Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty

Reply to this topicStart new topic
> Stan Obe
~Snake~
post 26.05.2008 - 22:27
Post #1

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 4452

Witam!
Mam pytanie... Jak się czujecie w stanie OBE? Jak już przejdziecie? Czym w ogóle ten stan jest? Co możecie wtedy robić, jak wszystko widzicie? Bo dopiero się uczę :) A poza tym, nasuwa mi się jeszcze jedno pytanie... Bo gdy śni mi się coś, to widzę wszystko z boku, tak, jakby mnie ktoś kamerował... I ja niby oglądam ten film...

Aha, jeśli już jesteśmy przy snach, to wspomnę Wam coś z dzieciństwa... Kiedyś zdarzyło mi się coś, czego nie umiem wyjaśnić... Tylko raz przeżyłem coś takiego... Mianowicie, gdy miałem chyba z 6 lat, lubiłem różne gry na konsole... I tak grałem w jedną, która mi się spodobała (miałem wtedy, przypominam, ok. 6 lat). Chodziło się w niej takim smokiem i widać było go z tyłu. No więc raz, gdy poszedłem spać, a byłem w pokoju z oświeconym światłem, gdzie siostra gadała dosyć głośno z bratem, zdarzyło się to... Jakbym zasnął, ale wiedziałem, że brat i siostra są gdzieś blisko, zdaje się, że widziałem też tak bardzo lekko światło w pokoju, ale czułem, że śpię, nie mogłem mówić, ruszać się. Nagle, znalazłem się przy szkole w mojej miejscowości i byłem... tym smokiem... Wiem, może śmieszne, ale ciekawe... Mogłem robić, co zechciałem, tak, jakbym grał w grę na konsoli (grafika lepsza niż w crysisie, tylko ten smok - czyli ja - był nierealny). No i pomyślałem sobie o zombie (żywych trupach - kochałem takie filmy :P ), a tu nagle pojawiły się! Przypaliłem je i... obudziłem się... Co to mogło być?!

Następne o snach... Też dziwne. I to bardzo... Kiedy byłem małym dzieckiem, miałem sny. Ale jakieś inne... Byłem w pełni świadomy, co się dzieje w tym śnie, skakałem z balkonu, jakoś tak w zwolnionym tempie i lądowałem na nogach. Potem skakałem ze schodów (też w zwolnionym tempie)... Wszystko było widać tak jakoś na pomarańczowo... Ale nie to jest najdziwniejsze. Tak się składa, że mojej siostrze śniło się identycznie to samo, a ona występowała w moich snach, a ja w jej! Nie jesteśmy bliźniakami, ona jest starsza o 3 lata! Te sny się powtarzały, jakieś pół roku. Były prawie codziennie, a teraz... Bardzo rzadko pamiętam sny...

Dziwne...
Sorry za rozpisanie się :)

Pzdr!

Odświeżam :)
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic