Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty

Closed TopicStart new topic
> Przyjaciel
Qspy
post 28.06.2008 - 18:50
Post #1

Guests

W jaki sposób oprócz oobe można porozumieć się, wyczuć nie fizycznego przyjaciela? Opiekuna ?
Nie wiem czemu, ale od kilku dni mam takie dziwne uczucie, bardzo chce się z nim spotkać, chociaż go ,,poczuć"... czuje tęskonte.. nie wiem za czym :(
+Quote Post
Dexarz
post 29.06.2008 - 11:13
Post #2

Guests

Jak zainteresowałem sie ezoteryka i opiekunami ,to zdałem sobie sprawę że czuje obok mnie własnie opiekuna ...Możan go poczuć nawet tutaj ,nie bój się ,zawołaj go ,popros może aby ci sie ujawnił ...Kiedyś byłem taki smutny że prosiłem go na kolanach by ten mi sie zjawił ,i nastepnej nocy ,własnie mi sie snił ...Dowiedziałem sie jak sie nazywa i jak wygląda ...Opiekuna czujesz jak wiatr ,niby nie widzisz a czujesz go ...Nie wiem jak mogę napisac ci to za pomocą słów..Są zjawiska i rzeczy ,których słowa nei wystarczą ...

Co do pytania to odpowiedz brzmi 'Normalnie" ...
+Quote Post
June
post 03.07.2008 - 11:37
Post #3

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 4419

Najważniejsze to uświadomić sobie jego istnienie. Ja ze swoim po raz pierwszy spotkałam się przywołując go w LD, ale już wcześniej miałam z nim kontakt. Po prostu któregoś dnia zaczęłam się zastanawiać jaki jest, jak wygląda, jak ma na imię... - i od razu przychodzi odpowiedź - w mojej głowie zjawia się jego imię, jako myśl, która nie znika dopóki nie przyjmę jej do świadomości ;) - taki bajer ;P ale myślę, że każdy powinien znaleźć jakąś własną ścieżkę kontaktu ze swoim Opiekunem - tak jak w metodzie 4+1 trzeba odnaleźć własne proporcje czasowe, tak tutaj też trzeba znaleźć własną drogę porozumienia ;)
Profile CardPM
+Quote Post
Qspy
post 14.07.2008 - 13:52
Post #4

Guests

No LD mam, najczęściej rano, gdy sie zbudze ale nie wstaje, ide dalej spać, i wgłębiam się w sen, wyobrażam sobie co chce i robie co chce, jestem w takim stanie ze 3 godziny nie raz... to jest własnie ld, tak ?
+Quote Post
Deidara
post 16.07.2008 - 18:59
Post #5

Guests

tak to wtedy ld, a co do opiekuna mi sie nie zjawia a czasem go prosze... po prostu nie bardzo w niego wierze :/
+Quote Post
Qspy
post 01.08.2008 - 11:31
Post #6

Guests

Dzięki wielkie za odpowiedz, temat można zamknąć.
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic