oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Percepcja Poza Zmysłowa., Jak reaguje nasz umysł?
DogSoldier
post 16.03.2013 - 13:47
Post #1

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Dawno temu, podczas porannego wyjścia z ciała ogarnęła mnie niesamowita jasność. Nagle przede mną pojawiła się wielka, świecąca złoto-białym światłem księga. Miałem wrażenie, że trzymam ją w rękach. Pamiętam, że byłem strasznie oszołomiony tym zjawiskiem. Na myśl przyszła mi "Księga Akaszy" i tym bardziej byłem podniecony tym co widziałem. Problem polegał na tym, iż nie mogłem niczego z niej odczytać bo blask bijący od niej mnie oślepiał. Patrzyłem na nią dość długo, nie mogąc nacieszyć się widokiem. Nagle - pstryk - i byłem w swoim ciele. Otworzyłem oczy, był piękny słoneczny poranek. Spojrzałem w stronę okna i po chwili zastanowienia zacząłem się uśmiechać sam do siebie. Uświadomiłem sobie, że ta cała księga była oknem. Poza ciałem nie czujemy grawitacji i nie zawsze potrafimy stwierdzić gdzie jest góra, a gdzie dół w świecie fizycznym.

Napiszcie jak z Waszą percepcją? Opiszcie jakieś swoje ciekawe doświadczenia.
Go to the top of the page

+Quote Post
pigsonwings
post 16.03.2013 - 13:56
Post #2

haereticus
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Odrazu mi przyszedł na myśl dzisiejszy soczyście słoneczny mroźny poranek, promienie słoneczne przebijające szybe są super. Z tym światłem nieraz mam tak samo jak ty. Jakoś ogromnie jasne barwy, po przebudzeniu jak mam otwarte rolety pokój wypełnia światło, ale to najczęsciej juz wiosenna i letnia porą.
Kiedyś miałem sporo LDków odnoszacych sie bezposrednio do percepcji pozazmysłowej na tle seksualnym, ale wole ich nie opisywać, każdy chyba zna takowy przebieg, zgromadzenie energi, i uczucie po przebudzeniu.

pzdr
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park