|
|
![]() ![]() |
| Zuben |
10.11.2008 - 13:02
|
|
Guests |
Chce czynny udział. Wkońcu trza spróbować
|
|
|
|
10.11.2008 - 14:20
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Wizualizujemy do trzech przedmiotów , próbujemy też ustalić przedmioty pozostawione przez innych . A czemu to aż trzy? Masz nadzieję, że w ten sposób w końcu coś trafimy? Wiarygodność tego eksperymentu bardzo maleje w raz ze wzrostem liczby uczestników i ilości pozostawianych przez nich przedmiotów. Moim zdaniem dwa to już za dużo. Każdy powinien wrzucić jedną rzecz i to postarać się, żeby była nietypowa. |
|
|
|
| Qursant |
10.11.2008 - 15:45
|
|
Guests |
roślinka= podany przeze mnie kwiat . narzędzie = podany przeze mnie młotek*** książka= podane przeze mnie kartki *** Wooow! Teraz wygląda to fajnie. Plus jeszcze: Chatka z drewna = Szklana kulka z domkiem którą ktoś zostawił. Pierścionek, który także ktoś zostawił. Udało nam się zweryfikować 5 przedmiotów z dokładnością 70 procent ^^ Brawoooo! Lećmy z tym dalej ^^ p.s Nich ktoś też zajrzy za bramę i opiszę co tam widzi xDD Sorrow , między naszymi weryfikacjami jest jakaś zgodność. Kiedy napisałeś, pierwszą wiadomość w temacie że już byłeś, i wywaliłeś ptaka z obrazu. Od razu złapałem zajawkę aby tam iść. Więc może dostroiłem się do Ciebie ^^ |
|
|
|
10.11.2008 - 19:35
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
|
|
|
|
10.11.2008 - 20:36
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
mam was w uju, też tam zaglądnę :)
|
|
|
|
10.11.2008 - 22:07
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
A wg mnie nadinterpretujecie.
|
|
|
|
10.11.2008 - 22:07
|
|
|
Niepoprawny racjonalista ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
OK. Rozpoczęto drugą edycję.
Kończymy ją w najbliższą niedzielę o 20:00 . Uczestnicy: ketrab michu19931 Qrsant tom ja dragilla zuben sorrow (mam nadzieje że się przyłączy) // właściwie jeśli ktokolwiek chce się pobawić, to chyba nie ma ku temu żadnych przeszkód Zuben chce wziąć udział, więc zgodnie z deklaracją robię za hosta. Priv z informacjami co umieściliście na obrazku, oraz co znaleźliście na miejscu proszę kierować do mnie. Wizualizujemy: http://www.budnet.pl/zdjecia/big_ogr03.jpg Możecie umieścić do trzech przedmiotów, ale z troski o obiektywność weryfikacji apelują o umieszczanie tylko jednego, za to wielokrotnie (przy każdym LD, mentalce umieszczajcie ten sam przedmiot w tym samym miejscu). Dobrze by było, umieszczać w parku/ogrodzie "niepospolite" przedmioty. UPDATE odnosnie posta poniżej: myslałenm, że "ja" to user "ja:) " ;] |
|
|
|
| SORROW |
10.11.2008 - 23:52
|
|
Guests |
OK. Rozpoczęto drugą edycję. Kończymy ją w najbliższą niedzielę o 20:00 . Uczestnicy: ketrab michu19931 Qrsant tom ja dragilla zuben sorrow (mam nadzieje że się przyłączy) No, ja to ''ja'' , tak sie wpisałem wcześniej i oczywiście, że biorę udział - thx . Podsumowujac : z Qrsantem mieliśmy faktycznie sporo zbieżności - czyżby przypadkowych ?(rzeczywistość fizyczna z rzeczywistością astralną mają niewielkie , lub większe ''przesunięcia'' - to chyba było to- odbór ). ***Spyro - zbyt twarde stąpanie po ziemi zabije Cię !!! :) Okej , ruszyliśmy na nowo ... niech się dzieje !!! ...iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!(...) |
|
|
|
11.11.2008 - 00:30
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Nadmierne bujanie w obłokach sprawi że skończysz w pokoju bez klamek
|
|
|
|
11.11.2008 - 03:51
|
|
|
Niepoprawny racjonalista ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
No i dostałem pierwszego priva - przypominam, żeby privy w tej edycji wysyłać mnie a nie Zubenowi..
|
|
|
|
11.11.2008 - 13:03
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
witam chociaż jeszcze nie doświadczyłem obe więc mogę zostac tutaj zlinczowany XD, ale postaram sie coś zasugerować, dajecie fajne miejsca to fakt sam bym chciał się tam znaleźć, ale czy nie uważacie że każdy "zawodnik" który bierze udział w tym eksperymencie wyobraża sobie miejsce troszkę inaczej i nawet najdrobniejszy szczególik (inna gałąź drzewa, inaczej ułożone liście to tylko takie przykłady), przez te szczegóły może być tak że każdy z was znajduje się w innym miejscu, a przedmioty które znajdujecie to własne wyimaginowane :/. Moim zdaniem trzeba bardziej to uprościć metoda prób i błędów np. w środku białego sześcianu 3m x 3m x 3m. Ale ja sie nie znam Narazie mam paraliż <lol> pozdro
|
|
|
|
11.11.2008 - 13:23
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: Moderator Notatnik |
Miejsce nie musi być idealnie postrzegane przez wszystkich :) liczy sie intencja.
Jedyne co by dużo uprościło to eksperymentowanie z osobami które znamy normalnie. aloha |
|
|
|
| Qursant |
11.11.2008 - 23:55
|
|
Guests |
Byłem w parku.
Są tam już dwa przedmioty. Poczułem się tam jak we własnym królestwie. Narozrabiałem trochę ^^ |
|
|
|
13.11.2008 - 20:30
|
|
|
zainteresowanie chyba zmalało, bo od 48 godzin nie dostałem żadnego priv'a.
|
|
|
|
13.11.2008 - 21:15
|
|
|
|
|
|
|
| SORROW |
14.11.2008 - 15:47
|
|
Guests |
Ech... miałem grypę jelitową ( leciało górą i dołem :) i nie w głowie mi był eksperyment . Już mi przeszło , więc: Dzisiaj i jutro wbijam się !!!
Z doświadczenia wiem jednak, że najchętniej wbija się na początku tj pierwsze dwa-trzy razy .Im bliżej końca , tym rzadziej i mniej intensywnie się doświadcza. Ale cóż - jutro szukajcie mojego fanta :) |
|
|
|
15.11.2008 - 08:14
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
zapomniałem
|
|
|
|
16.11.2008 - 18:05
|
|
|
No, zbliża się czas rozstrzygnięć. Mam nadzieję, że wszyscy coś zostawili. Czekam na info...
|
|
|
|
16.11.2008 - 20:01
|
|
|
Wrzucam privy jakie dostałem - interpretację zostawiam Wam.
michu19931 : Więc tak: Sam zostawiłem pod drzewem konewkę, natomiast na stole widziałem nożyczyki, a krzesło było przewrócone Dragilla : Byłem, widziałem, zostawiłem. ad byłem) dzisiaj, przed chwilą ad widziałem) po lewej za bramą żółtą kaczuszkę gumową, po prawej jakiegoś dużego psa - żywego! na ławce siedziała babacia - nie ładnie tak zostawiać babcie samą! as zostawiłem) złotą rybkę - żywą - w fontannie. Qursant : Zostawiłem Gitarę Elektryczną. Jest ona oparta o ławkę, przy drzewie. Czarna z ozdobnym kolorem pomarańczowym. ;D tom : Dałem kaczke żółtą do fontanny :) Znalazłem szal, pudełko jakieś pod ławką, gume do żucia pod ławką, balon, figura/posąg (jeździec z włócznią?) Za bramą kawałek dalej widziałem droge poziomą ;p |
|
|
|
16.11.2008 - 20:05
|
|
|
|
|
|
|
16.11.2008 - 20:16
|
|
|
Spore prawdopodobieństwo, że czysty przypadek <skojarzenia od fontanny> ALE.. nie wiadomo do końca :) Proponuje na nowo wyznaczyć miejsce/ termin i próbować dalej. Część przedmiotów nie ma za sobą NIC wpólnego, ale można próbować dalej :)
Proponuje następny eksperyment w niedzielę za tydzień o 20 a miejsce to: http://www.wsipnet.pl/dane/obrazki/kluby/2...atka_zeszyt.gif Moim zdaniem miejsce dość dobre bo nie ma z nim prawie żadnych skojarzeń. Niech każdy mentalnie coś dorysuje i gotowe :) [size="5"][/size] Jeśli komukolwiek chce się bawić jeszcze :) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |