska
Gratulujemy jej wyczynów, dziękujemy za poświęcony czas...

"wbilam się na wyspę:) podreptalam trochę po trawie, suchej od slońca, pobiegalam między glowami....i tak mnie jakoś naszlo, żeby siąść i pomedytować :) slońce zachodzilo, jakoś taki spokój...zapatrzylam się na zaczerwienione od slońca niebo:) zamknęlam oczy- widzialam siebie jak siedzę i pobieram energię:)później schodzilam po skarpie na plażę...i tyle....zostalam wyrwana brutalnie z mentalki!!!!!!!!!!!! grrr
Dzisiaj powtarzam, pomysl aby nawiązać z "NIMI" kontakt jest dobry:) heh..... zobaczymy:D "

W związku z małą frekwencją przedłużam jeszcze do pprzyszłej niedzieli wyprawy na Wyspy wielkanocne i rozmowy z Wielkimi łbami na nich.

Życzę miłych lotów!!!!

+Quote Post
doloreska
post 04.09.2009 - 17:08
Post #69

Dusza Towarzystwa

Notatnik

?? co się stalo z drogą koleżanką RECHAB??
ktokolwiek widział, ktokolwiek wie... ??
bo ogłoszeń duszpasterskich już nie ma, nie mówiąc o propozycjach wypraw... uuuuu....

+Quote Post
tom
post 04.09.2009 - 19:13
Post #70

Dusza Towarzystwa
Ikona Grupy
Grupa: Moderator

Notatnik

myśle ze zbytnio sie obijaliśmy ;p przynajmniej ja troche olałem tymczasowo wyprawy...

+Quote Post
Daniel De Moya
post 04.09.2009 - 19:20
Post #71

Znajomy Rodziny

Notatnik

Ruszam z Wami w tą niedzielę. Niech ktoś wklei zdjęcie wybranego miejsca i poda dokładną godzinę spotkania. Proponuję, aby każdy zgłoszony wziął 3 rzeczy (mentalne oczywiście) i po sesji będziemy pisać kto, co widział :-)

+Quote Post
starr
post 04.09.2009 - 20:04
Post #72

Guests

Proponuję tą niedzielę o 21:30
Załączony plik
Dodany plik  5202_laka_zachod_slonca.jpg ( 179.65k ) Liczba pobrań: 42

+Quote Post
twistoid
post 04.09.2009 - 20:25
Post #73

http://demotywatory.pl/762
Ikona Grupy

Starr i gdzie to jest niby? o.O Nie lepiej znane miejsce?łatwiej sie dostroić.

+Quote Post
starr
post 04.09.2009 - 20:38
Post #74

Guests

CYTAT(twistoid @ 04.09.2009 - 21:25) *
Starr i gdzie to jest niby? o.O Nie lepiej znane miejsce?łatwiej sie dostroić.

Hm, no tak. Do elfickiego lasu to każdy wie jak trafić. W takim razie niech ktoś kto będzie chciał się przyłączyć poda swoją propozycję.

+Quote Post
twistoid
post 04.09.2009 - 20:47
Post #75

http://demotywatory.pl/762
Ikona Grupy

Elficki las ma swoja nazwe :D teraz eksploruje po swojemu więc odpadam.Starr może masz inne miejsce?

+Quote Post
Gray
post 04.09.2009 - 21:05
Post #76

Guests

Ciekawe, też chcę tam byc :D:D

+Quote Post
starr
post 04.09.2009 - 21:09
Post #77

Guests

Jeżeli nazwa jest istotna to możemy ją ochrzcić jako "romanową łąkę" :D
Inna moja propozycja to Wieliczka. Dla mnie obojętne, wybierzcie co chcecie lub podajcie inną sugestię. Kto chętny niech się przyłącza w niedziele.
Załączony plik
Dodany plik  wieliczka.jpg ( 107.84k ) Liczba pobrań: 46

+Quote Post
Paul 023
post 04.09.2009 - 21:45
Post #78

Członek Rodziny

Notatnik

CYTAT(starr @ 04.09.2009 - 22:09) *
Jeżeli nazwa jest istotna to możemy ją ochrzcić jako "romanową łąkę" :D
Inna moja propozycja to Wieliczka. Dla mnie obojętne, wybierzcie co chcecie lub podajcie inną sugestię. Kto chętny niech się przyłącza w niedziele.

Jak najbardziej może być Wieliczka. Ponad rok temu była już Wieliczka i całkiem dobrze wypadło. xD

+Quote Post

13 Stron V  « < 2 3 4 5 6 > » 
Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park