|
|
![]() ![]() |
05.12.2012 - 09:40
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Mam propozycję i prośbę zarazem. Pisałem w tej sprawie już do Darka Sugiera prosząc Go o pomoc ale niestety brak odezwu z Jego strony, więc wpadłem na pomysł by nieco bardziej wykorzystać potencjał tego forum i Wasz potencjał Obeludki. Nie, nie chodzi mi o wyszarpywanie mnie z ciała. Więc o co kaman?
Chciałbym by każdy z Was kto ma jakiekolwiek możliwości, czy to w poza, czy za pomocą zdalnej obserwacji aury czy jeszcze inaczej, "zeskanował" moją osobę i napisał mi na PW jak najwięcej informacji które zaobserwował. Zaznaczam NA PW a NIE TUTAJ w temacie!! Jeśli zbierze się trochę odpowiedzi to napiszę tutaj krótkie podsumowanie i zobaczymy, które informacje będą zbieżne, które unikalne, a które sprzeczne. Piszcie wszystko co zaobserwujecie. Sądzę że w ten sposób i ja i Wy możemy coś zyskać. Chętnych proszę o zgłoszenie się tylko w tym temacie. |
|
|
|
05.12.2012 - 14:05
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Prosiłbym o to samo :)
|
|
|
|
05.12.2012 - 14:15
|
|
|
Mam propozycję i prośbę zarazem. Pisałem w tej sprawie już do Darka Sugiera prosząc Go o pomoc ale niestety brak odezwu z Jego strony, więc wpadłem na pomysł by nieco bardziej wykorzystać potencjał tego forum i Wasz potencjał Obeludki. Nie, nie chodzi mi o wyszarpywanie mnie z ciała. Więc o co kaman? Chciałbym by każdy z Was kto ma jakiekolwiek możliwości, czy to w poza, czy za pomocą zdalnej obserwacji aury czy jeszcze inaczej, "zeskanował" moją osobę i napisał mi na PW jak najwięcej informacji które zaobserwował. Zaznaczam NA PW a NIE TUTAJ w temacie!! Jeśli zbierze się trochę odpowiedzi to napiszę tutaj krótkie podsumowanie i zobaczymy, które informacje będą zbieżne, które unikalne, a które sprzeczne. Piszcie wszystko co zaobserwujecie. Sądzę że w ten sposób i ja i Wy możemy coś zyskać. Chętnych proszę o zgłoszenie się tylko w tym temacie. Widze w kryształowej kuli że lubisz rysować albo dłubać w drewnie :) |
|
|
|
05.12.2012 - 15:38
|
|
|
http://demotywatory.pl/762 Grupa: OOBE VIP |
Widzę że brak Ci wiary w siebie,oczekujesz potwierdzenia że jesteś kimś wyjątkowym.Jesteś.
|
|
|
|
05.12.2012 - 18:36
|
|
|
Dupa Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Wpadnij do mnie na chatę. Mam stary w sumie, ale działający jeszcze skaner. Przeskanuję a później w Photoshopie dorysuję Tobie trzecie oko i będziesz gość:)
|
|
|
|
05.12.2012 - 20:09
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Jedyną osobą wystarczająco wtajemniczoną jest Dariusz Sugier :]. On spyta swojego JEZUSIKA i wszystko będzie wiedział :D.
Idź do wróżki, kup horoskop na alledrogo... tak będzie szybciej. |
|
|
|
05.12.2012 - 21:16
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
koledzy z pod jasnych barw dobrze ci napisali :-)
Niedawno wstawiłem link do bloga na którym jest dokładny trening obserwacji aury, możesz zobaczyć w lustrze ( za plecami szare tło) miesiąc treningu i masz kolejną umiejętność. To nie jest trudne, prawda trzeba treningu , ale podejdź do tematu jak krótkofalowiec który zlutował swoje pierwsze radio, nic tak nie cieszy jak własna twórczość. Powodzenia ! szukaj tu ---> http://www.pasjoneo.pl/blog/Asieczek1971/ |
|
|
|
05.12.2012 - 22:11
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Chciałbym to zrobić :) Ale jedyne co znam Ciebie to tylko z profilu i czytuje wybrane litery ktorymi przekazujesz swoje mysli.
znam taka metode. To co teraz czujesz w jakim stanie jestes...patrz na siebie z boku. nastepnie zrob znowu to samo tyle ze patrzac na ten punkt widzenia ktory przed chwila ustaliles.nast.powtorz to..itp.obrazowo przekazujac szereg ludzi...luzniejsza interpretacja. Mozna dojsc do ciekawych wnioskow. |
|
|
|
05.12.2012 - 22:20
|
|
|
To po kolei.
Foks, nie wiem skąd masz tę kulę ale możesz zacząć na niej zarabiać ;) Twistoid, ja wiem że jestem wyjątkowy :D Akurat w to nie wątpię :D Ale Ty też jesteś wyjątkowy ;) Zielarz do Ciebie mogę wpaść na browara :P A z tym skanerem to szkoda zachodu. Prościej będzie jak Ci fotę pośle :D Messanger nie sądzę by jedynym zdolniachą na tym forum był Darek, ale informacje od Niego, nawet te pod kątem Jego obecnego sposobu postrzegania, mogłyby się okazać dla mnie cenne. Ja nie neguję. Ja filtruję i wyciągam wnioski. Sunstone dzięki Ci wielkie za linka, co prawda postrzeganie aury już kiedyś probowałem opanować, ale brakło zapału. Problem w tym że teraz zależy mi trochę na czasie. Ale z linka skorzystam napewno ;) Wracając do tematu (w końcu głupio spamować we własnym temacie): Nie chodzi mi o potwierdzanie mojej wyjatkowości, nie chodzi mi o to by mi ktoś podał numery w totka lub przepis na szcześliwe życie. Wreszcie nie chodzi mi też o przepowiedzenie mojej przyszłości lub próbę dojrzenia jakiego koloru slipy noszę. Nie powiem jednak czego dokładnie chcę się dowiedzieć by nie ukierunkowywać potencjalnych spostrzeżeń, sam zresztą nie mam do końca sprecyzowanych oczekiwań. Jeśli znajdzie się jednak ktoś chętny to temat aktualny. |
|
|
|
06.12.2012 - 19:22
|
|
|
To po kolei. Foks, nie wiem skąd masz tę kulę ale możesz zacząć na niej zarabiać ;) Twistoid, ja wiem że jestem wyjątkowy :D Akurat w to nie wątpię :D Ale Ty też jesteś wyjątkowy ;) Zielarz do Ciebie mogę wpaść na browara :P A z tym skanerem to szkoda zachodu. Prościej będzie jak Ci fotę pośle :D Messanger nie sądzę by jedynym zdolniachą na tym forum był Darek, ale informacje od Niego, nawet te pod kątem Jego obecnego sposobu postrzegania, mogłyby się okazać dla mnie cenne. Ja nie neguję. Ja filtruję i wyciągam wnioski. Sunstone dzięki Ci wielkie za linka, co prawda postrzeganie aury już kiedyś probowałem opanować, ale brakło zapału. Problem w tym że teraz zależy mi trochę na czasie. Ale z linka skorzystam napewno ;) Wracając do tematu (w końcu głupio spamować we własnym temacie): Nie chodzi mi o potwierdzanie mojej wyjatkowości, nie chodzi mi o to by mi ktoś podał numery w totka lub przepis na szcześliwe życie. Wreszcie nie chodzi mi też o przepowiedzenie mojej przyszłości lub próbę dojrzenia jakiego koloru slipy noszę. Nie powiem jednak czego dokładnie chcę się dowiedzieć by nie ukierunkowywać potencjalnych spostrzeżeń, sam zresztą nie mam do końca sprecyzowanych oczekiwań. Jeśli znajdzie się jednak ktoś chętny to temat aktualny. Masz hobby jesteś żądny wiedzy, nie jeden Ci pomoże inny leczy swoje kompleksy docinkami. OBEE nie ma tak wielkiego znaczenia (prócz zdobywania doświadczeń,wiedzy, rozwoju, leczenia...)Wiecie Co ma Znaczenie? Miłość, szacunek, wierność, pomoc bliźnim...itd...WSZYSTKO CO DOBRE!! Nawet dziecko dopóty nie wpoją jemu złowrogiej mentalnośći rodzi sie z chęcią kochania...Mogę zrobić błędy w tym czy innym poście, mogę spytac poraz enty każdego z was o to samo pytanie odprawiacie mnie do wyszukiwarki, tyle że ta wyszukiwarka na Forum nie znajdzie mi wszystkiego a książki nie dadzą przekazu równei zajebistego co wasz...Pragnę tylko pogłębić kolejny temat, który pomorze zobaczyć mi więcej dobra...( Tak nawiedzony ciul ze mnie pie**i tylko o dobrze niech mu stara zrobi dobrze nie będzie siedział i zawracał dupy na forum ) Ps. Podoba mi się założony temat, bo wiem do czego zmierzasz, sam zastanawiałem się nad prawidłowością moch doznań w świecie astralnym zaóważyłem że wszystko posiada energię min. drzewa które tak bardzo kochasz pewnej nocy rozmawiałem z nimi, udało mi sie wyjsc i widziałem jak wypuszczały pewnego rodzaju płatki a to był okres nie zimowy... Ostatnio nie przywiazuję sdzczególnej uwagi do przyrody pracuję 1000 m pod ziemią więc chyba od tego moje OOBE jest jakieś mroczne, czy to wina światła? na to pytanie nie mam odpowiedzi...Też lubię Fotografię, nie masz przypadkiem czegoś wspólnego z lekarzem, pielęgniarzem, szpitalem itp.????albo poprostu leczysz się na nerwice?? ostatnie to tak prywatnie... |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |