oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

2 Stron V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Pewno wydarzonko
Kazarossi
post 04.03.2007 - 22:34
Post #22

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Moja kumpela po inicjacji reiki zaczęła postrzegać tak zwanych przez nią "złotych ludzi". W sumie ona sie ich boi, ale widzi ich przez cały czas juz od ponad roku. Mówi ze każdy z nas takich ma - niby są po to zeby pomagać.Dziwne uczucie ale zawsze kiedy o nich pisze czy opowiadam to mam straszne ciary - nawet teraz brrr. Najlepsze jest to że Wy tez macie swoich "złotych ludzi" więc jak czujecie teraz jakieś ciary to znaczy że są oni gdzies bardzo, bardzo blisko.
Go to the top of the page

+Quote Post
Zbyszek
post 05.03.2007 - 17:02
Post #23

cialka.net
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

Z tymi ludzmi - cieniami,co mozna ich widziec,nalezy byc ostroznym.My sie z nich skladamy. I czesto widzimy siebie, nie tu a gdzie indziej.Nie panikowac prosze. No chyba ,ze sa czarne i obdarzone swoja indywidualna ,PELNA swiadomoscia.A z powodu czarnego koloru tez nie narzekac bo jest zaleta- nie trwoninie energi.
Uprzejmie pozdrawiac i sie rechotac bo to w cenie.

+Quote Post
Adi
post 05.03.2007 - 17:19
Post #24

Znajomy Rodziny

Notatnik

Dobrze że nie tylko ja ich cały czas widze chociarz wolał bym żebym terz mugł ich nazwać złotymi bo ci moji czarni jak smoła ;D troszke sie uspokojiłem ale ciekawi mnie jeszcze jedno czemu ja je widze nie przy oobe ld ani tym podobnych tylko na tzw Realu gdy popatrze sie głęboko w ciemność

+Quote Post
Zbyszek
post 05.03.2007 - 18:21
Post #25

cialka.net
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

Do konca tygodnia opisze ciekawe historyjki o cieniach.,bedace czestym utrapieniem wielu ludzi.Zamieszcze w Notatniku. Zapraszam.A wszystko na wesolo!

Jedno pytanie na bierzaco,
DLACZEGO CZARNE KOTY NIE LUBIA ZABOBONNYCH LUDZI?

+Quote Post
Ketrab
post 05.03.2007 - 20:25
Post #26

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Zbyszek @ 05.03.2007 - 18:21) *
DLACZEGO CZARNE KOTY NIE LUBIA ZABOBONNYCH LUDZI?

BO ZABOBONNE LUDZISKA NIE LUBIĄ CZARNYCH KOTÓW(:

+Quote Post

2 Stron V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park