Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty

Reply to this topicStart new topic
> Jawa Pomocy!
Telekineza
post 06.06.2008 - 21:48
Post #1

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 4432

OD PEWNEGO CZASU FASCYNUJE SIę OOBE.PRZECZYTAłEM KSIążKę " żYCIE I MIłOść PO ZA CIAłEM" BARDZO MIE ZAFASCYNOWAłA.CHCIAłEM MIEC WYJśCIE Z CIAłA I WKOńCU MI SIę UDAłA.WSZYSTKOBYłO SPOKO Aż PO OSTATNIE WYJśCIE.PO POWROCIE DO CIAłA WIDZE NA JAWIE NIERAEALNE STWORZENIA, POSTACIE I INNE NIEZNANE POTWORY.WIDZE JE JAK BYM BYł W śNIE CZUJE SIę JAK OPENTANY BOJE SIę BARDZO .NA PRZYKłAD WIDZE LUDZI POWIESZONYCH ALE PO PEWNYM CZASIE ONI SIę SAMI ODWIąZUJą I SCHODZą W JAKIś Dół W ZIEMI.RODZINA UWAżA MIE ZA OPENTANEGO NAWET CHCIAłA żEBY KSIADZ DO MNIE PRZYSZED ALE SIę NIE ZGODZIłEM Z POWODU WSTYDU.MOżE WY COś PORADZICIE POTWORNIE SIę BOJE DZISIAJ WIDZIAłEM CZARNą KULE KTóRA LATAłA PO POKOJU POMOCYYYYYYYYYY!!!! PORADZCIE NIE WIEM CZY JESZCZE ODWIEDZE TE FORUM I CHCEM żUCIć OOBE.
Profile CardPM
+Quote Post
tom
post 07.06.2008 - 03:36
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Moderator
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 1435

Nie walcz z tym ;) przyjmij to jako "dar" i bedziesz widział ciekawsze rzeczy. A z pewnością po jakimś czasie bedziesz potrafił to kontrolować
PAX
Profile CardPM
+Quote Post
Spyro
post 07.06.2008 - 12:51
Post #3

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1375

Jak nie chcesz tego doswiadczac to po prostu zostaw to. A po Twoim opisie to albo aktywowała Ci sie silna schizofrenia albo bardzo szeroko poszerzyło Ci sie postrzeganie pozazmysłowe
Profile CardPM
+Quote Post
Majster
post 07.06.2008 - 16:52
Post #4

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2298

Is there a doctor in the house?

Czemu wszyscy mają takie zajebiste fazy tylko ja nie? ;(
Profile CardPM
+Quote Post
Telekineza
post 07.06.2008 - 23:32
Post #5

Gość Rodziny
*
Nr użytkownika: 4432

dzisiaj miałem mniej takich widzeń ale nadal mie nękali.Widziałem ludzi chodzących po moim domu a na zewnątrz jakieś stworzenie nie zwierzęta nie ludzie.Mam nadzieje że to przejdzie.Narazie nie wychodze z ciała bo sie boje że się pogorszy!Co będzie jutro nie wiem,Napisze wam czy się pogarsza czy polepsza.Mam nadzieje że sie polepszy!!

ps.przedchwilą widziałem jakiegoś mutanta za szybą!!! jak sie teraz boje ide spać może dzisiaj w nocy spróbuje wyjść może nierealni przyjaciele pomogą?!Dużo pytań??A tak wracając do pytania czemu ty nie masz faz bym ci powiedział że nie chciał bys mieć takich chorych jak ja mam teraz.
Profile CardPM
+Quote Post
Mano
post 07.06.2008 - 23:41
Post #6

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2921

ktos:
1. albo sie swietnie bawi, wkrecajac takie kity
2. chce zaistniec, poprzez wkrecanie takich baboli
3. lub jest "tajna osoba z kosciola", ktora chce przestawic "mlodych" na wiare w boga i krasnale ogrodowe

ps. a ja przed chwila przeczytalem smiesznego posta w monitorze. Aaaaa!!!

Skoncz brac to swinstwo ;]
Profile CardPM
+Quote Post
student
post 07.06.2008 - 23:57
Post #7

Członek Rodziny
Nr użytkownika: 2656

Jeżeli prawdą jest to co mówisz poczytaj trochę o odwoływaniu niefizycznych postaci. Kłania się tak Monroe jak i Moen. W skrócie po pierwsze musisz sobie uświadomić fakt iż te "zjawy" nie mogą Tobie zrobić krzywdy, jedynie mogą przestraszyć. Druga sprawa to postaraj się przesłać do nich wiadomość aby zostawiły Ciebie w spokoju. Postaraj się to zrobić z serca nie z głowy. Tak mniej więcej Moen uczył pewną kobietę pozbywania się nieproszonych gości.
Profile CardPM
+Quote Post
student
post 08.06.2008 - 00:07
Post #8

Członek Rodziny
Nr użytkownika: 2656

Dodam tylko że osobiście nie spotkałem się z takim problemem i nie znam skuteczności tej metody.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic