|
|
![]() ![]() |
04.03.2007 - 22:34
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Moja kumpela po inicjacji reiki zaczęła postrzegać tak zwanych przez nią "złotych ludzi". W sumie ona sie ich boi, ale widzi ich przez cały czas juz od ponad roku. Mówi ze każdy z nas takich ma - niby są po to zeby pomagać.Dziwne uczucie ale zawsze kiedy o nich pisze czy opowiadam to mam straszne ciary - nawet teraz brrr. Najlepsze jest to że Wy tez macie swoich "złotych ludzi" więc jak czujecie teraz jakieś ciary to znaczy że są oni gdzies bardzo, bardzo blisko.
|
|
|
|
05.03.2007 - 17:02
|
|
|
cialka.net Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Z tymi ludzmi - cieniami,co mozna ich widziec,nalezy byc ostroznym.My sie z nich skladamy. I czesto widzimy siebie, nie tu a gdzie indziej.Nie panikowac prosze. No chyba ,ze sa czarne i obdarzone swoja indywidualna ,PELNA swiadomoscia.A z powodu czarnego koloru tez nie narzekac bo jest zaleta- nie trwoninie energi.
Uprzejmie pozdrawiac i sie rechotac bo to w cenie. |
|
|
|
05.03.2007 - 17:19
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Dobrze że nie tylko ja ich cały czas widze chociarz wolał bym żebym terz mugł ich nazwać złotymi bo ci moji czarni jak smoła ;D troszke sie uspokojiłem ale ciekawi mnie jeszcze jedno czemu ja je widze nie przy oobe ld ani tym podobnych tylko na tzw Realu gdy popatrze sie głęboko w ciemność
|
|
|
|
05.03.2007 - 18:21
|
|
|
cialka.net Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Do konca tygodnia opisze ciekawe historyjki o cieniach.,bedace czestym utrapieniem wielu ludzi.Zamieszcze w Notatniku. Zapraszam.A wszystko na wesolo!
Jedno pytanie na bierzaco, DLACZEGO CZARNE KOTY NIE LUBIA ZABOBONNYCH LUDZI? |
|
|
|
05.03.2007 - 20:25
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |