|
|
![]() ![]() |
26.11.2008 - 08:14
|
|
|
cialka.net Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Ale fajne eksperymenty , choć strasznie trudne. Ostatnio sporo sprawdzałem linkowanie. łatwo było przesłać komuś zaangażowane emocjonalnie opisy przygód, nawet bardzo udziwnione w treści niż konkretne przedmioty. Z przedmiotami udawało mi się z obecnością NP-ka
Przedmioty istnieją w w astralu gdy się o nich myśli, to pewne,- ale wtedy trudno o synchronizacje wielu uczestników. Jeśli się przywołacie i wciągniecie we wspólna akcje to ma się również dowód. Z ta kaczka to fajnie wyszło. pozdro |
|
|
|
| SORROW |
26.11.2008 - 11:17
|
|
Guests |
łatwo było przesłać komuś zaangażowane emocjonalnie Kochany Zbyszek , jak zwykle ma rację . Czyli co: przedmioty pozostawione muszą mieć wartość dla pozostawiającego sentymentalno-uczuciową . Jeżeli zostawiacie komplet sztućców od ukochanej cioci :) , to nakreślajcie przy nich zaangażowanie emocjonalne , popróbujmy w ten deseń . |
|
|
|
| SORROW |
28.11.2008 - 17:53
|
|
Guests |
Odświeżam, przypominam,zapraszam ...
|
|
|
|
30.11.2008 - 15:05
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Póki co mam 1 pm od Silverki, ale macie czas :) Tylko żebyście nie zapomnieli!
EDIT: 2 pm narazie.. |
|
|
|
30.11.2008 - 22:35
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Witam po dłuuuuugiej nieobecności. Z chęcią się na to piszę :D
|
|
|
|
30.11.2008 - 22:50
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Nie jest jeszcze za późno - zapraszamy!
Dla przypomnienia... Miejsce: http://c.wrzuta.pl/wm6396/d6b0de7f001409a5...u0LSIm&ft=d PM wysyłać do: michu19931 |
|
|
|
03.12.2008 - 15:26
|
|
|
chetnie bym się przyłączył do tego eksperymentu, ale chyba do następnej rundy, bo tą pewno już kńczycie. Poza tym trzeba się do tego przygotować i zarezerwować dość czasu, inaczej może nic nie wyjść. Mam na koncie kilka udanych i potwierdzonych wyjść ale też wiele daremnych prób. Nie do końca wiem od czego to w moim przypadku zależy. Ale nieważne, spróbuję z wami. Piszcie dalej jak eksperyment wychodzi, potem się dołączę. Pozdro.
|
|
|
|
03.12.2008 - 17:39
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: Moderator Notatnik |
masz jeszcze przecież czas do końca tygodnia;-) więc o co kaman. Wbijaj na miejscówe, zostaw coś co ma z Tobą emocjonalny związek i szukaj innych przedmiotów, tylko nie kradnij ;p
aloha |
|
|
|
| Qursant |
03.12.2008 - 20:20
|
|
Guests |
Cześć wam! ^^
Wbijam do was. W tej edycji miejsce jest dość skomplikowane. dużo wody, oddalona wyspa ^^ |
|
|
|
05.12.2008 - 17:02
|
|
|
Macie jeszcze 2 dni - W niedzielę o 20.00 wyniki. Wbijać kto może! ;D
|
|
|
|
07.12.2008 - 20:38
|
|
|
Wyniki Projekt Gift część: III
SILVERKA: hej, za hosta robisz tak? to jest to co widze : coś latajacego na niebie. , jakies kamyki koloru fioletowego koszyk z wlokna. to narazie tyle. pozdr. S SORROW znalezione : srebrna bransoletka pozostawione: świeca na stołku (rozświetla mrok-dobrze widoczna). CIESLA - pierwszy LD, przenoszę się to wybranego miejsca, patrzę... nic. Odwracam się za siebie a tam zapalona świetlówka - drugi LD, o dziwo od razu po odzyskaniu świadomości jestem w miejscu docelowym. Patrze, a tu zaraz przede mną stoi wrak czerwonej syrenki (samochód) Ok, zostawiłem dzisiaj rękawice bramkarskie (czarno, biało żółte). TOM Zanim zostało powiedziane że rzeczy mają mieć jakieś sentymentalne znaczenie to widziałem deske surfingową. Poza tym, na chwile obecną : figurka anioła z harfą i samochód osobowy, ciemny sedan, chyba ford (mondeo starszy model?) Dałem szczurke :) białą z czarnym łebkiem i czarnym pasem wzdłóż kręgosłupa |
|
|
|
07.12.2008 - 21:24
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Razem z tom'em znaleźliśmy samochody (co prawda różne ale jakaś zbieżność jest). I takie pytanie do sorrow'a: czy ta świeca była na tyle duża że mogłem ją pomylić ze świetlówką?
|
|
|
|
| SORROW |
07.12.2008 - 22:15
|
|
Guests |
gromnica bracie
efekt ten sam : daje światło - jak opisałem "(rozświetla mrok-dobrze widoczna)." Jak dla mnie efekty mocno zadowalające . Wrzucajcie kolejną miejscówkę , szukamy hosta i możemy zaczynać kolejną próbę . |
|
|
|
07.12.2008 - 22:31
|
|
|
Kurde, albo mamy wielkiego fuksa, albo działa :) już 3 raz z rzędu są powiązane ze sobą rzeczy :) Tym razem zabawiłbym się :) a miejsce takie znalazłem
http://www.chinaodysseytours.com/tours/pic...-lake-tibet.jpg |
|
|
|
07.12.2008 - 22:45
|
|
|
A ja aż 2 miejscówy znalazłem:
http://republika.pl/blog_ks_4185520/581320...tasy_kraina.jpg http://friendster.bigoo.ws/content/layout/...y/fantasy_6.jpg i oczywiście do następnej edycji się zgłaszam :D |
|
|
|
08.12.2008 - 08:07
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP Notatnik |
ja jestem za ta pierwsza, chetnie sprobuje jeszcze raz, moge robic za hosta..
|
|
|
|
| SORROW |
09.12.2008 - 17:56
|
|
Guests |
Okej, niech będzie pierwsza.Później kolejne się wykorzysta .
Ostatecznie: KTO HOSTEM ? |
|
|
|
09.12.2008 - 18:04
|
|
|
Pierwsza ode mnie, czy pierwsza Ciesli? :) Najlepiej napisać wszystko oficjalnie, żeby nie było niedomówień. Host, Podróżnicy, miejsce i data ^^
|
|
|
|
| SORROW |
09.12.2008 - 18:30
|
|
Guests |
|
|
|
|
09.12.2008 - 18:48
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: Moderator Notatnik |
MIEJSCE : http://www.chinaodysseytours.com/tours/pic...-lake-tibet.jpg
HOST: silverka (? do potwierdzenia) TERMIN: do 21.12.08r (niedziela godz 20,00) jakieś sugestie zmian? i wrzucamy przedmioty związane z nami emocjonalnie czy cokolwiek? myśle że cokolwiek ;> nie bedziemy sie ograniczać, chyba że efekty spadną dość to wtedy wrócimy do emocjonalnych aloha |
|
|
|
| SORROW |
09.12.2008 - 19:02
|
|
Guests |
No ,ale efekty pojawiły się zdaje się dopiero po ''dodaniu'' emocji ,więc nie rezygnujmy z tego .Pozostawione przedmioty -gifty tkajmy z uczuć .
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |