|
Witam Czy mozliwe jest zeby w LD spotkac inna osobe ? Bo dzisiaj snil mi sie osobnik. Byl odwrocony ale lecial wiec zapytalem czy jest z forum oobe ;o. Co ciekawe odpowiedzial sensownie ze tak i zapytal mnie o nick. Powiedzialem oczywiscie ze jestem Iska na co on odpowiedzial ze nie zna i myslal ze jestem jakas inna osoba z forum ktora zna . Pogadalem z nim troche. Glownie o snie. Potem zjawili sie inni . Ja natomiast postanowilem pozwiedzac ten swiat. Ogolnie akcja rozgrywa sie na uliczce. Nad nami byly dziwne burzowe chmury. Nie byly wysoko. Zdawalo mi sie ze zaczynaly sie jeszcze przed dachem budynku ktory stal obok. No to podlecialem do tych chmur i przez nie przelecialem. Liczylem na czyste niebo i sloneczko ale tam byla troche wyzej kolejna warstwa tych chmur znow ja przelecialem ;o i ukazal mi sie dziwny obraz. Dookola ciemno a przedemna kula... Niewielka , promienista, taki zlepek piorunow. Wydawalo mi sie ze mnie przyciaga. Przestraszylem sie i polecialem na dol. Pamietam ze ta kula juz mi sie nie jeden raz snila. Potem jakims cudem ja i te osoby ktore spotkalem wczesniej znalezlismy sie hmm na jakims basenie albo czyms podobnym. No i zaczalem wypytywac. Pamietam ze padlo pytanie jak tu leci czas w porownianiu do rla. Padla odpowiedz ze strony mezczyzny w dosc podeszlym wieku ze okolo 3 milisekund. Potem pojawili sie moi znajomi ktorych zaczalem przekonywac ze to sen . Oni twierdzili ze nie a potem sie obudzilem i odrazu polecialem jak to mowia odcedzic kartofelki ;o. I ponawiam moje pytanie czy te osoby ktore spotkalem to faktycznie jakies zywe istoty ktore w jakis sposob dostaly sie do mojego snu ? I co to mogla byc za kula ? Pozdrwiam
Są odpowiednie dzialy do snów, przenoszę temat jeśli opisujesz sen to nie w dziale dla poczatkujacym a w dziale "hype park- marzenia senne" pozdr Siverka
|