oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

2 Stron V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> paraliż senny
fallenka
post 27.02.2008 - 19:37
Post #22

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Ja paraliż mam bardzo rzadko i bardzo słaby.Ostatnio miałam bardzo ciekawy bo zparaliżował mi się tylko jeden palec prawej ręki wyginają się do środka.Kiedy otworzyłam oczy bardzo śmiesznie to wyglądało.
Go to the top of the page

+Quote Post
gibgibon17
post 17.03.2008 - 18:52
Post #23

Znajomy Rodziny

Notatnik

CYTAT(blazibboy @ 04.03.2007 - 20:56) *
Cały czas słyszę o jakichś postaciach w kapturach, szczególnie jeżeli chodzi o paraliż i hipnagogie.

Co do tych zakapturzonych postaci to mi sie wydaje ze one istnieją normalnie i to raczej nie są wampiry energetyczne . Trafiłem na nie na pewnym temacie - http://www.oobe.pl/park/index.php?showtopic=4 przeczytajcie sobie odpowiedzi songa i powiedzcie co sądzicie na ich temat i jeszcze tylko dodam ze ja je widzę nieraz w realu całkowicie na czeźwo ale to już opisałem w innym moim temacie

+Quote Post
Noobek
post 17.03.2008 - 19:50
Post #24

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Astralny błazen @ 17.03.2008 - 17:51) *
mam jeszcze jedno pytanie,jakie objawy ma paraliż senny?

Chyba nie przeczytałeś tego tematu, a się udzielasz... najprościej mówiąc, to nie jesteś w stanie sie poruszyć i czujesz w pomieszczeniu czyjąś obecność.

+Quote Post
Noobek
post 18.03.2008 - 09:51
Post #25

Dusza Towarzystwa

Bardziej sie rozpisałeś, ale mam kilka uwag. Zwykle (a przynajmniej w moim przypadku) to nie jest brak chęci do poruszenia się, a zwykła niemożność. Tak, jakby mnie zamurowali.
A co do kobiety z długimi włosami, to też sie nie zgodzę. Postać, jaką sie spotka wygląda bardzo różnie, ale najprostsza zasada jest taka, że mężczyźni widzą kobiety, a kobiety widzą mężczyzn.

+Quote Post
Mikulew
post 19.03.2008 - 23:27
Post #26

Przyjaciel Rodziny

Paraliż senny to dla mnie jeszcze jako jedyny sposób do OoBE.
Z moich doświadczeń wnioskuję; lepiej rano próbować i ,że jak jest kyoś dobry to można osiągnąć ten stan gdy się budzisz.

Najlepszy sposób dla mnie to poprzez LD. Jesteś we śnie orientujesz się i kładziesz się normalnie z myślami ,że chcesz miec paraliż i masz. Zawsze tak robie
Powodzenia

+Quote Post
Noobek
post 19.03.2008 - 23:51
Post #27

Dusza Towarzystwa

Dzis miałem ciekawą sytuację. Miałem tzw fałszywe przebudzenie, ale... obudziłem się w paraliżu :D
Jakiś sen o pająkach. Potem poczułem, że jeden pająk uczepił mi sie szyi i jak uszyłem ręką, by go strącić,zorientowałem się, że już nie śpię i mam paraliż. Z wielkim trudem ruszyłem ręką, dotknąłem szyi i pająka już nie było - widać śnił mi się. No więc wstałem i śniłem dalej :D

+Quote Post
zebek
post 21.03.2008 - 00:10
Post #28

Przechodzień

Witam. Jestem nowy. Chciałbym powiedzieć, że zgadzam się z wypowiedziami dotyczącymi paraliżu sennego. Miewam go często niechcianie. Czuję obecność kogoś i jestem przerażony. kilka razy probowałem wykorzystać to do osiągnięcia OOBE, ale nic z tego, raz tylko czułem jak zaczynam się unosić, ale chyba zasnąłem, bo już nic po tym nie pamiętam. Paraliż senny jest ciekawym zjawiskiem, zawsze próbuje opanować uczucie strachu, ale jakoś nie moge, zawsze coś zaczyna chodzić, skrzypieć i się boję. Zauważyłem, że częściej występuje jak poczytam jakieś historie o duchach albo UFO co powoduje u mnie różne refleksje. Ostatnio wlaśnie naczytałem się takich rzeczy i jednej nocy miałem chyba z 6 razy paraliż za każdym razem próbowałem krzyczeć, podnosić rękę, walić w ściane, jak już się udało wyjść z paraliżu to zasypiałem ale za chwilę znowu budziłem się w stanie paraliżu. Nigdy nie widziałem postaci w kapturze ani żadnej kobiety. Czy wie ktoś może jak najlepiej wykorzystać paraliż do wyjścia z ciała??

+Quote Post
Noobek
post 22.03.2008 - 00:07
Post #29

Dusza Towarzystwa

Ja swój drugi paraliż senny miałem właśnie jak za dużo czytałem o sukkubach :D

+Quote Post
mto
post 23.03.2008 - 12:23
Post #30

Znajomy Rodziny

Notatnik

CYTAT(blazibboy @ 04.03.2007 - 12:54) *
Ale dlaczego prawie zawsze każdemu pojawia się ta postać (zazwyczaj w kapturze)? To troche dziwne... No chyba, że kiedy mamy paraliż od razu na myśl przychodzi nam opętanie przez demona i stąd ta wizualizacja.

Mi się raz pojawiła czarownica w czarnej sukni i takim kapeluszu czarnym. Była jak z bajek. Miała obleśne palce krzywe i długie. Śmiała się ze mnie i dusiła a ja nie mogłem się ruszyć ;)

+Quote Post
Pavlo
post 23.03.2008 - 12:45
Post #31

Znajomy Rodziny

Notatnik

Oglądałem kiedyś taki program gdzie mówiono o paraliżu sennym i z badań wynika że mieszkańcy Wielkiej Brytanii widzą najczęściej czarownice, a polacy demony

+Quote Post
grzee
post 23.03.2008 - 13:05
Post #32

break the rules.

Notatnik

e tam takie gadanie że jedni widzą to a inni tamto... to Twój mózg generuje sobie tą postać. widzisz to co sobie wykreujesz... nawet nieświadomie. ja na prawdę różne dziwaczne rzeczy widzę ;P

+Quote Post
Noobek
post 24.03.2008 - 02:13
Post #33

Dusza Towarzystwa

CYTAT(Pavlo @ 23.03.2008 - 12:45) *
Oglądałem kiedyś taki program gdzie mówiono o paraliżu sennym i z badań wynika że mieszkańcy Wielkiej Brytanii widzą najczęściej czarownice, a polacy demony

To ja w paraliżach widuję chyba najdziwniejsze rzeczy. Bo do mnie nie przychodzą żadne demony ani czarownice. Za pierwszym razem miałem wrażenie obecności mojej siostry, która leżała (opierała się?) mi na klatce piersiowej i próbowała mnie obudzić. Innym razem widziałem jakąś kobietę, moją matkę albo wokalistkę zespołu metalowego :D

+Quote Post
damiano
post 10.02.2012 - 22:15
Post #34

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Leżę sobie 30 minut, oddech coraz wolniejszy, wolniejszy... Liczę oddechy do 10. W pewnym momencie czuję jak klatka piersiowa napina się, podnosi do góry, oddech przybiera formę bardzo szybkiego pulsowania, wrażenie jak by miało mi zaraz rozsadzić klatę. Krew napływa do członka, czuć podniecenie ale i silny strach. No i tu pojawia się problem.. mam wrażenie że zaraz braknie mi oddechu, serce zatrzyma się. Wybudzam się... Czy to objawy wejścia w paraliż ? A może to coś nienaturalnego, boje się o własne serducho. Co robić dalej ?

+Quote Post
Pavveł
post 10.02.2012 - 22:28
Post #35

Notatnik

Jest taki dowcip: "Stworzyciel przygląda się
nie ukończonemu jeszcze w pełni Adamowi i mówi do niego:
-"Adamie: mam dla ciebie dwie wiadomości jedną dobrą drugą złą. Dobra wiadomość jest taka, ze zamierzam cię wyposażyć w dwa bardzo ważne organy: mózg i penis.
-Świetnie, a jaka jest ta zła wiadomość?!- pyta Adam.
-Dam ci tylko tyle krwi, że w tym samym czasie będziesz mogł korzystać albo z jednego albo z drugiego."" :P
Z góry przepraszam, jeśli uraziłem, nie miałem takiego zamiaru. Po prostu żart sytuacyjny, przypomniał mi się po Twoim poście Damianie. Pozdrawiam :)

+Quote Post
Dagon
post 10.02.2012 - 22:49
Post #36

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Na krew napływającą do członka jest pewien sposób, myślisz, że po co to godzinne rozbudzanie? ;)))

+Quote Post
I L'OBE YOU
post 08.04.2012 - 02:02
Post #37

Dusza Towarzystwa

Notatnik

ahoj,
nie wiem o co kaman z "obecnością kogośtam" w czasie paraliżu, ale sam paraliż jestem w stanie osiągnąć zawsze i wszędzie - chyba jest to największe osiągnięcie spowodowane wieloma próbami autohipnozy. Nikogo jednak nie widzę ani nie czuję, raz poczułem obecność w trakcie sytuacji paraliż+oobe dźwięki. Zgodnie z tym co ktoś napisał, muszę spróbować paraliż+metoda 4+1. miejta się.

+Quote Post

2 Stron V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park