|
|
![]() ![]() |
27.06.2008 - 13:08
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Od jakiegoś czasu moich prób wyjścia, miewam dziwne zajścia a mianowicie, gdy już sie poddaje zamykam oczy i niby zaczynam przysypiać, widze swój pokój (czasami jakies osoby w nim) ale gdy próbuje zmienic kąt widzenia wszystko ciemnieje i nie jestem w stanie do tego wrocic
Teraz jeszcze druga rzecz, która przytrafiła mi sie dzisiajw nocy, czasami przed snem ćwicze aby wyjść i o dziwo bardzo długo utrzymałam świadomość ale gdy już usnęłam miałam dziwny sen własnie o oobe, wiedziałam ze to jest sen ale pozwoliłam mu sie dalej rozwinąć, śniło mi sie całe wyjście wraz z uczuciem towarzyszacym samemu opuszczaniu ciała, lecz jednak nie wyszłam. O co chodzi? co moge zrobić zeby wyjść pomału trace nadzieje |
|
|
|
27.06.2008 - 13:18
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Jeśli prowadzisz notatnik to wstaw link będzie to pomocne w udzieleniu Ci odpowiedzi. Nie trać nadziei :)!
|
|
|
|
27.06.2008 - 13:22
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy Notatnik |
|
|
|
|
27.06.2008 - 13:40
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Z deka przerażające :D chyba jestem za bardzo noobem żeby Ci pomoc udało mi sie wyjść tylko kilka razy. Ale na Twoim miejscu popierdolił bym rady, bo każdy inaczej na nie reaguje. Musisz znaleźć coś co Tobie pomoże wyjść!!! Po prostu pogłębiaj relaksacje i bądź skupiona nie daj swoim myślą wędrować (po lasach i oceanach) tylko skup sie na czymś konkretnym (ja sobie wyobrażam co mam przed sobą). Powodzenia
|
|
|
|
| Dexarz |
27.06.2008 - 13:54
|
|
Guests |
Powodzenia i długiego chodznia :) ...Przerażajace jak sama przeraż w przeraży .To mozę tak : Przeczytaj komenta do wpisu ...
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |