|
|
![]() ![]() |
27.09.2007 - 21:27
|
|
|
zdrogi.blogspot.com Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Ketamina na pewno daje uczucie znajdowania sie poza ciałem choć czywiście odradzam wszelkie wspomagacze
|
|
|
|
27.09.2007 - 22:28
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Stary nie pakuj sie w zadne gowna , najlepsze jest to co naturalne. A naturalne w tym przypadku to mozg sam wyprodukuje w takich ilosciach w jakich mu potrzeba. Na dluzsza mete tylko organizm sie rozwala
|
|
|
|
28.09.2007 - 00:10
|
|
|
OBE maniak 15 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Załamujecie mnie:) stary a co jest Naturalne? Czy zycie jest naturalne czy kokaina jest naturalna, czy bóg jest naturalny czy neutralny? to co piszesz to wszystko tylko słowa, jak zdefiniować słowo : naturalne? czy naturalne to to co wyszło od natury, czy naturalna jest natura? co to jest natura? biologia czy coś co samo powstało? a co samo powstało i nie miało żadnego początku?
Powiem krótko, Ludzie, inteligentne energie tego świata, wszystko co robicie i wam się to podoba jest to naturalne, wszystko co robicie i wam się to podoba jest dobre, karzde nawet najmniejsze doświadczenie życiowe jest dobre bo to doswiadczenie czyli profit, nieważne czy ktoś inny postronny uważa go za zło czy dobro, gówno go tego postronnego obchodzi co Wy robicie, patrzcie się tylko na siebie i nie pouczajcie innych jak tego niepotraficie, ja skromnie powiem, że potrafie i to robie, może nie pouczam, a pokazuje jak jest świat zbudowany, i że warte są tylko i wyłącznie doświadczenia i te niby złe i te niby dobre. Nie nazywajcie rzeczy tylko ich doswiadczajcie, po co nazywać? Nikomu po smierci nie powiecie kosztowałem marichuany tylko mu po prostu to pokarzecie i on/ona ONO spróbuje tego uczucia, NAJWAŻNIEJSZE: NIE MA DOBRA ANI NIE MA ZŁA, wszystko sa to schematy, które przyjęły się na Ziemi jako zło czy dobro, ale to po prostu czyste doświadczenia. Naturalne? i znowu pytam co teraz dla was jest naturalne? Powiem wam naturalne jest tylko wasze doświadczenie i wasza energia życiowa i to co jest tu i teraz, czyli na to wychodzi że wszysto jest naturalne i moim zdaniem im wiecej tym lepiej, czyli obalam teraz zasade wszystko jest dla ludzi tylko z umiarem, po cholere umiar? po to żeby ludzie nie gadali, karzdy się patrzy na innych? po co? Wy jesteście najwazniejsi i róbcie co tylko chcecie ale oczywiscie żyjemy w takiej społeczności że jak się nawalicie czymkolwiek albo zabijecie albo cokolwiek zrobicie niezgodnego z prawem, to po sadach pujdziecie do więzienia więc zastanówcie się czy się wam opłaca, ale jeśli mam wam pomóc naprawde to: róbcie co chcecie i myślcie jakie będą konsekwencje, grajcie w szachy swoim życiem i myślcie o 3,4 kroki do przodu, Myślcie ciągle albo dajcie pole do popisu swojej podświadomości, w karzdym razie niedopuszczajcie do bezmyślności, zawsze się nad czymś zastanawiajcie, jesli gdzieś byliście to po co do tego wracać? zróbcie coś innego, wykożystajcie życie na maxa, na ,maxa zbierzcie potrzebnych wam informacji do waszego plecaka, Wy kierójcie swoim życiem tak aby być szczęśliwymi, a zapewniam was, że jeśli przejmiecie nad waszym życiem kontrole ważne kontrolEEE to nigdy już niebedziecie nieszczęśliwi, olewajcie ludzi którzy niepotrafią was zrozumiec bo to ich głupota, wy macie zawsze racje bo to Wy ządzicie, Wy jesteście Bogami swojego życia, nikt nie ma nad wami kontroli no chyba że PiS. :D lol <pisane ciurkiem z podswiadomości> co do i-dosera to jeszcze raz zajebiście polecam wszystkie dźwieki szczególnie właśnie astral projection (czyli podróż duszy bo mocniejsze od presetu czy jak wolicie dose out of body exp.), hand of god, oraz wszystkie w sumie inne:P działają na karzdego tylko trzeba dobrze słuchać, tzn. wyciszyć sie przed słuchaniem, przez cały czas słuchania wsłuchiewać się w dźwięki i nie dac myślom odlecieć, zamkniete oczy i raczej w bezruchu, nie na leżąco bo zaśniecie i nie w nocy tylko raczej w dzień w jasnym pomieszczeniu, i jak wszystkie z tych wskazówek co napisałem zostaną zachowane, a i słuchac do końca dose bo one zostały napisane po to żeby ich do samego końca słuchac np 30 minut!!! to karzdy dose działa na karzdego bo karzdy ma tak samo skąstruowany mózg i pytanie do was:) np. 2 lata temu was osa użądliła i pamietacie to dokładnie bo bolało i się w pamieci zapisało i własnie pytanie gdzie się zapisało w mózgu fizycznym czy gdzieś ta pamięć jest poza naszym fizycznym stworzonym z węgla wodoru tlenu siarki żelaza wapnia... ciałem? a jeśli poza? to czy do karzdej absolutnie karzdej sytuacji życia będziemy mogli wrócić? TAAKKK:D zobacz Cie jaką będzie Cie mieć frajde po śmierci, nie bujcie się smierci tylko na nią czekajcie jak coś najwspanialszego co moze nam dać paradoksalnie zycie....................... Autor nie odpowiada za jakiekolwiek zmiany w postepowaniu czytaczy i zastrzega, że są to tylko jego własne prawdy i przemyslenia! nie namawiam do brania środków narkotycznych i łamania prawa! |
|
|
|
28.09.2007 - 00:12
|
|
|
OBE maniak 15 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
specjalnie 2 raz pod soba prosze o niekasowanie!
To co napisałem wyżej jest , wydaje mi się ważne wiec z 10 minut czytania moze się okazać bardzo wartościowe więc nieomijajcie bo długie tylko wysilcie sie troszeczke i postarajcie się zrozumiec to i pomyslec troche bo to nie boli a może tylko korzyści przynieść!! |
|
|
|
28.09.2007 - 09:48
|
|
|
zdrogi.blogspot.com Grupa: OOBE VIP Notatnik |
Wczoraj na rozluźnienie zaserwowałem sobie dose'a cocaine w formacie mp3 ale niestety nie wywołało to absolutnie zadnego efektu. Ma ktoś pozytywne doświadczenia z mp3?
|
|
|
|
28.09.2007 - 09:59
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Mialem cos napisac , ale tego nie zrobie , nie mam zamiaru byc wciagniety w ta gierke slowna i tracic energie
|
|
|
|
28.09.2007 - 10:20
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
ja w mp3 dosów nie słuchałem bo mi odtwarzacz mp3 nie łyka dużych plików, jak słucham w domu to puszczam przez ten program, ale kumpel słuchał w mp3 i mówił ,że działa. Na mnie cocain też nie działało. Z i-doserem dałem sobie spokój, może z tydzień się nim bawiłem.
|
|
|
|
28.09.2007 - 21:03
|
|
|
Niepoprawny racjonalista ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Lol ktoś odkopał mój temat widzzę :)
Ja tylko napiszę że się zgadzam z userem Dusza - nie warto się pakować w gówno. Mi tam LD wychodzi tylko na czysto... UPDATE SKN napisał: co do srodkow farakologicznych z tego co wiem duzy wplyw na ld i oobe maja: -DXM -LSD - grzyby halunki :) DXM jest to "legalny narkotyk" ktory mozesz kupic pod postacia tabletek na kaszel pod nazwa acodin( bez recepty hehe). Jest dosc bardzo halucynogenny i wplywa ostro na psychike. Nie polecam ale jak musisz to prosze bardzo. po zazyciu 20-30 tabletek bez wiekszego problemu i uzywania technik wyjdziesz z ciala sam z siebie. Jednak dla bezpieczensta poczytaj na necie co i jak. Hehe. okres zabawy w acodin mam już za sobą. 35 tabletek przy wadze 63 kg wziętych z alkoholem i podczas choroby wywołało tak zwanego bad tripa - od tego czasu gardze tym gównem i odradzam każdemu (przez tydzień myślałem że mi odbiło). Wcześniej miałem po tym to co nazywasz "wyjściem z ciała" ;) |
|
|
|
06.12.2007 - 00:42
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP |
http://www.taraka.pl/index.php?id=_og_1207_kajsa.htm
Czy ktoś się na to wybiera?? okazja jest dobra, żeby się coś dowiedzieć, może by tak ponagrywać to? Chciałbym pojechać, ale ostatnio straciłęm cały dzień na krótką sprawę w wawie... Marszałkowska brrrrrrrrr PS. Umieściłem to jako osobny temat w Hyde Parku, tam proszę o odpowiedzi w celu niedublowania się:) |
|
|
|
27.12.2007 - 09:06
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy |
amfa moim zdaniem oczyszcza umysł i ciało, raz na jakiś czas jest wskazana ;-) wiem ze jest nielegalna, ale warto, inna frajda jest. I nie ma czegoś takiego ze po amfie czuje sie niedowartościowany, albo nie czuje satysfakcji z astrala. jedynie na zejściu nie polecam, człowiek jest rozkojarzony i przy próbie wejścia w astral wręcz ryczy w niebogłosy "uwolnij mnie" ;) chociaż w każdym stanie można praktykować OOBE, jednak trzeba wiedzieć ze musimy mieć trzeźwy umysł. Wiele osób pisze , zeby odnosic sie do lektur, ja osobiscie wole sam eksperymentowac, oczywiscie nie przesadzajac.Brałem tez bielunia (legalny w polsce), po tym gownie nie bylo szans na astrala, caly pokoj fruwał, pościel pod która spalem falowala jak morze (nie mowiac o tym , ze do dwoch dni po zazyciu tego gowna nie sie nie widzi, powaznie slepota) moim skrytym mazeniem jest meskalina, ale jest zakazana i ciezko dostepna, ponoc po tym mozna polatac, rozlozyc skrzydla. odp. czekam
|
|
|
|
27.12.2007 - 19:03
|
|
|
Niepoprawny racjonalista ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Amfa to najgorszy syf jaki może być z łatwo dostępnych dragów ...
Jeśli wziąłeś raz, weźmiesz drugi, trzeci,... ;] Ale do tematu wracając. Amfa stumuluje uwalnianie głównie dopaminy i noradrenaliny, które nie są aż tak istotne jak serotonina jeśli chodzi o fizjologię snu bla bla. Inna sprawa, to to, że jeśli nie jesteś uzależniony, prawdopodobnie nie zaśniesz na amfie, a na zejściu jeśli ci się uda, czego będziesz pragnął z całego serca ;] i tak sen będzie bardzo płytki i często przerywany, więc z latania nici. Ogólnie odradzam każdego rodzaju dragi, ale typowe stymulanty szczególnie nie nadawają się do wspomagania przy próbach osiągnięcia OOBE/LD. Jeśli już próbowałeś extazy to proponuje zjeść dwie średniej mocy na 6 godzin przed pójściem spać - o LD dużo łatwiej, a nawet jeśli nie wyjdzie, sny będą "kolorowe" ;] Jeśli nie bawiłeś się wcześniej w dragi - nie warto bawić się w nie z powodu LD czy OOBE ;] |
|
|
|
30.12.2007 - 00:59
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy |
Mam kumpele, ktora konczy farmacełtyke. Chce sie jej zapytac jakie drugi mozna stosowac przy projekcjach, ktore pogłębią efekt. Tylko co mam powiedziec. niech mi da jakies drugi bo chce "polatać" , ktore sa dozwolone w polsce. nie chce sie za bardzo ujawniac.tu jestem anonimowy, a w normalnym codzienym zyciu, nie bardzo chce mowic o tym ze wychodze z ciala moim znajomy. Boje sie ze sie wystrasza, albo nie skumaja o co mi chodzi. z reszta jak ludzie z ktorymi sie spotykamy dowiedzieliby sie co robie, to wszystko stracilo by swoj urok :) pozdro czekam na odpowiedzi.
|
|
|
|
30.12.2007 - 03:11
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
hehe dla mnie proste kumpel mowił jak z nim gadałem o OOBE ze chciałbym wyjsc z ciałą to ten do mnie ze sobie wychodzi a ja ze jakism cudem a on ze jak se wciągne kreche fety i pójde spac to bede tak miał nie wiem nie chce próbowac ale jak mi opowiadał to mowił tak ze wszystko wskazywało na OOBE
wiec feciorka napewno moze pomódz ale nie wiem jak sie wyluzowac po tym ale zasnąc to nie zasniesz;]a dodam ze jeszcze pił alkochol wiec go troszke zmuliło;] |
|
|
|
15.03.2008 - 04:08
|
|
|
jak ktoś kojarzy magika z paktofoniki to pewnie wie do czego ziele może doprowadzić, a później was zamuli i tyle. Że może zmulić to masz rację, ale magik się zniszczył kwasem. Ja tam już skończyłem z używkami więc wolę wychodzenie z własnej woli. Jest takie, czyste, i wydaje mi się, że daje większą satysfakcję bo coś się osiągnęło własnymi siłami :) |
|
|
|
15.03.2008 - 17:29
|
|
|
Freelancer, dla Twojej wiadomosci - Magik palil tylko gandzie, a z racji ze cierpial na ciężki przypadek schizofrenii, palenie tylko pogłębiło ten stan
|
|
|
|
20.03.2008 - 22:21
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
kater, też uważam że Emo-Empiryzm jest lepszą żeczą niż bazowanie na wiedzy, sucha wiedza nie daje doświadczenia a to właśnie doznawanie różnych stanów percepcji jest najważniejsze.
wiedza daje tylko jedną rzecz - pozwala wytracic indywidualizm doznan - czyli pewna dume ze to co sie doswiadcza jest wyjatkowe w sensie ego. Każde doznanie jest tylko jednym ze stanów percepcji, doznając czegoś za każdym razem powtarza się pewien schemat a wszystkie schematy zostały wykorzystane wiec nie tworzy sie niczego nowego. Cóż pozostaje?? - doświadczać życia najlepiej jak się da i nie słuchać się zasady że najlepiej uczyć się na cudzych błędach. I-doser jest wspaniala zecza dzieki niemu mozna odnalesc siebie przy pewnej zmiennosci percepcji |
|
|
|
24.03.2008 - 00:38
|
|
|
Dziadek do ożehuf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Mam kumpele, ktora konczy farmacełtyke. Chce sie jej zapytac jakie drugi mozna stosowac przy projekcjach, ktore pogłębią efekt. Tylko co mam powiedziec. niech mi da jakies drugi bo chce "polatać" , ktore sa dozwolone w polsce. nie chce sie za bardzo ujawniac.tu jestem anonimowy, a w normalnym codzienym zyciu, nie bardzo chce mowic o tym ze wychodze z ciala moim znajomy. Boje sie ze sie wystrasza, albo nie skumaja o co mi chodzi. z reszta jak ludzie z ktorymi sie spotykamy dowiedzieliby sie co robie, to wszystko stracilo by swoj urok :) pozdro czekam na odpowiedzi. 1. FarmaceUtykę. 2. Spytaj się co może wywoływać LD, albo zwiększać znacznie ilość faz REM podczas snu, są już takie pillsy i zioła legalne, ale trochie kosztują... Kup sobie b6+magnez - efekt nikły, ale sen lepszy, jeśli te dwa elementy masz w organizmie na odpowiednim poziomie... W zasadzie nie rozumiem po co wspomagacze - nic nie sprawi, że wyjdziesz z ciała bez wysiłku a każde wyjście na druggach jest gówno warte... |
|
|
|
25.03.2008 - 04:29
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Ze swojej strony mogę Wam podrzucić mój opis działania dekstrometorfanu: https://talk.hyperreal.info/thread/18504
Niestety, mankamentem używania DXM jest słaba pamięć po OOBE. Pamiętam jednak dokładnie wnikanie w gumiastą przestrzeń rosnącą wraz ze mną. W razie potrzeb odpowiem na jakieś pytania co do Acodinu. |
|
|
|
27.03.2008 - 23:23
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy Notatnik |
a ja powiem z mojego doswiadczenia.
THC Po thc mozliwe jest OBE choc ciezko utrzymac swiadomosc, choc tutaj zalezy tez od rodzaju palonego ziólka. AMFETAMINA Przy małych ilosciach mozliwe jest OBE, pomaga sie bardziej skupic, przy duzych ilosciach nie ma szans spoczywac fizycznie w miejscu [poprostu cie potarga;)] DXM tylko przy duzych dawkach, powyzej 450mg, choc tez nie zawsze. Calea zacatechichi Jak ktos chce to moge odsprzedac tanio. Po tym gownie mozna sie jedynie lekko zrelaksowac. Napar smierdzi jakims trawskiem z podworka, a palone jebie gorzkim smakiem. Salvia divinorum Dziala krótko, sam nie doswiadczylem OBE, bo nie moglem zbyt wiele wypalic bo smród tego jest tak ochydny ze mi sie zygac chce. Choc kumpel opowiadal ze gdzies go wciagnelo po tym. Absynt/Piołun Palony nic nie daje, pity w postaci roztworu alkoholowego robi tylko bajzel w glowie. Jest silnie neurotoksyczny. Generalnie wieksze gowno od alkoholu. Wild dagga Strasznie ostry smak, drapie po gardle, gdy sie ja pali. Dzialanie rozluzniajace, taka slaba ganja. Jedynie jako wspomagacz relaksacji. SPECYFIKI WYWOLUJACE OBE to w zasadzie tylko Ayahuasca [czyli DMT +iMAO], praktycznie kazdy po ayahuasce wchodzi w astral, szamani nazywaja ten napój pnączem duchów, ze wzgledu na kontakt z innym swiatem. Rozmawiaja tam z roznymi duchami, chodza do nich po rady ad. uleczenia itd. Skladnikiem odpowiedzialnym za wystapienie wizji jest DMT, substancja 100 razy mocniejsza od kwasu lizerowego [LSD] mocniejsza nie w sensie intensywnosci, lecz jakosci. DMT generalnie jest ciezko dostepne i jedynie gdzie mozna je dostac na swiecie to w postaci ayahuasca na niektorych portalach zagranicznych lub w angli [anglicy maja chyba wszystkie dragi] w drugiej kolejnosci choc nie zawsze dzialajace to meskalina [np. pejot] i LSD [mocniejsze od meskaliny] SPECYFIKI WSPOMAGAJACE OBE czyli srodki relaksacyjne to tak zwane tabletki na uspokojenie bez recepty, np. VALIDOL [ok 4zł] PERSEN [11zł] itd. a co do absyntha jest w pl legalny pod warunkiem ze do jego produkcji nie uzywasz procesu destylacji. |
|
|
|
13.05.2008 - 02:05
|
|
|
Częsty Gość Rodziny ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
przepis na gwarantowane obe to acodin polaczony z jaraniem.
ktos chce sie pobawic to znajomy mial po mieszance lsd+benzydamina. aviomarinu i bielunia nie polecam, mozna sobie kuku zrobic. Ale po co wam te wszystkie wspomagacze skoro na trzezwo i tak nie dacie rady? nawet po kosmicznych ilosciach jarania trzeba utrzymac czysty umysl i zachowywac sie ja rpzy normalnym wyjsciu, wiec nie tedy droga. to Ci jedynie czakry pobudzi. Po acodinie nie kontrolujesz i jest fe. chybaz e zjesz z 15-20 zeby sobie lekko czakry pobudzic. Ale czy na prawde az tak ciezko jest poswiecic te 1.5h dziennie na praktykowanie obe? a o sigilach nie slyszeliscie : ) ? Skutecznosc lepsza niz jak w wypadku dragow. |
|
|
|
14.05.2008 - 01:20
|
|
|
Dziadek do ożehuf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Królicza łapka + sylimarol również 100% skuteczności.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |