|
|
![]() ![]() |
| Qursant |
16.11.2008 - 23:42
|
|
Guests |
Spodziewałem się więcej po tej edycji.
Tom: Widziałem piłkę plażową = Balon? Coś mi mówi, że był on czerwony?Mam rację? Cieszę się, że ktoś również zwrócił uwagę na to co jest za bramą. Okazało się, że jest tam miasto. Czy droga, którą widziałeś była asfaltowa? |
|
|
|
17.11.2008 - 05:57
|
|
|
Niepoprawny racjonalista ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Weryfikacja z kaczką ciekawa. Skojarzenia z fontanną raczej się do tego nie przyczyniły, bo rzecież kaczka nie została znaleziona w fontannie ;]
Stawiałbym na zbieg okoliczności (tak wiem mój sceptycyzm jest niemożliwy :< ), ale dla szukająych dowodów to może być coś... michu19931 z tą kratką ciekawe, ale chyba się nie nadaje - co mielibyśmy wizualizować na początku? |
|
|
|
| SORROW |
17.11.2008 - 09:51
|
|
Guests |
Sorka Panowie,że nie uczestniczyłem .Reasumując tą "edycję " - znowy słabiuutko wyszło, ale jakieś tam drobne sukcesy jednak też można odnotować .
Wrzucajcie nowy pejzarz i możemy zaczynać - jestem na urlopie - codziennie będę doświadczał !!! . |
|
|
|
17.11.2008 - 11:51
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
No to ja jeszcze raz zaproponuję coś to samo :P
http://img87.imageshack.us/img87/3056/ligh...nalsmallfh6.jpg Jak nie to, to poproszę o coś równie "egzotycznego" - takie klimaty mi się dobrze wizualizuje :) pozdro |
|
|
|
17.11.2008 - 15:10
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Miejsce dość ciekawe, ale nie za duże trochę? Nie za.. "mrocznie"? :P Zawsze można się umówić w którym miejscu zostawiamy przedmiot bo szukać na takim obszarze to dużo roboty ;]
|
|
|
|
17.11.2008 - 15:57
|
|
|
Niepoprawny racjonalista ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Według mnie propozycja Dragilli jest dobra.
Ktoś się na hosta zgłasza? |
|
|
|
| SORROW |
17.11.2008 - 18:28
|
|
Guests |
Okej , niech będzie .Zaczynamy ?
|
|
|
|
17.11.2008 - 18:45
|
|
|
no to jeszcze tylko trzeba jakiegos zubena namowic na hosting :P
|
|
|
|
17.11.2008 - 20:16
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: Moderator Notatnik |
moge robić za hosting. I tak póki co mam troszke zajęć ;p
a na przyszłość, mozna by założyć konto na poczcie zwykłe i kazdy by wysyłał mejle na ten adres :) a założyciel konta oczywiście musiałby być godny zaufania:-) ..hmm w sumie tak samo mozna by i tu na forum w tych wiadomościach xD |
|
|
|
| SORROW |
17.11.2008 - 20:35
|
|
Guests |
Okej , NINIEJSZYM WIADOMOŚCI '' PW'' Z USTALENIAMI WYSYŁAMY DO TOM-A .
|
|
|
|
18.11.2008 - 17:19
|
|
|
24. Listopada wyniki :)
aloha |
|
|
|
| SORROW |
23.11.2008 - 12:27
|
|
Guests |
a nie 23 ?
|
|
|
|
23.11.2008 - 15:09
|
|
|
noo...w sumie tak ;p póki co i tak jedna wiadomość tylko ;-) czekam do wieczora
|
|
|
|
23.11.2008 - 19:45
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Próbowałem wbijać przez tydzień, niestety nic ciekawego z tego nie wynikło T.T. Nic nie widziałem/nie zostawiłem
|
|
|
|
23.11.2008 - 19:51
|
|
|
Proponuję przedłużyć do jutra. Ja co prawda byłem, ale mało się dostroiłem. Dziś jeszcze raz wejde :)
|
|
|
|
23.11.2008 - 20:04
|
|
|
no ok. do jutra wieczór.
|
|
|
|
23.11.2008 - 20:47
|
|
|
Ok, świetnie. Dzisiaj na pewno wbije :)
|
|
|
|
| SORROW |
24.11.2008 - 09:54
|
|
Guests |
Oj, coś nam się projekt rozsypuje ...
Kolejnej edycji chyba nie będzie .Może wrócimy do spotkań mentalnych o określonych godzinach ... |
|
|
|
24.11.2008 - 12:10
|
|
|
|
|
|
|
24.11.2008 - 17:00
|
|
|
no to czekamy jeszcze gdzieś do 21 :> póki co tylko dwie wiadomości
a zaczniemy chyba o konkretnych godzinach. Może nie ma to wiekszego znaczenia, jednak wielu pomaga przełamać pewne przekonania aporpo braku znaczenia czasu w poza :) aloha |
|
|
|
24.11.2008 - 18:41
|
|
|
Dziadek do ożehuf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Chyba za mało czasu sobie dajecie - zacząć trzeba od pobudzenia wyobraźni, ona sama da przekaz do podświadomości a ta się już wszystkim zajmie ale nie w jeden, dwa dni.
Tak samo gdzieś mi migło, że narzędzie = młotek... a może też śrubokręt, wiertarka i betoniarka... Chodzi o to, aby być w ocenie surowym, w eksperymencie - przynajmniej w założeniach moich powinien brać udział zmysł "niefizycznego" wzroku więc przedmiot powinien być widziany wyraźnie a nie brany na czucie, czy też ściema w stylu "narzędzie"... ja mogę podać też hasła" sfera, coś płaskiego i coś stalowego - a wy sobie dopasujcie... Eksperyment, to nie próba usilnego znalezienia potwierdzenia, tylko sposób na wykasowanie możliwości - zatem oceny powinny być jak najsurowsze i obiektywne jak ktoś zostawił młotek, to ktoś ma znaleźć młotek a nie narzędzie. I musicie też wybierać przedmioty starannie, by były unikalne w cechach, żeby właśnie to nie pasowało do niczego innego, czy ogólników. Np. Rękawice bokserkie - ciężko je pomylić, nikt by nie wpadł na coś takiego od razu i nie ściemni. Kserokopiarka - jest ogromna ale łatwo rozpoznawalna i też nikomu na myśl od razu nie przyjdzie, stary kaloryfer - duży i wyraźny, niekoniecznie to muszą być właśnie drobiazgi - postawienie traktora będzie wyraźne i nie do niezauważenia - prawda? Kombinujcie ale uczciwie - to będzie więcej satysfakcji. Ten park jest trochę prosty i mały, surowy - nie wiem, czy rozbudzi wyobraźnię - no ale kombinujcie, to wasze eksperymenta. Yo. P.S. Popatrzcie sobie na formularze do Zdalnego Widzenia - tam albo ktoś trafi bardzo dokładnie albo eksperyment uznaje się za nieudany, trzeba też spełnić wiele wymogów - na tym polegają eksperymenty, że się szuka realnych dowodów i faktów nie do zbicia a nie na siłę udowadnia swoją prawdę ;) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |