|
Pytam, bo miałem takie ciekawe zdarzenie.
Dla ułatwienia wprowadzenia się w stan relaksu użyłem dźwięków z Brain Sync - Total Relaxation - 2 - Ambience Alpha Waves. Gdy poczułem rozluźnienie, zacząłem widzieć stary dom, mały wodospad, wszelkie życie na tym terenie i małą dziewczynkę siedzącą na tarasie i przyglądającą się mi uważnie. Jednak cały czas miałem wrażenie, że te obrazy są "w mojej głowie", zupełnie jakbym sobie to wyobrażał (tak jak to zimne piwo) jednak większość z tego co widziałem żyło własnym życiem. Po jakimś czasie przestałem widzieć tamten świat (jakby wyobraźni) i widziałem zamknięte powieki od środka. :) Było to uczucie takie jak normalne widzenie, tylko zamkniętych powiek od środka. Na ich tle zaczęły mi się pojawiać jakieś ciekawe wzorki o jednolitym ciemno brązowym kolorze, więc uznałem że to hipnagogiczne zjawisko, którego mniej więcej znam, gdyż zawsze lubiłem obserwować stan zasypania u siebie i zapadania się dół. ;)
Proszę Was doświadczeni Podróżnicy o zinterpretowanie tego, bo jak na razie ciężko mi to wszystko nazywać :)
|