oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Closed TopicStart new topic
> Oobe, ???
śmiechacz
post 27.06.2008 - 08:40
Post #1

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

Witam jestem na forum od niedawna i ostatniej nocy przydażyło mi się coś ciekawego co mogę porównać do tego co tutaj opisujecie, ale nie jestem w 100% pewien czy to było OOBE czy może Ld.

W nocy było strasznie ciepło i nie umiałem zasnąć przez dłuższy czas, zdarzało sie że zasypiałem i budziłem sie po minucie lub dwóch. W pewnym momencie obróciłem się twarzą do poduszki i wtedy znalazłem się przed oknem w moim pokoju O.o. Wszystko stało się bez żadnych wibracji czy innych tego typu stanów. WYSKOCZYŁEM przez szybę i powoli zacząłem opadać na trawnik ( na 3 piętrze mieszkam ). Jedną rzeczą która mnie zdziwiła było to żę odczuwałem lekki wiatr na całym ciele co było strasznie dziwne. Spróbowałem tego samego w odwrotną stronę i tym razme wskoczyłem na sąsiedni blok. Kiedy dostałem się na górę wszystko sie urwało i poczułem jakby coś wciągałó mnie w wir. Otworzyłem oczy i przez całą noc już nie zasnąłem. Chciałbym podkreślić to żę w czasie tego stanu byłem w pełni świadomy i odczuwałem (tak jakby) bodźce z środowiska w którym się znajdowałem tj. wiatr a nawet zapach (ale nie do końca jestem tego pewien)

Co to mogło być ??
Go to the top of the page

+Quote Post
set.h
post 27.06.2008 - 08:48
Post #2

instytutnoble.pl
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

A co to mogło być ? :D:D oczywiście że to było OBE :)

+Quote Post
śmiechacz
post 27.06.2008 - 09:33
Post #3

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

Troche to dziwne bo zawsze wszyscy opisują tu metodę 4+1 lub inne które wymagają medytacji lub odpręzania się a u mnie to przyszło spontanicznie, pozatym nie było momentu wyjścia z ciała (tj. wstanei z łóżka , sturlanie sie itp.) po prostu znalazłem się przed oknem O.O

+Quote Post
set.h
post 27.06.2008 - 10:40
Post #4

instytutnoble.pl
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

Hehe to teraz to powtórz i wtedy powiesz czy łatwo czy nie.

+Quote Post
SORROW
post 27.06.2008 - 11:14
Post #5

Guests

Śmiechaczu- nie zakładaj nowych tematów/nie dubluj .
Temat oobe, czy LD już istnieje i Tu :
http://www.oobe.pl/park/index.php?showtopic=2843&hl=

się wpisuj . pozdro!.

+Quote Post

Closed TopicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park