|
|
![]() ![]() |
03.04.2007 - 20:17
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Dzienki Alsan poprubuje telepati ale niemam w szkole na realu kumpli z kturymi mógłbym porozumiewać sie telepatycznie dla nich to czarna magia a większość z nim nawet niewie o istnieniu LD czy OOBE itp. bendzie trudno. Aha jeszcze mam jedno pytanieczego można nauczyćsie w astralu??
|
|
|
|
03.04.2007 - 20:37
|
|
|
Listek Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Kolegów zawsze możesz wciągnąć do tematu, aczkolwiek delikatnie, ponieważ ludzie różnie reagują na ezoterykę.
W astralu możesz nauczyć się tak generalnie wszystkiego, zależy czego chcesz i jak bardzo chcesz. Musiałbyś podać konkretnie czego chcesz się nauczyć, a wtedy może dałbym radę powiedzieć ci coś więcej :) |
|
|
|
04.04.2007 - 01:06
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP |
Jezeli rozmawiamy juz na powaznie o tego typu problemach, to mozna sprobowac stworzyc balon energii rezonansowej wokol siebie. Moze to ci pomoze w walce z larwami z kosmosu;).
|
|
|
|
04.04.2007 - 09:03
|
|
|
cialka.net Grupa: OOBE VIP Notatnik |
http://oobe.pl/park/index.php?showtopic=192 Masz absolutnie wszystko;] Czytanie w myślach?czemu nie, ale zacznij lepiej od prostej telepatii z kumplami:P. Swoją drogą to czasem w sql się koncentruje na myślach nauczycielek gdy odpowiadam. Naprawdę różne rzeczy chodzą po głowie :o:o:O:o WAŻNE!!!!! Sprawdzając nasze telepatyczne zdolności ,uważajmy co robimy.Szukajac potwierdzenia ich istnienia , czesto posuwamy się za daleko.Przeszkadzamy swoim bliżnim,wywołujac w nich zaburzenia.Nie piszę o koncentracji towarzyszącej nam przy rozumieniu mowiącego partnera ale o włamaniach mentalnych.Jak kazda niegrzecznosc jest nielubiana i karana a przyjaciele astralni omijają takich typkow z daleka -co jest dla nas najwiekszą stratą.Nigdy bez zgody! .Mysleniu towarzyszy ruch ciał niefizycznych, częsciowo rozgrywający się poza powierzchnią ciała fiz -jak w oobe tyle,że aktywnie postrzeganym ciałem jest ciało fiz. .Kto podejdzie do skaczącego boksera? WAŻNE!!!!! |
|
|
|
04.04.2007 - 11:53
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
jednak jeśli możecie to odpowiedzcie mi na kilka pytań jak wygląda ciało astralne jak np porozumiewać sie telepatycznie, czy telekineza jest możliwa? (jeśli tak to jak sie jej nauczyć)
|
|
|
|
04.04.2007 - 12:00
|
|
|
Listek Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Na pytanie jak wygląda ciało astralne dostałeś już odpowiedź w innym temacie, zresztą założonym przez ciebie. Co do telekinezy, czy telepatii, to rzeczywiście jest możliwe, jednak nie powiem ci jak się tego nauczyć ponieważ sam tego nie potrafię. Jednak trafiłem kiedyś na stronę gdzie były podane konkretne ćwiczenia na telekinezę. Jeśli poszukasz na pewno coś znajdziesz.
|
|
|
|
04.04.2007 - 12:59
|
|
|
cialka.net Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Znam 2 osoby aktywne w telekinezie.Nie ma co im zazdroscic .Oni sami traktuja to jako zaburzenia i chetnie by sie tych umiejetnosci pozbyli.
|
|
|
|
28.05.2007 - 19:57
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
siema!!jestem nowicjuszem i ju| prawie wychodze do astrala tylko niewiem czy ja nie jestem za mlody bo mama tylko 12 lat mo|e jestem za mBody ale i tak niepowstrzymacie mnie od wyj[cia :D
|
|
|
|
28.05.2007 - 20:25
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
siema!!jestem nowicjuszem i ju| prawie wychodze do astrala tylko niewiem czy ja nie jestem za mlody bo mama tylko 12 lat mo|e jestem za mBody ale i tak niepowstrzymacie mnie od wyj[cia :D Powiadasz że już prawie wychodzisz do astrala(:(: a co będzie jak już wejdziesz w astral ? jak twoje zapatrywanie na dobra tego świata będą wyglądały twoimi oczyma? Czy twój jedyny cel bedzie związany z doskonaleniem się w podróżach? Wiedz tylko że tu nam dano żyć ,tu i teraz a wszystko bedzie dobrze? Pozdrawiam i życzę abyś szybko wszedł w ten astral(:(:(: |
|
|
|
30.05.2007 - 08:33
|
|
|
OBE Maniak 36 Grupa: OOBE VIP Notatnik |
A co ja mam zrobić ,jak stosując najwspanialszą metodę na świecie -mówię tu o 4+1 ( w moim przypadku 4 + 15 minut ) kiedy zaczynam odpływać ,widzę hipnagogie ,łapią mnie paraliże i nagle się rozpraszam. Następnie - zaczynają się strzępki snów,jakichś epizodów -ja na moment tracę świadomość wpuszczając się w nie i kiedy odzyskuję, to za każdym razem WRACAM !!! A spróbuj przed tym rozruszać trochę ciało astralne - pokombinuj z ruchami kończyn, pokołysz się, powizualizuj jakieś miejsce albo przedmiot, to ci się potem wizja poprawi i łatwiej będzie się zakotwiczyć.... Nie wiem, co wy tam robicie z tej technice poza samym obudzeniem się, ale może pomoże np. porobienie wirów energii w okolicy swego ciała lub jakiejkolwiek innej czynności niefizycznej - na rozruszanie:) |
|
|
|
16.07.2007 - 18:45
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy |
Witam
Jestem tutaj nowy i jak każdy początkujący zadam kilka irytujących pytań :]. Gdy leżę na plecach i relaksuję się, doznaje dziwnych uczuć np. jakbym razem z łóżkiem kołysał się na lewo i prawo. Czy to są te tzw. wibracje? czy mylę pojęcia ... proszę o odpowiedz ;) |
|
|
|
16.07.2007 - 19:24
|
|
|
OBE Maniak 96 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Witam Jestem tutaj nowy i jak każdy początkujący zadam kilka irytujących pytań :]. Gdy leżę na plecach i relaksuję się, doznaje dziwnych uczuć np. jakbym razem z łóżkiem kołysał się na lewo i prawo. Czy to są te tzw. wibracje? czy mylę pojęcia ... proszę o odpowiedz ;) To nie są wibracje...tylko bardziej doznanie falowania/ uczucie pływania na fali jako kłoda. Miewam takie sytuacje. To są normalne odczucia przy wchodzeniu w trans....wychodzeniu ciała. Niektórzy mają wibracje...inni falowanie, a jeszcze inni spadanie....itp. itd. Nie musisz się tym przejmować...-->czy o tym już nie było przypadkiem ? |
|
|
|
16.07.2007 - 20:52
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Yybcia było ze 100 razy :) Ach ta dzisiejsza młodzież jakoś tak wszystko szybko, hop, siup bach i już chcą być w POZA. Wszytko na gwałt :D
|
|
|
|
| nerhaa |
16.07.2007 - 22:08
|
|
Guests |
|
|
|
|
17.07.2007 - 17:38
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy |
Re: Yybcia
Aha ;) Hmm, muszę się przyznać, że gdy ostatnio próbowałem wejść w świat astralny miałem bardzo dziwną sytuację. Otóż, gdy już trochę leżałem i się skupiałem w pewnym momencie zobaczyłem "coś" pod powiekami tylko na chwilkę, a zaraz potem jakby czarna plamka z dużą prędkością uderzyła mnie w głowę i wtedy moje ręce same podskoczyły mi do góry i spadły na brzuch. Leżałem płasko i ręce miałem prosto do ciała, na tzw. trupa ..., co to mogło być i dlaczego ręce same mi tak podskoczyły?. Nie, nie przestraszyłem się świadomie i nie odczuwałem żadnego strachu, czy mogła być możliwość abym przestraszył się podświadomie? Z góry dzięki ;) |
|
|
|
17.07.2007 - 20:28
|
|
|
instytutnoble.pl Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Re: Yybcia ręce same podskoczyły mi do góry i spadły na brzuch. Leżałem płasko i ręce miałem prosto do ciała, na tzw. trupa ..., co to mogło być i dlaczego ręce same mi tak podskoczyły?. Sprawa jest prosta. Przy świadomym wchodzeniu w stan z falami theta doznałes niekontrolowanego skurczu miesni. Sprawa typowa. A co do efektów wizualnych to róznie bywa z hipnogogami. Spoko jak przy theta nie zasypiasz to coraz bliżej do OBE:D |
|
|
|
17.07.2007 - 20:44
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Mnie też często podskoczy ręka, przesunie się, palec drgnie albo coś warknie i błyśnie w głowie jak spięcie :)
|
|
|
|
09.10.2007 - 20:46
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Witam wszystkich żeby nie było to też jestem nowy na forum:) Nie udało mi się jeszcze doświadczyć OOBE ale przez przypadek przy metodzie 4+1 doświadczyłem LD co mnie bardzo podbudowało przy ciągłych nie udanych próbach wyjścia.
Czytając te posty w tym temacie dowiedziałem sie ze owe skurcze pojawiają sie wstanie gdy mózg wchodzi na fale theta (dosyć często miewam te skurcze dla tego nie wiedziałem co to jest aż do teraz:) ) i teraz powstaje pytanie czy będąc w tym stanie jestem na dobrej drodze do osiągnięcia OOBE? Dodam jeszcze że nigdy nie miałem owych pisków o ktorych tyle się mówi???Czy to duży problem??? Poza tym mam jeszcze jedno pytanie, ponieważ każdy z nas jest inny wiec pewnie każdy z nas inaczej to odczuwa. A wiec chodzi mi o typowe drgawki które niby towarzyszą przy wyjściu z ciała ja to odczuwam jako fale mrowienia które często przechodzą po moim ciele. Chciałem sie dowiedzieć czy to mrowienie to są te drgawki o których nie raz wspominaliście? Pozdrawiam ****************************************************************** Wow ale żeście sie rozpisali :] nie spodziewalem się tylu odpowiedzi;) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |