|
|
![]() ![]() |
12.12.2008 - 22:39
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP Notatnik |
dwie wiadomosci ;) pamietajcie nie zapominajcie!
macie czas do wtorku do 20. potem juz wklejam wyniki ;) |
|
|
|
16.12.2008 - 04:50
|
|
|
wklejam dzis wyniki, wieczorem o 20., Ci co nei zdarzyli to <bezradny>
|
|
|
|
16.12.2008 - 14:55
|
|
|
Niepoprawny racjonalista ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
hmm przecież termin jest do 21 grudnia :/
|
|
|
|
16.12.2008 - 15:12
|
|
|
aa asoory ;) wczesniejszy gift poczytalam :D faktycznie przepraszam za bledne wprowadzenie :)
|
|
|
|
16.12.2008 - 16:32
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: Moderator Notatnik |
heh :D ale swoją drogą można by krótsze terminy robić na przyszłość. Nawet nie cały tydzień ;>
aloha |
|
|
|
16.12.2008 - 16:32
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Przynajmniej temat odświeżony :)
|
|
|
|
16.12.2008 - 21:48
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Niekoniecznie krótszy... po prostu jak sie zbierze wystarczającą ilość wyników to się opublikuje, i tyle! Swoja drogą to jakiś deficyt LD ostatnio mam i dlatego nic jeszcze nie wysłałem.
Może dzisiaj mi się poszczęści? |
|
|
|
20.12.2008 - 18:30
|
|
|
przypominam, jutro ostatni termin o 20 wklejam wyniki ;) jesli jeszcze ktos chce dolaczyc to jeszcze ma czas. pozdr
|
|
|
|
| SORROW |
20.12.2008 - 19:28
|
|
Guests |
Możemy ''wtrącić "" coś extra.Dzisiaj koło 5:30 czekam na miejscu na chętnych . Znowy pobiegamy wokół tego rytualnego pala trzymając się za dłonie iskrząc białą energią .Razem łatwiej się szuka giftów na tak dużym obszarze ,
|
|
|
|
20.12.2008 - 19:34
|
|
|
Masz na myśli jutro rano? 5.30 ;> to postaram sie być:D
|
|
|
|
| SORROW |
20.12.2008 - 19:41
|
|
Guests |
Tak , dzisiaj w nocy .
Jeszcze tylko jedno przypominające looknięcie na pejzarz ... |
|
|
|
21.12.2008 - 19:22
|
|
|
dobra kochani, wklejam wyniki ;)
michu1993 Czołem :) Zostawiłem na typ słupie czapkę mikołaja powieszoną. Trochę popływałem i na dnie widziałem różne monety. Na brzegu leży ręcznik. Jak coś jeszcze zobaczę to napiszę. Pozdrawiam tom Zostawiłem: koszyk jabłek (może bedzie też ogryzek gdzies leżał ;p) Widziałem: kapelusz zawieszony na tym paliku, aparat fotograficzny na stoliku na dwóch drewnianych kółkach, zestaw filiżanek z porcelany zdobionej chińskimi wzorkami. sanki jakaś kulka czarna przy palu na ziemi pierścień/sygnet pływak no dobra, mój raport. Byłem tam (tak mi się wydaje) 12-go nad ranem. Wziąłem ze sobą rower męski z czrną ramą i widziałem piłę do cięcia drzewa (ale nie wiem czy ja ją tam położyłem, czy już była?). Spróbuję znów, dam znać. To tyle. Pozdro. cześć, długo to trwało zanim przebiłem się w to miejsce, ale udało się. Napisze ci co widziałem: porcelanowy kubek (ale nie jestem pewien), duże lustro, broszkę, kolię czy coś w tym rodzaju. To tyle, ciekaw jestem wyników. Pozdro sorrow Pozostawione : obraczka z wygrawerowanymi napisami na powierzchni ( taka,jak z Lord of the Ring) znalezione: rower, cieśla Myślałem na początku że coś zacząłem robić nie tak, ale za każdym razem kiedy uda mi się dostać do wybranego miejsca to widzę, a nawet czuję choinkę, ozdobioną i bardzo kolorową. Poza tym raz widziałem miotłę, taką z gałązek drzew. Sam zostawiłem dziennik szkolny, ciemny. |
|
|
|
21.12.2008 - 20:37
|
|
|
nooo :D jakby nie patrzeć coraz lepiej idzie :)
nakrycie głowy na palu xD i pierścień i filiżanka/porcelana... noo :D nice Jakies propozycje na dalsze voyage? :) aloha |
|
|
|
21.12.2008 - 21:57
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Kurde, wierzyć mi się w to nie chce ;D W KAŻDEJ edycji COŚ jest, super, super.. ;P Ja tam mogę znów brać udział ;) Pozdrawiam ciepło
|
|
|
|
21.12.2008 - 22:36
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
No a ja przegapiłem hehe, ale i tak bym nie wziął udziału, gdyż pewnie nic by mi się nie udało jak zwykle...
Wesołych Świąt oraz Szczęśliwego Nowego 2009 Roku :) |
|
|
|
| SORROW |
21.12.2008 - 22:37
|
|
Guests |
pierścień/sygnet rower męski , broszkę, kolię czy coś w tym rodzaju. obraczka z wygrawerowanymi napisami na powierzchni znalezione: rower, potrzebna weryfikacja ? Wrzucać kolejną miejscówkę i zaczynamy .Termin do następnej niedzieli do godz 20:00 . Przedmioty związane emocjonalnie z "wrzucającym ". Ktoś chętny do hostowania ? |
|
|
|
21.12.2008 - 23:18
|
|
|
http://photos1.meetupstatic.com/photos/eve...es_3831808.jpeg
To miejsce wydaję mi się być ciekawe. Co o tym sądzicie? Może macie lepsze propozycje :) |
|
|
|
22.12.2008 - 03:41
|
|
|
Niepoprawny racjonalista ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
W zasadzie czemu nie...
Miejsce: http://photos1.meetupstatic.com/photos/eve...es_3831808.jpeg Host: Silverka Termin: 28.12.2008 20:00 Dodatkowe info: - wrzucamy przedmioty związane z nami emocjonalnie tom: pozwoliłem sobie uzupełnić ;-) |
|
|
|
22.12.2008 - 04:05
|
|
|
ja moge wam pohostowac jak chceta ;) tylko prosze o dokladny termin by nie bylo nieporozumien i spoko ;)
|
|
|
|
22.12.2008 - 11:45
|
|
|
Spoko miejscówka! Tylko przeszukiwanie tych rozległych przestrzeni trochę zajmie, więc może się umówimy żeby zostawiać wszystko na tych drzewach, co? I oczywiście biorę udział i tym razem, choć poprzednio nic nie znalazłem, no ale trudno (najwyraźniej atmosfera świąteczna za bardzo mi się udzieliła ;)).
|
|
|
|
22.12.2008 - 11:59
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
W sumie i ja się dołączę, choć to my first time to mam nadzieję, że mi się uda :P
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |